Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια η μικρη μου πινει zinadol λογω ωτιτιδας.της δινω με συριγγα 6 ml.(βαρος 21 κιλα) επειδη εχει ξαναπαρει αντιβιωσεις διαφορες παντα στο φαρμακειο μου δινανε 2 μπουκαλακια (claripen-pricefil κτλ) τωρα ομως ο φαρμακοποιος μου εδωσε ενα μπουκαλι μονο το οποιο ετσι οπως το βλεπω δεν φτανει για 10 μερες....ειμαστε στην τεταρτη μερα και ηδη ειναι κατω ααπο το μισο....μηπως κανω κατι λαθος? θα μου δωσει ο φαρμακοποιος αλλη αντιβιωση αν την ζητησω?εχασα και το χαρτι της συνταγης......να ενημερωσω οτι την ειχα παει στο παιδων την κυριακη γιατι ηταν εκτακτο.....εχει δωσει καμια σας 2 μπουκαλακια zinadol ή πρεπει να ξαναπαω φαρμακειο και παιδων?

Διαφημίσεις

κοριτσια η μικρη μου πινει zinadol λογω ωτιτιδας.της δινω με συριγγα 6 ml.(βαρος 21 κιλα) επειδη εχει ξαναπαρει αντιβιωσεις διαφορες παντα στο φαρμακειο μου δινανε 2 μπουκαλακια (claripen-pricefil κτλ) τωρα ομως ο φαρμακοποιος μου εδωσε ενα μπουκαλι μονο το οποιο ετσι οπως το βλεπω δεν φτανει για 10 μερες....ειμαστε στην τεταρτη μερα και ηδη ειναι κατω ααπο το μισο....μηπως κανω κατι λαθος? θα μου δωσει ο φαρμακοποιος αλλη αντιβιωση αν την ζητησω?εχασα και το χαρτι της συνταγης......να ενημερωσω οτι την ειχα παει στο παιδων την κυριακη γιατι ηταν εκτακτο.....εχει δωσει καμια σας 2 μπουκαλακια zinadol ή πρεπει να ξαναπαω φαρμακειο και παιδων?

Εγώ όλες τις φορές που έχει χρειαστεί αντιβίωση ο μικρός, 2 μπουκάλια χρειαστήκαμε, αλλά με την συνταγή πάντα μου δίνανε ένα στο φαρμακείο και μετά το δεύτερο το αγόραζα μόνη μου, δεν έτυχε να μου αρνηθεί ποτέ φαρμακοποιός. Πρόσφατα μάλιστα αγόρασα μια pricefil να υπάρχει ενόψει διακοπών, μην ψάχνω φαρμακείο εκεί που θα είμαι, αν τύχει κάτι!

εγω καποιες φορες για ωτιτιδα...μετα βιας φτανει για 10 μερες αν δινεις 4ml-τοσο εδινα-...μαλλον για τα 6ml θα χρειαστεις και αλλο μπουκαλακι...ισως επειδη η συγκεκριμενη αντιβιωση ειναι εντελως πηχτη,αρκετο φαρμακο κολλαει στο μπουκαλι και δεν ρουφιεται με την συριγγα απο καποιες δοσεις και μετα...δεν ειναι ομως ακριβη αντιβιωση για να ξαναπας να στην γραψουν

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

κοριτσια ευχαριστω πολυ μαλλον επειδη πηγα σε αλλο φαρμακειο που εφημερευε και οχι στο δικο μου (που την ξερω την φαρμακοποιο)ισως γιαυτο μου εδωσε ενα μπουκαλακι.θα παω στην δικια μου σημερα και ελπιζω να μουν την δωσει ετσι... απο τι καταλαβα δεν χρειαζετε και συνταγη.....ευχαριστω και παλι;)