Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κέντρο Συμβαδίζω

Yorgos35

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Γνωρίζει κανείς σας κάτι για το κέντρο Συμβαδίζω κοντά στην Κατεχάκη; Εάν είναι ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

καλησπέρα,

θα ήθελα κι εγώ πληροφορίες - εφόσον κάποιος έχει- για το συγκεκριμένο κέντρο. Υorgos εσείς μάθατε κάτι? Ευχαριστώ.

Angie-George

καλησπέρα,

θα ήθελα κι εγώ πληροφορίες - εφόσον κάποιος έχει- για το συγκεκριμένο κέντρο. Υorgos εσείς μάθατε κάτι? Ευχαριστώ.

Είχε πάει η γυναίκα μου και είδε τον χώρο τον Φεβρουάριο αλλά μιλησε μόνο με την γραμματεία για την τιμή κλπ. Περιμένουμε να μας κλεισουν ραντεβού απογευμα για να μας δεί η ψυχολόγος η οποια δεν έχει ελευθερα ραντεβου μέχρι τελος του μηνα. Αυτό μας προβλημάτισε. Τόσο δυσκολο είναι; Στην αναμονη λοιπον!

Ειναι ο δευτερος χρονος που πηγαίνουμε στο Συμβαδιζω. Προσωπικά ειμαι ευχαριστημένη με την ψυχολόγο, οντως εχει περιορισμένο χρόνο, νομιζω ειναι 2 απογεύματα την εβδομάδα εκεί και δυο πρωινά. άλλους θεραπευτές δεν γνωρίζω παρα μόνο εξ όψεως.

Είχε πάει η γυναίκα μου και είδε τον χώρο τον Φεβρουάριο αλλά μιλησε μόνο με την γραμματεία για την τιμή κλπ. Περιμένουμε να μας κλεισουν ραντεβού απογευμα για να μας δεί η ψυχολόγος η οποια δεν έχει ελευθερα ραντεβου μέχρι τελος του μηνα. Αυτό μας προβλημάτισε. Τόσο δυσκολο είναι; Στην αναμονη λοιπον!

Καλησπέρα και πάλι.

Εγώ κατόρθωσα και έκανα αυτό το πρώτο ραντεβού. Παρέλειψα να σας το αναφέρω χθες. Αυτό έγινε πριν μια ακριβώς εβδομάδα, και εκείνη την ημέρα πήρα άδεια από την δουλειά μου..

Είμαστε στο οριακό σημείο του να ξεκινήσουμε τις θεραπείες και αυτό γιατί ακόμα διαπραγματευόμαστε τις ώρες - που είναι όντως περιορισμένες στο συγκεκριμένο κέντρο. Είναι κάτι το οποίο με έχει απογοητεύσει ωστόσο, σαν μαμά κυρίως, διότι όπως όλοι οι γονείς αγχώνομαι κι εγώ για το αν είναι καλή επιλογή και μου δημιουργεί μια καχυποψία. Όχι για το συγκεκριμένο κέντρο, γενικά το λέω αυτό. Αν κάτι μας έχει δημιουργηθεί με όλο αυτό είναι μια ανασφάλεια.

Angie-George

Διαφημίσεις

Ειναι ο δευτερος χρονος που πηγαίνουμε στο Συμβαδιζω. Προσωπικά ειμαι ευχαριστημένη με την ψυχολόγο, οντως εχει περιορισμένο χρόνο, νομιζω ειναι 2 απογεύματα την εβδομάδα εκεί και δυο πρωινά. άλλους θεραπευτές δεν γνωρίζω παρα μόνο εξ όψεως.

ευχαριστώ πολύ!

Angie-George

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...