Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα... Έχω ένα κοριτσάκι 2.5 χρονών . Χθες το βράδυ εβηχε κ δεν μπορούσε Να  αναπνεύσει  σήμερα πήραμε τηλ το παιδίατρο ο οποίος άκουσε τον βήχα της από το τηλ κ μας έδωσε κατευθείαν σολτεσανιλ.... Έχετε ξανα δώσει στα παιδιά σας???? 

Διαφημίσεις

Καλημερα, το εχω δωσει και στο μωρο 6 μηνων και στο γιο μου 3+. Ειναι σταγονες κορτιζονης. Δινεις μονο τη δοσολογια που λεει ο γιατρος.Εμενα ειχαν λαρυγγιτιδα και εβηχαν το βραδυ ασταματητα. Θελει συνεχεια πλυσεις με φυσιολογικο ορο (αν εχει μυξες). Επισης μας εδωσε για αρκετες μερες και το σιροπι asthmotrat.

Ναι. Δεν παίζεις με αυτά, ο γιατρός άκουσε λαρυγγιτιδα. Παρόλα αυτά, επειδή διαγνωση από το τηλέφωνο δε γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν αρκεί η κορτιζόνη μόνο, ή πάτε σήμερα από το γιατρό για περαιτέρω οδηγίες ή στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...