Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτιστικό για παιδικό δωμάτιο

annoulen

Recommended Posts

έχετε κάτι υπ όψιν σας?

για δωμάτιο 2 αγοριών, που θα μπορούσαν ίσως να το έχουν ακόμα κ στο λύκειο. δηλαδή δεν θέλω ένα φωτιστικό - παιδικό αεροπλανάκι ας πούμε.

έχω δει κάποια site αλλά είπα να ρωτήσω κ εδώ, γιατί ακόμα είμαι στο ψάξιμο.

το δωμάτιο θα έχει έπιπλα σε ανοιχτό μπεζ, με ματ ινοξ λεπτομέρειες κ τα χρώματα στους τοίχους θα είναι μπλε κ πράσινο (απαλό εννοείται).

σας ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

έχετε κάτι υπ όψιν σας?

για δωμάτιο 2 αγοριών, που θα μπορούσαν ίσως να το έχουν ακόμα κ στο λύκειο. δηλαδή δεν θέλω ένα φωτιστικό - παιδικό αεροπλανάκι ας πούμε.

το δωμάτιο θα έχει έπιπλα σε ανοιχτό μπεζ, με ματ ινοξ λεπτομέρειες κ τα χρώματα στους τοίχους θα είναι μπλε κ πράσινο (απαλό εννοείται).

σας ευχαριστώ.

Εγώ πήρα από ένα μαγαζί στην Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας ένα φωτιστικό σε σχήμα μπάλας από fiberglass. Αν γκουγκλαρεις φωτιστικά-κολοκοτρωνη θα στο βγάλει αμέσως. Ή αν γκουκλάρεις φωτιστικά fiberglass θα καταλάβεις τί στυλ λέω

έχετε κάτι υπ όψιν σας?

σας ευχαριστώ.

Γκούγκλαρε (εφηβικά)φωτιστικά δωματίου, κλίκαρε στις εικόνες κ όλο κ κάτι θα βρεις...εγώ έτσι έκανα...μετά μπήκα στο αντίστοιχο σάιτ, το παρήγγειλα κ σε 3 μέρες μου το έστειλαν σπίτι...;)

jTRQp2.png KPxIp3.png

Και ο ΚΑΥΚΑΣ έχει τεράστια ποικιλία (και μπορείς να παραγγείλεις κιόλας από τους καταλόγους του)

http://www.kafkas.gr/

Και από ΙΚΕΑ θα μπορούσες να δεις. Είναι και σε τιμές που δεν λυπάσαι να το αλλάξεις αργότερα... ;)

Διαφημίσεις

annoulen, καλημέρα,

λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς, γιατί όπως καταλαβαίνεις τα γούστα ολων μας είναι πολύ διαφορετικά, και φοβάμαι ότι μπορεί να σε μπερδέψουμε αντί να σε βοηθήσουμε.:rolleyes:

Οι συμφορουμίτισσες σου έχουν δώσει ήδη πολύ ωραίες ιδέες για να ψάξεις.

Εγώ το μόνο που θα προσθέσω είναι να προσέξεις να μην είναι ορατος ο λαμπτήρας (π.χ. από το κρεβάτι τους, που μπορεί να "κολλήσει το βλέμμα τους" στο φωτιστικό). Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου, αλλά εγώ που έχω μικρό παιδί, όταν έφτιαχνα το δωμάτιο για να υποδεχθούμε το μωρο, πήρα ένα φωτιστικό που η λάμπα τοποθετείται εντός του και δεν μπορείς να τη δεις "γυμνη". Μπορεί να κολλήσει το βλέμα των μικρών, και να κουραστούν τα μάτια τους (δε λέω ότι θα πάθουν κάτι κακό, αλλά σκέψου πώς "κάνουν τα δικά μας μάτια" αν καρφώσουμε το βλέμμα μας σε έναν γυμνό διαφανο λαμπτήρα). Επίσης, με το να είναι τοποθετημένος ο λαμπτήρας στο εσωτερικό του φωτιστικού, συνήθως, δεν δημιουργούνται έντονες σκιές, καθώς "διαχέεται" το φως, και είναι πιο ξεκούραστο για το μάτι. Βέβαια (πάλι συνήθως...) σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις πολύ δυνατό φως. Αν, πάντως, βρεις κάποιο φωτιστικό που σου αρέσει, το οποίο έχει ορατό "γυμνό" λαμπτήρα, τουλάχιστον να τοποθετείς "γαλακτερό" (και για να μην ενοχλεί το μάτι των παιδιών, και για να μην έχεις έντονες σκιές, που είναι και τα δύο πολύ κουραστικά).

Καλές αγορές!:mrgreen:

annoulen, καλημέρα,

λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς, γιατί όπως καταλαβαίνεις τα γούστα ολων μας είναι πολύ διαφορετικά, και φοβάμαι ότι μπορεί να σε μπερδέψουμε αντί να σε βοηθήσουμε.:rolleyes:

Οι συμφορουμίτισσες σου έχουν δώσει ήδη πολύ ωραίες ιδέες για να ψάξεις.

Εγώ το μόνο που θα προσθέσω είναι να προσέξεις να μην είναι ορατος ο λαμπτήρας (π.χ. από το κρεβάτι τους, που μπορεί να "κολλήσει το βλέμμα τους" στο φωτιστικό). Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου, αλλά εγώ που έχω μικρό παιδί, όταν έφτιαχνα το δωμάτιο για να υποδεχθούμε το μωρο, πήρα ένα φωτιστικό που η λάμπα τοποθετείται εντός του και δεν μπορείς να τη δεις "γυμνη". Μπορεί να κολλήσει το βλέμα των μικρών, και να κουραστούν τα μάτια τους (δε λέω ότι θα πάθουν κάτι κακό, αλλά σκέψου πώς "κάνουν τα δικά μας μάτια" αν καρφώσουμε το βλέμμα μας σε έναν γυμνό διαφανο λαμπτήρα). Επίσης, με το να είναι τοποθετημένος ο λαμπτήρας στο εσωτερικό του φωτιστικού, συνήθως, δεν δημιουργούνται έντονες σκιές, καθώς "διαχέεται" το φως, και είναι πιο ξεκούραστο για το μάτι. Βέβαια (πάλι συνήθως...) σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις πολύ δυνατό φως. Αν, πάντως, βρεις κάποιο φωτιστικό που σου αρέσει, το οποίο έχει ορατό "γυμνό" λαμπτήρα, τουλάχιστον να τοποθετείς "γαλακτερό" (και για να μην ενοχλεί το μάτι των παιδιών, και για να μην έχεις έντονες σκιές, που είναι και τα δύο πολύ κουραστικά).

Καλές αγορές!:mrgreen:

Καλημέρα Osin.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου, θα τις έχω υπόψιν, ειδικά αυτό με το "γαλακτερό" χρώμα.

Τα παιδιά είναι νήπιο κ προνήπιο κ αυτή την στιγμή τους έχω για φωτιστικό μία χάρτινη μπάλα των 3 ? με ένα αρκουδάκι, δηλαδή ο λαμπτήρας είναι "ντυμένος" κ δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά.

Καλημέρα Osin.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου, θα τις έχω υπόψιν, ειδικά αυτό με το "γαλακτερό" χρώμα.

Τα παιδιά είναι νήπιο κ προνήπιο κ αυτή την στιγμή τους έχω για φωτιστικό μία χάρτινη μπάλα των 3 ? με ένα αρκουδάκι, δηλαδή ο λαμπτήρας είναι "ντυμένος" κ δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά.

Εντάξει, τα παιδιά σου είναι "μεγάλα", και μια χαρά είναι το φωτιστικό που τους έχεις τωρα, ως προς αυτό το θέμα.

Εγώ που ετοίμαζα δωμάτιο για μωρό, το οποίο ως νεογέννητο έχει πολύ ευαίσθητα μάτια και φοβόμουν μην "κολλήσει το βλέμμα του" σε γυμνό διάφανο λαμπτήρα, φρόντισα γι' αυτά που σου έγραψα.

Εύχομαι να βρείτε το κατάλληλο φωτιστικό για το δωμάτιό σας!

Σημ: όταν λέω να τοποθετηθεί ο λαμπτήρας εντός του φωτιστικού, εννοείται ότι το γυαλί του φωτιστικού πρέπει να είναι "γαλακτερό", κι όχι διαφανές, για να έχουμε το αποτέλεσμα που ανέφερα. Αλλιώς επιλέγεις "γαλακτερή" λάμπα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...