Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αιμα στην εγκυμοσύνη

evitaorsini

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Είμαι στην 28η εβδομάδα (αύριο μπαίνω 29η) και τη Δευτέρα είδα λόγο αίμα... μου έκαναν εισαγωγή με κράτησαν 6 μέρες και βγήκα. Δεν είδα άλλο πύτε συσπάσεος. και θα είμαι ξάπλα από εδω και πέρα. Εχω χαμηλό πλακούντα (παταχείλιο) το στρες είναι τρομερό και νιώθω πολύ τρομαγμένη για τη συνέχεια.

Παρόμοιες εμπειρίες;

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Είμαι στην 28η εβδομάδα (αύριο μπαίνω 29η) και τη Δευτέρα είδα λόγο αίμα... μου έκαναν εισαγωγή με κράτησαν 6 μέρες και βγήκα. Δεν είδα άλλο πύτε συσπάσεος. και θα είμαι ξάπλα από εδω και πέρα. Εχω χαμηλό πλακούντα (παταχείλιο) το στρες είναι τρομερό και νιώθω πολύ τρομαγμένη για τη συνέχεια.

Παρόμοιες εμπειρίες;

Ευχαριστώ

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου, παίρνεις δευτερη γνώμη αν έχεις λόγο να μην τον εμπιστεύεσαι, και κάνεις υπομονή. Σου εξήγησαν γιατί πρέπει να μείνεις σε ακινησία;

Αν μιλάμε για σταγόνες και όχι αιμορραγία, από μόνο του δε λέει τίποτα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το να είσαι τρομαγμένος δε βοηθά!Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη.Το λίγο αίμα δεν είναι τίποτα μη το φοβάσαι,εγώ έπαθα αιμορραγία κανονική και παρέμεινα ψύχραιμη μέχρι το τέλος γιατί έπρεπε για αυτόν που είχα μέσα μου παρόλο που δεν εξελίχθηκε όπως ήθελα..Αλλά το λέω είχα αιμορραγία που δημιουργήθηκε από λάθος του γιατρού..Και είσαι και σε προχωρημένο στάδιο,μείνε ψύχραιμη και όλα θα προχωρήσουν μη φοβάσαι τπτ!!

Μου είπε να μείνω έτσι για να αποφύγουμε όσο γίνεται μια αιμοραγία ξανά.

Δεν έμαθα τι αιμοράγησε τότε... Μετράω μέρα με τη μέρα τώρα να πάνε όλα καλά. Τέλος Φεβρουαρίου κλείνει ο 7ος οπότε φαντάζομαι θα είναι καλύτερα για το μωρό. Αυτό το άγχος πάντως κάθε φορά που πηγαίνω τουαλέτα ή νιώθω κάποια υγρασία μάλλον θα το κρατήσω μέχρι τέλους. Είμαι πολύ φοβιτσιάρα γενικά :-(

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...