Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανακατοσουρες

Recommended Posts

Μανούλες και μέλλουσες μανούλες Γεια σας.Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Είμαι 7 εβδομάδων και 5 ημερών και από την 6η εβδομάδα άρχισε ένα μόνιμο ανακάτεμα.Από το πρωί μέχρι το βράδυ.Σταμάτησε για λίγες ημέρες(τις οποίες όμως ήμουν με πυρετό βήχα και συναχι) και με το που άρχισα να γίνομαι καλύτερα εμφανίστηκαν πάλι τα συμπτώματα.Δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό.Από την ημέρα που κατάλαβα ότι ειμαι έγκυος σιχάθηκα το κρέας και γενικά το φαγητό.Το μόνο που αντέχω ειναι οι φρυγανιές.Μήπως αυτό κάνει κακό στο μωρό μου.? Τι να κάνω να περάσει το ανακάτεμα.?

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Ioanna kar είπε:

Μανούλες και μέλλουσες μανούλες Γεια σας.Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Είμαι 7 εβδομάδων και 5 ημερών και από την 6η εβδομάδα άρχισε ένα μόνιμο ανακάτεμα.Από το πρωί μέχρι το βράδυ.Σταμάτησε για λίγες ημέρες(τις οποίες όμως ήμουν με πυρετό βήχα και συναχι) και με το που άρχισα να γίνομαι καλύτερα εμφανίστηκαν πάλι τα συμπτώματα.Δεν έχω καθόλου όρεξη για φαγητό.Από την ημέρα που κατάλαβα ότι ειμαι έγκυος σιχάθηκα το κρέας και γενικά το φαγητό.Το μόνο που αντέχω ειναι οι φρυγανιές.Μήπως αυτό κάνει κακό στο μωρό μου.? Τι να κάνω να περάσει το ανακάτεμα.?

Κατά τη γνώμη μου δεν του κάνεις κακό. Απλά προσπάθησε να τρως κάποια φρούτα, λίγο γιαούρτι που είναι ευκολοχώνευτο κλπ ίσα ίσα να κρατιέσαι εσύ γερή και να μην πέσεις κάτω. Γενικά αυτό που λένε να τρως για δυο κλπ δεν ισχύει να το ξέρεις. Σόδα δεν προτείνω γιατί γενικά δεν κάνει κακό. Αντιθέτως η μπύρα βοηθάει πάρα πολύ και γενικά κάνει καλό. Από εκεί και έπειτα υπομονή..

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια απλά είχα ανησυχήσει πολύ.Γενικά με τα γαλακτοκομικά δεν τα πήγαινα ποτέ καλά....Θα προσπαθήσω όμως με το γιαούρτι να δω μήπως καταφέρω κάτι.

Τρως μικρά γεύματα, όσο μπορείς και όποτε μπορείς και ο,τι μπορείς. Ζορίζεις τον εαυτό σου να μη μείνει νηστικός και να πίνει υγρά, έστω μία γουλιά τη φορά. 

Αν δεις ότι δεν μπορείς να φας ή να πιεις τίποτα, πρέπει να μιλήσεις άμεσα με το γιατρό σου.

Σε ευχαριστώ πολύ σήμερα έχω ζοριστει πολύ και έφαγα 2 πιρουνιες μακαρόνια. Εννοείτε ότι δεν άλλαξε κάτι αλλά τουλάχιστον να πάρω τις βιταμίνες μου με λίγο φαγητό στο στομάχι μου.Ελπίζω να περάσει γρήγορα.Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.❤❤❤

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...