Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεταφορα ενος η δυο εμβρυων???

Recommended Posts

Καλημερα! Ειμαι 28 χρωνων και ειμαι κοντα στην εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες. Η Γιατρος που με παρακολουθει μου προτινε να βαλουμε 1 λογω καλης ποιοτητας και ηλικιας για να αποφυγουμε την διδιμη κυηση. Ομως παντα οταν τοποθετεις 2 οι πιθανοτητες ειναι καλυτερες και βρισκομαι σε σκεψεις. Εχει καμια κοπελα παρομοια εμπειρια και να επετυχε με 1 εμβρυο???

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ειμαι 28 χρωνων και ειμαι κοντα στην εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες. Η Γιατρος που με παρακολουθει μου προτινε να βαλουμε 1 λογω καλης ποιοτητας και ηλικιας για να αποφυγουμε την διδιμη κυηση. Ομως παντα οταν τοποθετεις 2 οι πιθανοτητες ειναι καλυτερες και βρισκομαι σε σκεψεις. Εχει καμια κοπελα παρομοια εμπειρια και να επετυχε με 1 εμβρυο???

Καλημέρα! Καλά τα λέει η γιατρός σου, καλή μου. Η τάση διεθνώς είναι στην ηλικία σου και με καλά έμβρυα να μεταφέρεται μόνο ένα. Εδώ στο forum δεν θα βρεις εύκολα κάποια με τέτοια εμπειρία γιατί νομίζω πως η συντριπτική πλειοψηφία είμαστε μεγαλύτερης ηλικίας οπότε οι γιατροί δεν βάζουν σχεδόν ποτέ ένα. Επίσης στην Ελλάδα μας αρέσει να είμαστε "πληθωρικοί" οπότε και οι γιατροί μας θέλουν να παράγουν δίδυμα και τρίδυμα για να έχουν χαρούμενες ασθενείς. Παραβλέποντας πλήρως τους κινδύνους και τις επιπλοκές των δίδυμων και πολύδυμων κυήσεων. Εντελώς προσωπικά μιλώντας, στην ηλικία σου και με καλά έμβρυα, ναι, θα έβαζα ένα.

Καλή επιτυχία!

Είχα το ίδιο διλημμα. Επειδή δεν ήθελα με τίποτα δίδυμη κύηση γιατι φοβάμαι τις έπιπλοκες και επειδή έχω ενα μπόμπιρα απο προηγούμενη εξωσωματική μετέφερα μια άριστη βλαστοκύστη και είμαι έγκυος 5 βδομαδων. Είμαι 38 χρόνων. Στο εξωτερικό η τάση ειναι πλέον η μεταφορά ενός εμβρύου.

Η δίδυμη κύηση μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί ακόμα κ με ένα έμβρυο...σπάνια μεν, αλλά ειναι εφιχτό...ό,τι κ αν αποφασίσετε, καλή επιτυχία να έχετε...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλησπερα κοριτσακι, εγω ειμαι 31 και εβαλα μια βλαστοκυστη και ειχα επιτυχια με την πρωτη!

Το προβλημα μου ηταν οι πολυκυστικες και κατ επεκταση η μεγαλοι κυκλοι απο 32 εως και 55 μερες καποιες φορες... και δυσκολευομουν να βρω την οωρηξια μου... τελος καλα.... ολα καλα!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και συντομα να δεις την κοιλιτσα σου να φουσκωνει!

age.pngpreg.png

Διαφημίσεις

Έχεις καλές πιθανότητες και με μια βλαστοκύστη! Βέβαια τα πάντα είναι σχετικά στην εξωσωματική...

Εγώ από πλευράς μου, που έχω διδυμα έπειτα από μεταφορά 2 άριστων βλαστοκυστών, έχω να σου πω πως αν έχεις πολύ καλή και έμπειρη γιατρό-μαιευτήρα δε χρειάζεται να φοβάσαι τη δίδυμη κύηση! Τελειόμηνα σχεδόν γέννησα και καμία επιπλοκή δεν παρουσίασα.

Καλή επιτυχία!

I 'm a happy twin mom

Έχεις καλές πιθανότητες και με μια βλαστοκύστη! Βέβαια τα πάντα είναι σχετικά στην εξωσωματική...

Εγώ από πλευράς μου, που έχω διδυμα έπειτα από μεταφορά 2 άριστων βλαστοκυστών, έχω να σου πω πως αν έχεις πολύ καλή και έμπειρη γιατρό-μαιευτήρα δε χρειάζεται να φοβάσαι τη δίδυμη κύηση! Τελειόμηνα σχεδόν γέννησα και καμία επιπλοκή δεν παρουσίασα.

Καλή επιτυχία!

Charra μου, να σου ζησουνν! Με ποιον γυναικολογο εσυ γεννησες; ειναι σε ιδιωτικο η δημοσιο;

Charra μου, να σου ζησουνν! Με ποιον γυναικολογο εσυ γεννησες; ειναι σε ιδιωτικο η δημοσιο;

Ευχαριστώ! Κι εσύ με το καλό! Σε ιδιωτικό. Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα αν ενδιαφερεσαι.

I 'm a happy twin mom