Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είναι 2 μηνων και τρώει πολύ.!!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, έχω πάθει πλάκα με τον μικρούλη μου γεννήθηκε 3250 και 51 πόντους και τώρα είναι γύρω στα 2 μηνων είναι 5200 και 65 πόντους.. τρώει κάθε 4 ώρες 210ml του έδινα πιο λίγο 150ml και έκλαιγε πάρα πολύ.. του έδινα πιπιλα τίποτα.. την πετούσε .. του έδινα μετά 180ml για μια εβδομάδα όλα οκ μετά ήθελε και άλλο..είναι λεμαργουλης τον πήγαμε στον παιδίατρο και έπαθε πλάκα.. λέει άμα τρωει και τα ζητάει δωστου. .. εσάς τα μωράκια σας σε αυτή την ηλικία των 2 μηνων πόσο τρωγανε;

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, έχω πάθει πλάκα με τον μικρούλη μου γεννήθηκε 3250 και 51 πόντους και τώρα είναι γύρω στα 2 μηνων είναι 5200 και 65 πόντους.. τρώει κάθε 4 ώρες 210ml του έδινα πιο λίγο 150ml και έκλαιγε πάρα πολύ.. του έδινα πιπιλα τίποτα.. την πετούσε .. του έδινα μετά 180ml για μια εβδομάδα όλα οκ μετά ήθελε και άλλο..είναι λεμαργουλης τον πήγαμε στον παιδίατρο και έπαθε πλάκα.. λέει άμα τρωει και τα ζητάει δωστου. ��.. εσάς τα μωράκια σας σε αυτή την ηλικία των 2 μηνων πόσο τρωγανε;

Εμενα με αποκλειστικο θηλασμο, 2 μηνων ηταν 6 κιλα!!

Δωσε στο παιδι να φαει αφου θελει!!

Νομιζω ειμαστε τυχερες, φανταζεσαι να ετρωγε με το ζορι?

Γειά σας κορίτσια, έχω πάθει πλάκα με τον μικρούλη μου γεννήθηκε 3250 και 51 πόντους και τώρα είναι γύρω στα 2 μηνων είναι 5200 και 65 πόντους.. τρώει κάθε 4 ώρες 210ml του έδινα πιο λίγο 150ml και έκλαιγε πάρα πολύ.. του έδινα πιπιλα τίποτα.. την πετούσε .. του έδινα μετά 180ml για μια εβδομάδα όλα οκ μετά ήθελε και άλλο..είναι λεμαργουλης τον πήγαμε στον παιδίατρο και έπαθε πλάκα.. λέει άμα τρωει και τα ζητάει δωστου. ��.. εσάς τα μωράκια σας σε αυτή την ηλικία των 2 μηνων πόσο τρωγανε;

Προφανως σημασια εχει η γνωμη του παιδιατρου, αλλα προσωπικα θα ταϊζα λιγοτερο συχνοτερα, με πολυ αργη θηλη και με διαλειμματα ανα καμια 30 ml για ρεψιμο, να κοβει ρυθμο να προλαβαινει να συνειδητοποιησει αν χορτασε η οχι.

Εμενα μεχρι 6 μηνων εβαζε 1 κιλο το μηνα.Μια χαρα είναι...εισαι πολύ τυχερη...να το χαιρεσαι.Ασε το παιδακι να τρωει οσο και οποτε θελει...είναι πολύ μικρουλι για να κανεις οτιδήποτε.Σιγα να μη το βαλεις και σε διαιτα.

Εμενα μεχρι 6 μηνων εβαζε 1 κιλο το μηνα.Μια χαρα είναι...εισαι πολύ τυχερη...να το χαιρεσαι.Ασε το παιδακι να τρωει οσο και οποτε θελει...είναι πολύ μικρουλι για να κανεις οτιδήποτε.Σιγα να μη το βαλεις και σε διαιτα.

Καλά σε δίαιτα άμα το έβαζα θα είχα πρόβλημα.. :ρ

Διαφημίσεις

Ο πρώτος μου γιος γεννήθηκε 3.170 και δύο μηνών ήταν 5.800. Με αποκλειστικό θηλασμό. Το βάρος και το ύψος του ομαλοποιήθηκαν πιο κοντά στο έτος. Φυσιολογικό είναι, μην ανησυχείς.

Ο δεύτερος πάλι είναι το εντελώς αντίθετο, όλο πέφτει από τις καμπύλες του. Καλύτερα να τρώει περισσότερο και να μεγαλώνει, παρά λιγότερο πάντως.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Γαλα πινει το μωρο, δεν τρωει σουβλακια.Ταισε το κανονικα οποτε πειναει. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να κλαιει ενα μωρακι απο την πεινα, ουτε καταλαβαινω την ανησυχια του να παιρνει κανονικα βαρος ενα νεογνο.

Καλά σε δίαιτα άμα το έβαζα θα είχα πρόβλημα.. :ρ

Σε δίαιτα προφανώς δε βάζεις κανένα μωρό, ούτε μειώνεις ποτέ όσο θέλει να φάει μέσα στη μερά, απλά μπορεί τα αραιά μεγάλα γεύματα να δεις να το πειράζουν στην κοιλίτσα. Δηλαδή άμα το μωράκι χρειάζεται να πιει ξέρω γω 600 ml τη μέρα (τυχαίο νούμερο) μπορεί να είναι καλύτερα για το στομαχάκι του να πιει λίγο μικρότερα μπουκάλια πιο συχνά (προφανώς όχι κάθε ώρα). Εσύ αύξησες την ποσότητα, που μπορεί στο συγκεκριμένο μωρό να ταιριάζει, θα σου πει ο παιδίατρός σου, η δική μου παιδίατρος προτιμούσε να αυξάνει ο αριθμός των γευμάτων, δε θυμάμαι ποτέ να είχα αφήσει να περάσουν 4 ώρες, εκτός της νύχτας φυσικα.

Κι εμένα 2 μηνών και πίνουν γύρω στα 200ml. Η παιδίατρος μας είπε πως το ίδιο το παιδί μας καθοδηγεί αν πρεπει να αυξάνουμε τη ποσότητα του γάλατος. Όπως πολύ εύστοχα είπε η κοπέλα δεν το ταίζεις junk food και σκέψου πως είναι σε φάση ραγδαίας ανάπτυξης. Αν υπήρχε κάτι μεμπτό, πίςτεψε με, θα σου είχε κρούσει ο γιατρός τον κώδωνα του κινδύνου. Εμένα γεννήθηκαν λιγο πρόωρα 37+3 αλλά παίρνουν πολύ γρήγορα βάρος. Τα πήρα σπιτι μεσα Ιανουαρίου -μετά από 9 μερες ΜΕΝΝ- κι έπιναν τότε max 70ml... Τωρα πια κατεβάζουν 200αρια όπως σου εγραψα...

I 'm a happy twin mom

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...