Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι νουμερο παπούτσι φοράτε;

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Ο μικρος μου ειναι 4 χρκ 3μηνων ,ειναι λεπτοκαμωμενος ως προωρος(16κιλα κ 1,02 οταν ηταν 4χρ κ μετρηθηκαμε στη γιατρο) .

Προχθες αγορασαμε παππουτσια κ μου φανηκε εξαιρετικα μικρο το νουμερο του,26.Φορουσε 25 κ 26 σε μερικα.Ξερετε αν εχει σχεση το νουμερο με την αναπτυξη γιατι ακουω μερικα τρελα νουμερα για συνομιληκα παιδακια.

Στις καμπυλες ειμαστε σταθερα στην 25η κ η γιατρος μ λεει οτι ειναι καλα γιατι γεννηθηκε πολυ μικρουλης

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Ο μικρος μου ειναι 4 χρκ 3μηνων ,ειναι λεπτοκαμωμενος ως προωρος(16κιλα κ 1,02 οταν ηταν 4χρ κ μετρηθηκαμε στη γιατρο) .

Προχθες αγορασαμε παππουτσια κ μου φανηκε εξαιρετικα μικρο το νουμερο του,26.Φορουσε 25 κ 26 σε μερικα.Ξερετε αν εχει σχεση το νουμερο με την αναπτυξη γιατι ακουω μερικα τρελα νουμερα για συνομιληκα παιδακια.

Στις καμπυλες ειμαστε σταθερα στην 25η κ η γιατρος μ λεει οτι ειναι καλα γιατι γεννηθηκε πολυ μικρουλης

Νομίζω ότι η καμπύλη του συμβαδίζει με το νούμερο που λες. Ο δικός μου (ίδια ηλικία αλλά τελειόμηνος) είναι και αυτός λεπτοκαμωμένος (περίπου 16.5 κιλά), αλλά είναι ψηλός (γύρω στο 1.10) και φοράει 27. Είναι όμως στο ύψος στην 90η καμπύλη, οπότε αναλογικά είναι λογικό.

Είναι σχετικά τα νούμερα στα παπούτσια, κάποια έχουν πολύ μεγάλη φόρμα (π.χ. τα converse ή τα toms) και σε αυτά σχεδόν όλα τα παιδιά φοράνε ένα νούμερο κάτω. To σημαντικό είναι ότι το παιδί ακολουθεί την καμπύλη του.

Καλά και εγώ ξέρω ένα κοριτσάκι 8 χρονών που φοράει 27...

Αλλά γιατί σε απασχολεί το νούμερο του παπουτσιού; Φοβάσαι μήπως δεν ψηλώσει αρκετά; Δεν νομίζω ότι το μήκος της πατούσας αποτελεί από μόνο του δείκτη για το ύψος.

Καλά και εγώ ξέρω ένα κοριτσάκι 8 χρονών που φοράει 27...

Αλλά γιατί σε απασχολεί το νούμερο του παπουτσιού; Φοβάσαι μήπως δεν ψηλώσει αρκετά; Δεν νομίζω ότι το μήκος της πατούσας αποτελεί από μόνο του δείκτη για το ύψος.

Nai το υψος με απασχολει κ γενικα η αναπτυξη του.Νομιζω οτι εχει σχεση το υψος με την πατουσα αλλα οχι απολυτα.Ξερω παιδακι πιο κοντο απο εμας με πιο μεγαλο πόδι.Θα ρωτησω τη γιατρο μας αλλα (ελπιζω)δεν θα τη δουμε σύντομα.'Όσο για το παππούτσι που λεει η φιλη πιο πανω ,το ξερω οτι εξαρταται απο τη φορμα του παπουτσιου αλλά σε όλα σχεδον ,αθλητικα,πιο καλα εκει ειμαστε στο 26

Nai το υψος με απασχολει κ γενικα η αναπτυξη του.Νομιζω οτι εχει σχεση το υψος με την πατουσα αλλα οχι απολυτα.Ξερω παιδακι πιο κοντο απο εμας με πιο μεγαλο πόδι.Θα ρωτησω τη γιατρο μας αλλα (ελπιζω)δεν θα τη δουμε σύντομα.'Όσο για το παππούτσι που λεει η φιλη πιο πανω ,το ξερω οτι εξαρταται απο τη φορμα του παπουτσιου αλλά σε όλα σχεδον ,αθλητικα,πιο καλα εκει ειμαστε στο 26

μην συγκρίνεις το ένα παιδί με το άλλο... δες εδώ...

http://www.onmed.gr/ygeia/story/327857/to-idaniko-ypsos-ton-paidion-ana-ilikia-pinakes

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Διαφημίσεις

Εμείς τώρα ειναι τα 4 κ είναι 19 κιλά 1,12 ύψος κ 29νούμερο παπούτσι..

Αλλά δεν ήμαστε για να Νας πέρνεις σαν παράδειγμα εμάς γενικά είμαστε μεγάλα παιδιά Ο μικρός μου είναι 2,5 κ φοράει 27! Ούτε στο μαγαζί που πάμε για παπούτσια δεν το πιστεύουν.

Γενικά μην συγκρίνεις παιδιά. Δεν έχουν όλα το ίδιο ρυθμό ανάπτυξης.

Αν η παιδίατρο σου κ εσυ δεν ανησυχείς τότε οκ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...