Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

Recommended Posts

Τώρα που έρχονται χριστούγεννα και ολοι θέλουμε να ψωνισουμε κάτι για το σπιτι, δωράκια, κάτι για εμάς για το έτερον ήμισυ...

Και οχι μονο τώρα... ανάγκες υπάρχουν ολο το χρόνο, απο τις βασικες καταναλωτικες ανάγκες, τροφιμα, ΔΕΗ, ενοικιο, αλλά και ρούχα....

ΤΙ γίνεται οταν τα χρήματα δεν φτάνουν; Τι να βάλεις προτεραιοτητα και τι να αφήσεις στην άκρη; Πώς τα βγάζετε πέρα;

Πριν λίγες μέρες στόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χτές το βράδυ ο συζυγος κοιμήθηκε αλλά εγώ ειχα ενα πλάκωμα στο στήθος. Το έχω πολύ καιρο τώρα σε συνδυασμο με ενα συνεχομενο πόνο στην δεξια ωμοπλάτη. Εβαλα λοιπον ενα ποτηρακι κρασι και κάθησα κοντα στο δέντρο οπως οταν ημουν μικρη και εκανα μια αναπολιση... σκεφτηκα τα παιδικα μου χρόνια, τους γονεις μου, την αδελφη μου που ειναι παλι εγκυος, ολη η ζωη με τον αντρα μου πέρασε από τα μάτια μου, από τη στιγμή που τον γνώρισα μέχρι σήμερα, το παιδί μου απο τη στιγμή που κατάλαβα οτι ήμουν έγκυος μέχρι τώρα...

Ωραίες σκέψεις...

Μέτα το μυαλό σκοτίνιασε... Σκέφτηκα οτι και αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα ειναι οπως τα ονειρευομασταν.. Η υποσχεση που δώσαμε πέρισυ με τον άντρα μου ότι εκείνα θα ήταν τα τελευταία δύσκολα χριστούγεννα δεν υλοποιήθηκε... Βεβαια, εχει ο Θεος και δεν θα μας αφήσει ουτε φέτος ετσι...

Απλά, καμιά φορά νιώθω οτι αισίως εχω φτάσει τα 28, εχω το παιδάκι μου, τον άντρα μου, την υγεία μας, αλλά τίποτα αλλο, τρία χρόνια τώρα προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε απο αποψη δουλειάς, ουτε σπίτι, ούτε κάτι τις οχι παραπάνω αλλά να μην χρειαστει να σκεφτομαι καθετι που θα αγοράσω.

Τρέμω στην ιδέα οτι καποια στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι ασχημο στην οικογένεια μου απο άποψη υγείας.Διαβάζω εδώ τόσες κοπέλες που περιγράφουν προβλήματα υγείας δικά τους, των συζύγων ή των παιδιών τους, και λέω, Θέε μου, εμείς πως θα τα αντιμετωπίσουμε αν κάτι μας συμβεί;

Λυπάμαι για το μεγάλο ποστ, ευχαριστω εκ των προτέρων οσες κάνετε τον κόπο να με διαβάσετε...

Διαφημίσεις

Δυστυχως δεν είστε οι μόνοι που βιώνετε κάτι τέτοιο.Ζούμε σε ένα κράτος που δεν νοιάζεται για τους πολίτες του.Εκμετάλλευση παντού. Δουλεύουμε σαν τα σκυλιά για λίγα ψωροευρώ...Εγώ έχω κόψει τα προσωπικά έξοδα,πλέον μόνο τα απαραίτητα και 1 ή 2 φορές το χρόνο θα ψωνίσω για μένα...

Αμαλίτσα μου, ειλικρινά σε ευχαριστώ για την προθεση σου.

Δεν είχα σκοπο βέβαια να ζητήσω οικονομική βοήθεια... πιο πολύ ψυχολογική στήριξη... Ευχαριστώ πάντως...

ισως αυτο που θα χρειαζομουν ειναι ενας καλος δικηγορος που πραγματικα θα θελει να βοηθησει και οχι να με ξεζουμισει...

Μια κοπέλα μου ειχε πει για το συζυγο της, δεν την εχω ξεχασει, καποια στιγμη θα επικοινωνησω μαζι τους.

Εμβρυουλα μου, ακριβώς αυτο ακριβως. Καλά που ειναι και οι γονεις μου και ψωνιζουν λιγο ακριβοτερα δωρα για το παιδι και κανενα ρουχαλακι και της μανας του παιδιου, δηλαδη εμένα.

αχ κοριτσι μου μη στεναχωριεσαι κι ολοι στην ιδια μοιρα ειμαστε.Με το ευρω εχουμε γονατισει.Τα φετινα Χριστουγεννα τα δωρα και τα εξοδα θα ειναι λιτα αλλα το βασικοτερο ειναι να ειμαστε γεροι.Εμένα τα τελευταια πεντε χρονια καθε Χριστουγεννα συμβαινει και κατι ασχημο απο θεμα υγειας και τη βγαζουμε στα νοσοκομεια, σοβαρες αρρωστιες,καρκινοι,πνευμολογικα κι αλλα πολλα οποτε παρακαλαω να εχουμε την υγεια μας και τα λεφτα ας πανε απο εκει που ηρθαν.Τοσο χαλια γιορτες καναμε.

Υπομονη σε ολους μας.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη ..δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε...

Κοριτσάκι μου, μην απογοητεύεσαι..ζούμε σε δύσκολες εποχές...

Μακάρι να έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, εσύ και ο άντρας σου...

Μπορεί να μην έχετε πολλά..έχετε όμως την υγεία σας, έχετε ο ένας τον άλλον, έχετε το παιδάκι σας .....

Εύχομαι το 2009 να έχετε και ότι άλλο ποθήσετε....

Πολύς κόσμος ειναι σ'αυτή την κατάσταση μην νομίζεις οτι ειστε οι μονοι. Το σημαντικότερο πράγμα ειναι να εχετε την υγεία σας και τα αλλα να μην σε νοιάζουν καθόλου. Τα παιδιά δεν θέλουν παιχνίδια για να μεγαλώσουν, θέλουν αγάπη και προσοχή. Στη γιόγκα το λεμε συνεχεια...μην προσκολείστε πάνω σε υλικά αγαθα....αυτά έρχονται και σε ενα βράδυ μπορεί να χαθούν όλα...τι θα γίνει τότε θα τρελαινόμαστε και θα δυστυχούμε....οχι!

Να σκέφτεσαι θετικά και να το προβάλεις αυτο και στα παιδιά σου, να μην σκέφτεσαι οτι δεν εχεις γιατι ποτε δεν θα εχεις έτσι....να σκέφτεσαι οτι εχεις τα πάντα και θα σου έρθουν!

Σκέψου ότι αν κάποιος είναι να έχει οικονομικές δυσκολίες τα Χριστούγεννα, τα φετινά είναι ιδανικά για να τις έχει! Φέτος όλοι μα όλοι έχουν οικονομικές δυσκολίες, δεν ακούω τίποτε άλλο από κανέναν. Ακόμη και στο δρόμο, από ανθρώπους που περνάνε δίπλα ακούω τέτοια σχόλια, κι εσύ το ίδιο φαντάζομαι. Άντε βρε, μη στενοχωριέσαι και χάσεις τις χαρές των χριστουγέννων, στενοχωρήσου από 8 Ιανουαρίου και μετά. Τώρα κάτσε και σκέψου τί θα μαγειρέψεις, σκέψου τί ωραία που θα'σαι με τον αντρούλη σου και το παιδάκι σου, σκέψου εμάς που δεν έχουμε στολίσει ακόμα και να δούμε πότε θα το κάνουμε :lol::lol::lol:

Δεν θα πω κατι διαφορετικο απο αυτα που ειπαν οι κοπελες...

Δεν ειναι οτι εγω εχω χρηματα...

Ειναι ομως που φετος εχω το κοριτσακι μου κ τον αντρουλη μου κ που ειναι κ οι δυο καλα στην υγεια τους...

Χρωσταμε ολοι πολλα λεφτα, ειναι αληθεια.

Ευτυχως ομως εγω πληρωνω για ενα δικο μου διαμερισμα κ εχω πιστη οτι τα πραγματα θα πανε ολο κ καλυτερα.

Χρειαζεται ενας καλος προγραμματισμος κ ολα φτιαχνουν σιγα σιγα.

Σιγουρα αγοραζοντας οτι βλεπεις κ σ'αρεσει ειναι ενα δειγμα οτι εισαι ανετα οικονομικα, αυτο δεν σημαινει οτι εισαι κ πλουσιος.

Λιγο εως πολυ ολοι εχουμε τον τροπο μας, αλλα ακομη κ οταν δεν εχουμε ολα οσα θα θελαμε φτανει που ειμαστε καλα κ εχουμε ο ενας τον αλλο.

Απο τον καιρο που γεννησα κ εγω βαζω τον εαυτο μου σε 2η μοιρα ή μαλλον σε 3η αλλα σημασια εχει πως αν θελω να παρω κατι του παιδιου μου θα το κανω...

Ετσι κ φετος θα της αγορασω οτι θα της δωσει χαρα κ θα την καλοντυσω.

Μου φτανει που την εχω κ ειναι καλα κ μπορω να την κανω ευτυχισμενη.

Θελω απο τους ανθρωπους να ειναι αισιοδοξοι κ στο λεω εγω που εχω περασει πολυ δυσκολα, αλλα ολα οσα εζησα μου διδαξαν το παιδι μου να ειναι πανω απο ολα κ να ζω για τις στιγμες μου μαζι του.

Ευχομαι η νεα χρονια να μας φερει Υγεια, Ευτυχια κ ετσι για να υπαρχουν κ οτι λαχταραει η ψυχη μας, για γαρνιτουρα! :D

breite mou enan an8rwpo pou den xrwstaei... -kala egw xrwstaw kai ths mixalous! :) -

oloi panw katw ta idia zoria trabame... eidika an mpei kai 8ema ygeias sth mesh... zhtw pou kahkame...

ante na fygei me to kalo ayth h xronia kai na mpei nea kalytera apo pote...

me and my men...

Διαφημίσεις

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΑΜΠ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ.ΦΟΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ,ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ.ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΟΣΟ ΠΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ.

PMNYp3.png

Oσο εχουμε την υγεια μας ολα καλα. Αυτο να σκεφτεσαι και να θυμασαι. Ειμαστε γεροι, δυνατοι και ολα τα αλλα θα τα φερουμε βολτα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

μια απ τα ιδια και μεις....

χρωσταμε σ οσους μιλανε ελληνικα!!!

αλλα........... το ΝΟΒΑ ΝΟΒΑ!!!! μη χασουμε κανα αγωνα!!!! τα νευρα μου!!!! :evil:

\

Απο δω το πας απο εκει το πας σε αυτον παλι καταληγεις!!!Ρεεε ααααστον ανθρωπο αθρωπο αφου περναει καλααααα(να στο πουμε live αυτο γαντι σου ρχεται)!!!

Εγω αυτην την χρονια που εχω και την κοπελα να πληρωσω που κραταει την μικρη και θελω να παρω και κανα δωρακι και σαυτην και συν οτι θα παρει και αυτη τα δωρα της και θελω και τα νανιψακια μας και φετος το μωρακι μας και τον καλο μου... και ολους τους λογαριασμους να τρεχουν και καρτες και δανεια...και...και ενα σωρο!!!Και μια λιποανναροφηση που θελω να κανω και λιγο υαλουρονικο οξυ που θελω να βαλω σολη την μαπα μπας και στρωσει απο την αυπνια που μας δερνει....Τι λετε δεν μπορω να τα κανω ολα αυτα(το ξεφτιλισα παλι-παντως το ξεκινησα σοβαρα)????? :lol: Σας φαινονται μερικα εξοδα περιττα??? :lol::lol::lol: Κοριτσια καποιοι ομως που εχουν πραγματικα προβληματα και πιο πολυ προβληματα υγειας με τα παιδακια τους διαβαζουν αυτα και γελανε!!!

Τι να κανουμε θα κανουμε υπομονη!!Φταιμε και εμεις λιγο!!Θελουμε και το κατιτις παραπανω!!Απλωνουμε και λιγο παραπανω το ποδαρακι μας!!!!Υγεια σε μας και τα μωρακια μας και σε ολα τα παιδακια!!!!

8 στους 10 έλληνες υποφέρουν οικονομικά είτε το δείχνουν είτε όχι. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν τα προσεχή 2 χρόνια. Η κρίση θα φτάσει στην χώρα μας τον φεβρουάριο του 2009, θα κρατήσει βαρβάτα 2 χρόνια και χαλαρά καμμιά δεκαριά. Έτσι τουλάχιστον ειπώθηκε από τους ειδήμονες. Τί να κάνουμε? Ρίξτο στην τρελλή. Δηλαδή να πάθουμε καρκίνο από την στενοχώρια μας? Δεν σφάξανε.

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι αν υπάρχει υγεία και αγάπη σε ένα σπίτι είναι όλα καλά και δεν πρέπει να παραπονιόμαστε! να σας πω ένα μυστικό ? τα λεφτά δεν φτάνουν ποτέ!

ssttaa

Νομίζω ότι αν υπάρχει υγεία και αγάπη σε ένα σπίτι είναι όλα καλά και δεν πρέπει να παραπονιόμαστε! να σας πω ένα μυστικό ? τα λεφτά δεν φτάνουν ποτέ!

Καλή μου παραείσαι ρομαντική. Ούτε η υγεία ούτε η αγάπη αρκούν σε ένα γάμο όταν υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα...Το λέω επειδή έχω δει πάααρα πολλούς γάμους να διαλύονται λόγω οικονομικών. Ειδικά εμείς οι γυναίκες που φέρνουμε στον κόσμο την νέα ζωή δεν αντέχουμε την οικονομική δυσπραγία γιατί μας προκαλεί τεράστια ανασφάλεια για το μέλλον των παιδιών.

Grow up and get a life!

πανω απ ολα η υγεια.εμενα απο τοτε που ξεκινησαν τα καρδιολογικα προβληματα του αντρα μου τον οποιο του χει απαγορευσει ο γιατρος τη δουλεια κ περιμενουμε τη συνταξη ποτε θα την παρει κ αν θα την παρει ποτε η κλατασταση ειναι τραγικη.αν ειχαμε υγεια κ δουλευε ο αντρας μου το μελινακι μου θα μπορουσε να περασει καλυτερα αυτες τις μερες που ερχονται -κ οχι μονο- που ο μπαμπας της κ η μαμα της δεν μπορουν να της προσφερουν ουτε ενα μικρο δωρακι.ομως ας ειχαμε 100 τοις εκατο την υγεια μας κ δεν πειραζει.εχει ο θεουλης για ολους....