Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμνιοπαρακεντηση;;;;;;;

Recommended Posts

Γεια σας.ειμαι στην 12 εβδομαδα κ. Αυριο εχω ραντεβου για αυχενικη διαφανεια.σημερα με τον γιατρο μου συζητουσαμε για την αμνιοπαρακεντηση.

Σκεφτομαι αν και φοβαμαι πολυ για την πιθανοτητα αποβολης. Σκεφτομαι νανα την κανω ασχετα με. Τα αποτελεσματα της αυχενικης γιατι δεν θελω να σιγουρεψω απλα τα ποσοστα της αυχενικης αλλα και για ολα τα αλλα που μπορεις νατι δεις με την αμνιοπαρακεντηση.

Ειμαι 36 &εχω ενα παιδι 6 ετων.στο πρωτο μου δεν ειχα κανει αλλα εκει δεν ειχα κανει κ αλλα κ ευχαριστω το θεο που ζω εγω κ ειναι το παιδι μου καλα με τον γιατρο...που ειχα.

Σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας....

Διαφημίσεις

Εγώ στα 33 που έκανα το δεύτερο, με πολύ καλή αυχενική, δεν είχα κάνει. Όλα καλά. Αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα μόνο αν με ανησυχούσαν τα αποτελέσματα της αυχενικής.

Μια φίλη μου έκανε στα 39 δίδυμα με εξωσωματική, επίσης χωρίς αμνιο. Δεν δέχτηκε να κάνει. Τα μωρά είναι 7+ μηνών σήμερα και υγιέστατα, τα γέννησε στην 36η εβδομάδα.

Κι εγώ θα σου έλεγα αρχικά να δεις τα αποτελέσματα της αυχενικής.... Μη προτρέχεις!Επίσης, όταν η άμνιο γίνεται από έμπειρο γιατρό, οι πιθανότητες αποβολής είναι ελάχιστες... Εγώ ποτέ δεν δεν ακουσει στο κυκλο μου -που ειναι και μεγάλος- για αποβολή μετά από αμνιοπαρακέντηση... Καλή επιτυχία!

I 'm a happy twin mom

Mα αυτος ειναι ο προβληματισμος μου.

Εγω λεω εστω οτι η αυχενικη ειναι τελεια τα ποσοστα κ στα τρια υψηλα ολα μια χαρα.

Εχει πραγματικα σχεση αυτο;;;;;εννοω η αμνιοπαρακεντηση δεν ελεγχει και αλλα συνδρομα κ καταστασεις πολυ σημαντικΑ γιατι μενουμε μονο στο συνδρομο down που ουσιαστικα ελεγχουμε με την αυχενικη;;;

Εγω εκανα και τις 2 φορες αλλα θα συμφωνησω με τις προλαλησασες να περιμενεις τα αποτελεσματα της αυχενικης. καλα ειναι που εχεις κατα νου το ενδεχομενο να την κανεις αλλα μπορει πραγματικα να μην χρειαζεται. Επισεις αυτο που θα μπορουσες να σκεφτεις ειναι τι θα εκανες σε περιπτωση που ω μη γενητο το αποτελεσμα της αμνιοκεντησης δεν ειναι καλο. Αν εχεις αποφασισει οτι και να γινει να κρατησεις το μωρακι γιατι να κανεις την συγκεκριμενη εξεταση αν τα αποτελεσματα της αυχενικης ειναι καλα.

wQjhp2.png f6fAp2.png

Διαφημίσεις

Ελεγχει κ δυο αλλα συνδρομα

Αν ημουν 36 κ ειχα καλη αυχενικη δ θα την εκανα.κ οχι απο φοβο αποβολης

Μονο δυο;;;;

Διαβαζα τωρα οτι αν γινει κ εξεταση μοριακου καρυοτυπου στο δειγμα της αμνιοπαρακεντησης ελεγχονται πανω αο 150 σπανια συνδρομα....

Αχχχ εχω καταμπερδευτει...

μαλλον εννοει η αυχενικη ανιχνευει συνολο 3 συνδρομα;η αμνιοπαρακεντηση ελεγχει αν κανεις τον μεγαλο μοριαξο καρυοτυπο 520 νομιζω