Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ;

fistikaki

Recommended Posts

Ξερετε τι θα ηθελα?

να ζουσαμε σε μια κοινωνια που να δεχοταν με μεγαλυτερη ευκολια τις ανυπαντρες μητερες... σε μια κοινωνια που δε θα ηταν ταμπου να εισαι πανω απο 30 χρονων και να μην εχεις παντρευτει...

θα ηθελα να μη χρειαζεται κοτσια το να κανεις παιδι με καποιον, χωρις ντε και καλα να μοιραζεστε στεγη,χρηματα,και οοοοοοολα τα προβληματα και τις υποχρεωσεις...

δε θα ηταν πολυ καλυτερα να ειμαι με τον ανθρωπο μου, να αγαπιομαστε, να εχουμε το παιδακι μας, αλλα να μη τρωω στη μαπα ολα αυτα που αναφερει η dora στο http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12581

δε θα ηθελα να ειμαι single mum, με την εννοια του να εχω μονο εγω την ευθυνη του παιδιου... θα ηθελα να υπαρχει ο πατερας, να φροντιζει το παιδι του,αλλα να ξερει οτι το οτι γεννησα το παιδι του δε σημαινει αυτοματως οτι εγινα και δικη του μαμα και πρεπει να ανεχομαι τη τεμπελια,τα νευρακια,το ωχαδερφιλικι του...

θα θελα να μπορω να πω, την ωρα που κοπαναει τη πορτα, η που αφηνει οπου να ναι το βρωμοτασακι, η που μου λεει "παω για ενα καφε να ξελαμπικαρω" -επειδη κρατησε 2 ωρες το παιδι- και γυρναει σε 4,που δεν εχει ορεξη να με παει μια βολτα που μαι κλεισμενη μεσα λες κι ειμαι ταμενη, η αν με παει το κανει με υφος "τι τραβαω κι εγω ο αντρας της οικογενειας....", θα ηθελα να μπορουσα να του πω "οκ, επειδη με ξενερωσες με τη συμπεριφορα σου παω σπιτι μου και δε θα βρεθουμε για λιγες μερες"....

κι αν εκεινος στραβωσει,και δε γουσταρει να μαστε μαζι γιατι δε του μαζευω τα βρακια απο κατω και δε προσκυναω το χωμα που παταει, οπως η μανουλα του, νο προμπλεμ... παμε παρακατω... να μη τρωω τη φρικη "το παιδι μου θα ειναι παιδι χωρισμενων γονιων"...

θα ηθελα να μη βλαστημαω μερικες φορες την ωρα και τη στιγμη που παντρευτηκα, ουτε να μακαριζω τις ανυπαντρες...

99 φορες στις 100,νιωθω πολυ τυχερη που ειμαι παντρεμενη και ζω μαζι μ αυτον τον ανθρωπο που στα δυσκολα μου κραταει το χερι,που με κοιταει στα ματια και μου χαιδευει τα μαλλια,που αγγιζει το παιδι μου και λιωνει,που θα σκοτωνε ανθρωπο αν ποτε με πειραζε κανεις...

αλλα 1 στις 100... εκεινο το "ους ο Θεος συνεζευξε,ανθρωπος μη χωριζετο" μου καθεται στο λαιμο και με πνιγει σα βρογχος... και θα ηθελα να ανοιγα το στομα μου και να μην εβγαιναν επιχειρηματα και γλυκολογα για το πως θα βελτιωσουμε τη ζωη μας και πως θα ερθει ο ενας κοντα στον αλλο, αλλα κατι βρισιδια.... να του φυγει η μαγκια!!!!! να δει το Χριστο φανταρο...

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΝΑΜΕ :evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

που δεν εχει ορεξη να με παει μια βολτα που μαι κλεισμενη μεσα λες κι ειμαι ταμενη, η αν με παει το κανει με υφος "τι τραβαω κι εγω ο αντρας της οικογενειας....",

Nομίζω ότι εδώ είναι που αντιλαμβάνεσαι λάθος κάτι...Να σε πάει εκείνος βόλτα????Να σε βγάλει εκείνος έξω???Γιατί καλό μου fistikaki?Απο τη στιγμή που βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια θέση ,του περνάς το μύνημα ότι χρειάζεσαι "κηδεμόνα".Είναι έτσι? Κι εδώ που τα λέμε έιναι και βαρύ να σκέφτεται ότι: ο άλλος περιμένει "να τον πάω εγώ βόλτα ή να τον βγάλω απο το σπίτι" :? Για σκέψου λίγο ...μήπως περνάς λάθος μυνήματα???

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

:lol::lol::lol:

Αν συνεχισουμε λιγο ακομα μας βλεπωνα μετακομιζουμε ολες στο τοπικ με τις χωρισμενες..

Που ειναι η Χριστουγεννιατικη διαθεση σας παιδια? Ενας ειναι σοβαροςλογος διαζυγιου.. Πρωτον αυτο που απειλεισε να κανει ο αντρας μου.. δηλαδη να πει στο παιδι οτι δεν υπαρχει Αη-βασιλης και δευτερον να μην φερει σε σενα δωρο ο Αη - βασιλης.. Εμενα μου εφερνε για 30 συναπτα ετη μεχρι που παντρευτηκα.. Αν το κανει και τριτη θα ειναι η φαρμακερη του.. :evil:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

δικιο εχεις βρε κουκλα μου, εχω πεσει στη λουμπα, γι αυτο νιωθω -αδικως,το ξερω- αγανακτισμενη αυτη τη στιγμη...

γι αυτο λεω, αμα ηταν γκομενος μου κι οχι αντρας μου, πρωτον δε θα κρεμομουνα απο τα στρειδια του, και δευτερον αμα κατι με χαλαγε πολυ, να τελειωναμε... απο γκομενοι θα τελειωναμε, οχι απο γονεις... απο γονεις της μικρης να ειμαστε μια χαρα,συμπνοια και στηριξη...

αλλα να,αυτο το "περναω λαθος μηνυματα", μ εχει κουρασει πολυ... δε θα θελα να περναω αλλο μηνυμα περα απο το "κατσε καλααααααααααα"

εκει ρε παιδι μου που λεω, μα καλα πως τα καταφερνουν οι γυναικες που ειναι μονες τους (το χω πει στο μαιευτηριο,στο παιδιατρο, ακομα και στ αμαξι που περναμε το παιδικο καθισματακι), αλλες φορες ζηλευω τοσο πολυ το οτι δεν εχουν κανενα φουστη παω απο το κεφαλι τους...

Αγαπητό fistikaki δεν ξερεις ποσο συμφωνω μαζι σου σε οσα λες και ποσο συμπασχω :( ΑΛΛΑ νομιζω οτι νιωθεις τοσο εντονα αυτα τα συναισθηματα γιατι το μωρακι σου ειναι παρα πολυ μικρο ακομα και σε χρειαζεται 24 ωρες οποτε δεν μπορεις μονη σου να κανεις κατι για τον εαυτο σου ωστε να ξελαμπικαρεις και επισης οι ορμονες σου δεν εχουν επανελθει πληρως.Εγω τη φλασια αυτη την εφαγα αφου ο μικρος μου χρονισε και την αντιμετωπισα με τον εξης τροπο: Αρχισα να κανω πραγματα για μενα οπως να βγω ενα βραδυ εξω με φιλες και αμεσως η διαθεση μου αλλαξε.Ειχα περισσοτερη δυναμη να αντιμετωπισω την καθημερινοτητα.Επισης προσπαθω να κατανοησω (αν μπορει αυτο να συμβει)την ψυχολογια του αντρα μου με την ελευση του παιδιου.Ξερεις πιστευω οτι και αυτοι τραβανε ζορι αλλα δεν το παραδεχονται απο εγωισμο.Και μονο που παυουν να ειναι το επικεντρο του κοσμου μας τους στοιχιζει.Βεβαιως τα μπινελικια που ανεφερες εγω τα λεω και ξεσπαω μια χαρα και σε οποιον ρεσωΔεν την παλευω να τα καταπινω αλλα παρατηρησα οτι αν μετρησω ως το 10 και τα πω πιο ηρεμα εχουν αποτελεσμα.Νομιζω οτι οσο πιο πολυ φωναζουμε τοσο λιγοτερο μας ακουνε.Πολλες φορες εχω σκεφτει αυτο που ανεφερες για το θεμα της ανυπαντρης μανας, ακομα και πριν ακνω παιδι, αλλα τωρα που ο μικρος μεγαλωνει και δενεται με τον πατερα του καταλαβαινω οτι δε θα ειχα το δικαιωμα να του στερησω αυτη τη σχεση: που τον περιμενει το βραδυ, τον παιρνει αγκαλια να κοιμηθει, τον ετοιμαζει για το σχολειο και του μαθαινει πραγματα.Αυτη η σχεση δε θα ηταν ιδια αν δε μεναμε στο ιδιο σπιτι.Δυστυχως ή ευτυχως τα παιδακια μας μας χρειαζονται και τους δυο.Οχι στον ιδιο βαθμο και με τον ιδιο τροπο αλλα η παρουσια του πατερα μεσα στο σπιτι ειναι θετικη εφοσον αγαπαει την οικογενεια του.Για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω παρουσια ανευ ορων, δηλ. να υποφερουμε και να τον κραταμε.Αλλα κατσε λιγο απεναντι στον καθρεφτη και σκεψου την ζωη σου χωρις τον αντρα σου.Θα ηταν πραγματικα καλυτερη; :wink:

Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να δωσεις χρονο για να βρειτε τις ισορροπιες σας και με συζητηση (το ξερω μερικες φορες φαινεται ματαιο) να επικοινωνησετε.

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μου φιστικάκι, η σχέση σου με τον άντρα σου δεν είναι πια η οποιαδήποτε σχέση με ένα γκόμενο...Να γνωριστούμε, να ερωτευθούμε, να πάμε βόλτες, να περνάμε καλά και αν όχι γειά χαρά...

Η σχέση πια μέσα στην οικογένεια είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε στο παιδάκι μας ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, ασφάλεια και χαρά.

Και για να γίνει αυτό θα πρέπει αναγκαστικά να κάνουμε υποχωρήσεις, να αγνοήσουμε μερικά πράγματα, να "ακούμε" τις ανάγκες του άλλου, να μοιραζόμαστε και να συγχωρούμε.

Δεν νομίζω να πάψουμε να τσακωνόμαστε ποτέ, αλλά δε θα ήταν επιπόλαιο να φεύγαμε με κάθε εμπόδιο/διαφωνία/τσακωμό;;;

Είσαι θετικός άνθρωπος, μίλα του, ζήτα του βοήθεια, μην πεισμώνεις... :wink:

Πολυ ωραιο θεμα γιατι δεν εστιαζει στον αντρα συγκεκριμενα αλλα στην σχεση που αναπτυσεται με την ελευση του παιδου!!Ολα αυτα που λεει το fistikaki τα ενιωσα και εγω λιγο μετα την γεννηση της μικρης και φυσικα καθως μεγαλωνει ολα αυτα απλως μεταλλασονται και παιρνουν αλλη μορφη η σχεση παραμενει ιδια και τα προβλημα φουσκωνουν και ξεφουσκωνουν σαν τα παιδικα μπαλονια!!!Γιαυτο πρεπει γρηγορα να παρουμε μετρα!Ο καθε ενας με τον τροπο του!Αλλος να μιλαει, αλλος να αρχισει να βγαινει(με την εννοια κανω κατι για τον εαυτο μου) αλλος ομως μπορει να φτασει στο αμην και να τα τιναξει ολα στον αερα!!!!!!Εδω ειναι το ζουμε fistikaaaakiiiii!!

Τωρα τι πραγματα ειναι αυτα πρωι πρωι!!Τοσοι προβληματισμοι!!Εεε το βραδυ νομιζω θα τα πω καλυτερα!!Με πιανει και το ψυχολογικο μου!!!

Και στην τελικη τωρα που πατησα "Υποβολη" βαρεθηκα να δινω, να δεχομαι και να ακουω συμβουλες!!να κανουμε εκεινο, το αλλο, το παρααλλο!!Αραγε οι αλλοι προβληματιζονται τοσο!!!?????Εκαναν ποτε κατι απο αυτα που τους εχει πει ο φιλος, ο κουμπαρος!!Βαλαν το σεξυ εσωρουχο και ηρθαν να μας πηδ@#$@#ξουν???Πηγα κομμωτηριο να κανουν μαλλι για να μας αρεσουν???

Ή τελικα εμεις την ψαχνουμε και αυτοι ειναι μια χαρα και βολευονται και απλα οταν αισθανθουν πιεση, τον κομπο στο χτεμι παιρνουν το καπελακι τους και φευγουν!!Σταματαω γιατι νομιζω αυτα τα χει πει και η sol στο γνωστο θεμα!!!Ας μην πλατιαζουμε οπως θα ελεγαν και οι φιλολογοι!!Αλλα να μην τα πω!!!Εδω τα εχω!!Θα σκασω!!!Αααχχχ ρε fistikaki!!!

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι απέφευγα επιμελώς να ανοίξω το θέμα στο οποίο μας παρέπεμπε το λινκ στο πρώτο σου ποστ φυστικίδιον... και χωρίς να ξέρω πού πάω... το πατάω... το διαβάζω... και με έχουν πάρει τα ζουμιά στη δουλειά...

Ασχετο, παρακαλώ συνεχίστε...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

θα ηθελα να μπορουσα να του πω "οκ, επειδη με ξενερωσες με τη συμπεριφορα σου παω σπιτι μου και δε θα βρεθουμε για λιγες μερες"....

κι εγώ αυτό θα΄θελα, ένα διάλειμμα,

δεν μπορούμε να έχουμε ένα break :?:

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Πρωινό ξύπνημα στις 700 ( με το ξυπνητηρι ασχετο αν σηκωνομαστε στις 730) ντυσιμο πλυσιμο ταισμα ετοιμασια τσαντας και σχολειο. Μαμα δουλεια.

Μεσημερι κατα τις 300 σπιτι μονη προσπαθω να φαω γρηγορα και να στρωσω και κανενα κρεββατι πριν ερθει η μικρη.

4 η ωρα ερχεται η μικρη. Μαμα ελα να πεξουμε, μαμα θελω να δω dvd, μαμα πεινασα μαμα νερο, μαμα τσισα μαμα κακα, μαμα αυτο μαμα το αλλο.

9 η ωρα η μικρη ειναι για υπνο. Η μαμα πτωμα (χαχα)

Και μετα το απολυτο κενο.............

Με ποιον να μιλησω κουβεντα να πωωωωωωωωωωωωωωωωω

( το θυμαστε αυτον τον στιχο)

Διεξοδος το ιντερνετ τα φορουμ και τα τσατ.................

Αυτο βεβαια που δεν θα αλλαζα με τιποτα ειναι οτι ειμαι ελευθερη οτι παιρνω εγω ολες τις αποφασεις, δεν μαλωνω με κανεναν ειμαι ισορροπημενη και αυτη η ισορροπια βγαινει και στο παιδι μου, γελαω συνεχεια ειμαι καλα με τον ευατο μου....................

Αλλα ρε κοριτσια μαθαινεις να ζεις με ολα.......... Με τα κακα και με τα καλα................

Ολα ειναι μια συνηθεια............ Το θεμα ειναι πως μπορουμε εμεις αυτην να την προσαρμοσουμε σε μας, στα θελω μας, στα παθη μας.........................

Εγω ξερετε τι θα ήθελα?????

Θα ηθελα να εχω διπλα μου τον ανθρωπο που αγαπαω και με αγαπαει να με κοιταει καινα τον κοιτω στα ματια να ειμαστε ευτυχισμενοι και να κανουμε πολλα πολλα παιδια.............

(χαχααχ αυτο μου εμαθαν να περιμενω απο μικρη)

Εναν πριγκηπα..............

Τον πριγκηπα τον ψαχνω ακομα. Αν σας περισσευει κανενας εεεε φερτε τον απο εδω :D:D:D:D:D:D

θα ηθελα να μπορουσα να του πω "οκ, επειδη με ξενερωσες με τη συμπεριφορα σου παω σπιτι μου και δε θα βρεθουμε για λιγες μερες"....

Πω, πω, ρε φυστικάκι, τι είπες τώρα!!!! Πολύ με εκφράζει! Μα πάρα-πάρα πολύ!!! Αυτό, αυτό ακριβώς θέλω!!! Καθομαι και το σκέφτομαι και είναι- πολύ πιο λακωνικά και λιγότερο δραματικά- αυτό που σκεφτομαι εδώ και καιρό!!!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

αυτο μου εμαθαν να περιμενω απο μικρη)

Εμένα που μου έμαθαν να είμαι ανεξάρτητη??? Πώς να ξεμάθεις μετά..??.... Γι'αυτό λέω καμιά φορά... δεν θέλω να μάθω τίποτα στα παιδιά μου! Μετά αυτοαναιρούμαι βέβαια... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Τ σημαινει αυτο????????????????????

Για μενα σημαινει αποφευγω τα προβληματα τους καβγαδες θελω να φυγω για λιγο γιατι στριμωχτικα και πιεστικα σε κατι...........

Αλλα ετσι λυνεται το προβλημα αντε να λυθει για 1 βδομαδα αντε για ενα μηνα μετα τα ιδια σκατα................. (σορρυ για την εκφραση)

Και τι θα πει να φυγωωωω.............

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Οποτε μας βολευει καλος ο ανθρωπος μας και οποτε δεν μας βολευει να το βαζουμε στα ποδια????????????????????

Για σκεφτητε το πως θα ειμασταν τοτε?????????

Εδω ρε θα παλεψω, για μενα, για τον ανθρωπο που αγαπησα, για το παιδι μου.....................

Απλα πρεπει να μαθουμε να παλευουμε........................... Και να βγαινουμε νικητες σε οτι και αν κανουμε........................

Nantia,

εγώ πραγματικά χρειάζομαι κατά καιρούς, ένα διάλειμμα,

όχι για να μην παλέψω, όπως λες,

αλλά για να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά,

και για να ηρεμήσω, μετά νηφάλιοι, μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα,

ή δεν μπορούμε,

όμως αλήθεια θα με διευκόλυνε πάρα πολύ, ένα μικρό break--

σε χωριστά σπίτια :(:(

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

αυτο μου εμαθαν να περιμενω απο μικρη)

Εμένα που μου έμαθαν να είμαι ανεξάρτητη??? Πώς να ξεμάθεις μετά..??.... Γι'αυτό λέω καμιά φορά... δεν θέλω να μάθω τίποτα στα παιδιά μου! Μετά αυτοαναιρούμαι βέβαια... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...

Το κακο-καλο ειναι οτι μου το εμαθαν για καλο εμενα και ετσι το ξερω και ετσι θα το μαθω και στο παιδι μου αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι στον εγγαμο βιο δεν αρεσει και πολυ πολυ αυτο!!!!!!!

Οσο δεν για τον πριγκηπα ωραια μας τον μαθαινουν να τον περιμενουμε-μαμαδες,σχολειο, τηλεοραση, κοινωνικος περιγυρος κλπ.- τουλαχιστον εκει γυρω στα 20 γιατι δεν μας το ξεκοβουν να μας πουν "Ρε κοπελα μου ψεμματα ειναι!!Δεν θα'ρθει μην περιμενεις!!Δεν υπαρχουν πριγκηπες!Ετσι το λεμε για να εχεις ευχαριστα παιδικα χρονια!!"

Να το παρεις και εσυ αποφαση να εισαι προετοιμασμενος!!!Να μπεις στο mood!!!!!Οχι να ονειρευεσαι και το καστρο, την αμαξα, τα γοβακια, τις υπηρετριας και τα συμπαραμαρτουντα!!! :roll::roll::roll:

Απλα πρεπει να μαθουμε να παλευουμε........................... Και να βγαινουμε νικητες σε οτι και αν κανουμε........................

Ομως καμια φορα και οι καλυτεροι παλεστες κουραζονται!!! :cry:

όσο δυσκολο κι'αν είναι αυτό πολλές φορές , πιστευω πως ειναι σωστό!

Φιστικάκι ξέρεις ... ορισμένες φορές οι σχέσεις (οχι μόνο μεταξύ συζήγων) μας κρατούν "καθηλωμένους" ....

και τότε θα πρέπει μόνοι μας να σκεφτούμε τρόπους να διαφύγουμε , να αλλάξουμε για εμάς , οχι να αλλάξουμε τον άλλον ...

Φέτος που δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω τη σχολή γονέων , επέλεξα να ξεκινησω γυμναστηρίο 2 φορές την εβδομάδα (ίσως κ 3... αν τα καταφέρω). Επέλεξα μέρες που μπορούμε κ οι 2 (εγω κ ο αντρας μου ) να βολέψουμε και απο τις αρχες Δεκεμβρίου ξεκινάω! :D

Ενας κανόνας που ακολουθώ σε σχέση με τον άντρα μου κ μας έχει βοηθήσει πολύ , στην καθημερινη τρέλα της εποχής μας , είναι να ολοκληρώνουμε τις συζητησεις μας ... σαν να πρόκειτε να μην ξαναειδωθούμε ποτέ ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Πρωινό ξύπνημα στις 700 ( με το ξυπνητηρι ασχετο αν σηκωνομαστε στις 730) ντυσιμο πλυσιμο ταισμα ετοιμασια τσαντας και σχολειο. Μαμα δουλεια.

Μεσημερι κατα τις 300 σπιτι μονη προσπαθω να φαω γρηγορα και να στρωσω και κανενα κρεββατι πριν ερθει η μικρη.

4 η ωρα ερχεται η μικρη. Μαμα ελα να πεξουμε, μαμα θελω να δω dvd, μαμα πεινασα μαμα νερο, μαμα τσισα μαμα κακα, μαμα αυτο μαμα το αλλο.

9 η ωρα η μικρη ειναι για υπνο. Η μαμα πτωμα (χαχα)

Και μετα το απολυτο κενο.............

Με ποιον να μιλησω κουβεντα να πωωωωωωωωωωωωωωωωω

( το θυμαστε αυτον τον στιχο)

Διεξοδος το ιντερνετ τα φορουμ και τα τσατ.................

...

ματια μου

τι σε κανει να πιστευεις οτι η δικια μας μερα (στις παντρεμενες,εννοω), ειναι διαφορετικη??????

ειναι πολυ χειροτερο να εχεις ανθρωπο μεσα στο σπιτι, και παλι να μιλας με τους τοιχους!!!!! τουλαχιστον οταν εισαι μονος σου το παιρνεις αποφαση!!! οπως ελεγε η μανα μου, μονος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα!!!

μα ποσο ασχημο ειναι να εισαι με τον αλλο στο ιδιο δωματιο και να ναι ο καθενας μεσα στη φουσκα του, στο δικο του κοσμο, γυρω γυρω οι δικοι του τοιχοι, που ειναι τοοοοοοοοοοοοσο αδιαπεραστοι!!! ουτε κουβεντες , ουτε ματιες, ουτε τιποτα!! μονο το κλαμμα της μικρης συνηθως κατεβαζει τα ρολλα που χει σηκωσει ο καθενας, μας βαζει ολους στο ιδιο δωματιο για λιγο και μετα παλι τα ιδια....

δε θελω να αρρωστησω για να τρεξει (θα τρεξει,θα σταθεο πλαι μου, θα αρρωστησει κι ο ιδιος απο στεναχωρια.......)

Ναντια, κοίτα, καμιά φορά δεν είναι κακό να αποφεύγεις τους καυγάδες και να καθαρίζεις το μυαλό σου. Σε διαβεβαιώ, δεν είμαι από τους ανθρώπους που δε συζητάει, ίσα ίσα τα βάζω κάτω τα προβλήματα και τους δίνω και καταλαβαίνουν, όμως τον τελευταίο καιρό ζω μες στην ένταση, και δώστου εξηγήσεις και δώστου συζητήσεις...Θεωρώ λοιπόν ότι χρειάζεται και η αποκλιμάκωση....Λίγη ηρεμία και καθαρό μυαλό για να εκτιμήσεις καλύτερα τα πράγματα.Λίγη αποστασιοποίηση και ίσως διαπιστώσω ότι και εγώ τα βλέπω πιο δραματικά από ότι είναι, έχει συμβεί αυτό αρκετές φορές. Αυτό είναι όλο.

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Νantia έγραψε:

Σερμπα με ή χωρις τα παιδιά?????

ο καθένας από ένα... δεν είναι δίκαιο; :lol::lol:

Οι σχεσεις απο μονες τους ειναι δυσκολες και οταν ερχεται και ενα παιδι αναμεσα στο ζευγαρι γινονται ακομα δυσκολοτερες...................

Ναι το εχω πει ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ....................

Ναι συμφωνω και επαυξανω...................

Αλλα αν θελουμε συνεχεια χρονο για τον ευατο μας δηλαδη περναμε καλυτερα μονοι παρα με τον ανθρωπο μας αυτο πρεπει να μας βαλει σε σκεψεις.............. :shock::shock: