Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειμαι γκει;


Recommended Posts

Γεια σας! Πήρα το θάρρος να γραψω αυτό το κείμενο καθώς θέλω τις συμβουλες σας και επειδή πρεπει να τα πω και σε κάποιον... είμαι 15 χρονων, είμαι ερωτευμένος με μια κοπελα η οποία με θεωρεί απλως φιλο, αλλά δεν θα θελα να σταθώ εδώ. Στο σχολείο συχνα με κοιτούν ή λένε διάφορα πραγματα (όχι όλοι και όχι παντα - μονο στην αρχή). Οι περισσοτεροι εκεί μέσα με θεωρουν ομοφυλόφιλο, σε καμια περίπτωση λέω πως αυτό είναι κάτι κακό. Πρόσφατα έμαθα πως ρωτούσαν αλλα παιδια στην α' γυμνασίου τους φιλους μου αν είμαι γκέι. Αυτό νομιζω συμβαίνει λόγω των κινήσεων μου ή λόγω της ομιλίας μου (έχω κάπως λεπτή φωνη). Βέβαια είμαι πολύ καλός μαθητής και αγαπητός σε ολους , καθηγητες και μαθητές. Μια φορά με είδα σε βίντεο και ακόμα κι εγώ ο ίδιος σκέφτηκα πως οι κινήσεις μου (με το προσωπο μου, τα χέρια μου, οι εκφράσεις μου) ηταν κάπως θηλυπρεπείς... προσωπικά ομολογώ πως δεν μου άρεσε αυτό το θέαμα, και θέλω να το αλλάξω. Όπως προειπα είμαι ερωτευμένος με μια κοπελα η οποία όμως με βλέπει σαν φιλο και αν και δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις, έχω πλεον αμφιβολίες και εκνευριζομαι με τον εαυτό μου όταν αντιλαμβάνομαι τις κινήσεις μου, αλλά μου βγαίνουν πολύ φυσικά. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά μου αρέσουν όλα τα αλλά αθλήματα, βέβαια αν είμαι μόνος μου μπορεί να δω και ποδόσφαιρο. Σε αυτό νομιζω φταίει περισσότερο ο πατέρας μου που συχνα μαλλωνε με τον αδερφό μου για τις ομάδες. Αν και θεωρώ πως αυτό δεν έχει σχέση με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, απλα το αναφέρω μιας και υπαρχουν κι αυτοι που ισχυρίζονται πως όταν κάποιος δεν βλέπει μπάλα είναι γκέι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.... αυτά που γνωρίζω είναι τα εξής...

Αρκετούς τέτοιους άνδρες που έχουν παντρευτεί και έχουν οικογένειες.

Αλλά και νεαρό που είχε πολύ λεπτή φωνή, πήγε σε ειδικό και την άλλαξε. Παρόλα αυτά το "γύρισε" μετά.

Γνωστός μου δηλωμένος γκέι, στην εφηβεία του είχε σχέση με κοπέλα.

Οι ταμπελες που μας βάζουν, δεν πρέπει να μας στιγματίζουν.

95Jqp2.png

 

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Link to comment
Share on other sites

Ασχολησαι καθολου με αθλητισμο? Θα σου αρεσε να ασχοληθεις? Γιατι ετσι μπορεις να αλλαξεις ισως τις κινησεις σου...αν και εφοσον σε ενοχλουν.Στους γονεις σου μπορεις να μιλησεις? Ισως αν ηξεραν οτι σε προβληματιζει αυτο να μπορουσαν να σε στηριξουν καλυτερα.

Εχω και συγγενικο μου ατομο που παντα ετσι οι κινησεις του και η φωνη του μας προβληματιζαν ολους.Ειναι πλεον παντρεμενος...εχει δημιουργησει μια πολυ ομορφη οικογενεια και ειναι πολυ ευτυχισμενος.Μαλλον δικο μας ηταν το προβλημα και κακως κακιστα ασχολιομασταν με αυτο.Υπο αυτη την εννοια θα σου πω να μην επηρεαζεσαι απο το τι λενε οι υπολοιποι.Δε χρωστας εξηγησεις σε κανεναν και δεν οφειλεις να αποδειξεις τπτ και σε κανεναν.

Link to comment
Share on other sites

Εισαιακομη πολυ μικρος η φωνη σου πιθανον θα αλλαξει.οσο για τις κινησεις επειδηδεν μπορω να το φανταστω το να εισαι εκφραστικος πολυ στο προσωπο η με τα χερια δεν ειναι κατι κακο.αυτα τα δυο δεν εχουν καμια σχεση με τις σεξουαλικες προτιμησεις.ισως η ενασχοληση με ενα αθλημα που προταθηκε να βοηθησει.αποδεξου τον εαυτο σου κ αυτο θα κανουν κ οι υπολοιποι.δυστυχως στο σχολειο βαζουν πολυ ευκολα ταμπελες

Link to comment
Share on other sites

Εμένα η άποψη μου ειναι οτι, ή σε ελκύει το ίδιο φύλο ή το αντίθετο, απο εκεί ορίζεται αν εισαι γκει ή όχι.

Τα υπόλοιπα αθλητισμός κλπ ειναι απλά γούστα και προτιμήσεις.

Θα σου προτεινα ομως αν σε απασχολεί τόσο αυτό το θέμα να πας σε έναν ανδρολόγο ίσως να βλέπατε τις ορμόνες σου, ίσως σου έκανε κάποια ρύθμιση.

Ειναι κρίμα να ξέρεις ποια ειναι η ταυτότητα σου και να σε κανουν οι άλλοι να αμφιβάλλεις γι αυτην.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν ορίζεσαι gay εξαιτίας κάποιων εξωτερικών χαρακτηριστικών σου.

Όπως ανέφερε η Καντι είτε σε ελκύει το αντίθετο φύλο ή όχι. Αν σε ελκύουν και τα δυο, υπάρχει και για αυτο κατηγορία .

 

Επίσης , το αν ασχολείται κανεις με το ποδόσφαιρο , με καράτε ή οτιδήποτε άλλο δεν τον κανει straight ή gay .

 

Επειδή ακόμη είσαι δεκαπέντε τα θηλυπρεπη , όπως λες , χαρακτηριςτικα Σου μπορούν να αλλάξουν και ,ναι , ενα ομαδικό άθλημα της αρεσκείας σου , μπορει να σε βοηθήσει .

 

Έχεις φίλους άντρες ; Η αντροπαρέα τείνει να συμπεριφέρεται όμοια . Ειναι κολλητικό :-P

 

Επειδή καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου θα σου πρότεινα να πας σε ενδοκρινολόγο . Ακόμη κι αν δεν νιώθεις άνετα να μιλήσεις στους γονείς σου για τα παραπάνω , μπορείς να πεις ότι σου πρότειναν στο σχολείο να ελέγξεις τον θυρεοειδή σου ας πούμε.. Κι όταν μπεις στο ιατρείο , να ζητήσεις να είσαι μόνος σου .

 

Εάν υπάρχει σχολικός σύμβουλος ή κάποιος έμπιστος καθηγητής μπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν και να του πεις ότι σε επηρεάζει η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σ ενα.

 

Τελευταία, όσον αφορά το κορίτσι που σε ενδιαφέρει της έχεις δείξει ότι την βλέπεις ερωτικά ; Αν σε βλέπει ως φίλο την έχεις ήδη κερδίσει με τον χαρακτήρα σου . Αυτο που λείπει ειναι να τη προσεγγίσεις και με ενα ρομαντικό τροπο.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω παρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας, δεν περίμενα να έχω τόσο γρήγορα απαντήσεις! Όσον αφορα το θέμα με τους άντρες της ηλικιας μου, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είμαι νομιζω πιο ώριμος απο αυτους και το ίδιο λένε κι οι καθηγητές μου. (Να φανταστείτε ακούω στις ειδήσεις για την ψήφο στα 17 και σκέφτομαι "μα καλά αυτά τα ατομα, όχι μόνο αγόρια αλλά και κορίτσια τι θα ψηφίσουν και πως θα ψηφίσουν; εδώ καλά καλά δεν ξέρουν ουτε το πολίτευμα της χώρας μας!"). Παρόλα αυτά κάνω παρέα με αγόρια όχι βέβαια παρα πολλα, 2-3, αλλά κι αυτοι μην νομίζετε... Ασχολούμαι με τα αθλήματα, έχω περάσει απο τα περισσότερα και κατέληξα στο βόλλευ αν και τώρα σταμάτησα λόγω πιεσμενου προγράμματος. Αργότερα πήγαιναν τακτικά στο γυμναστήριο οπου κι αυτό σταμάτησα λόγω πιεσμενου ωραρίου και τώρα σκέφτομαι να ξαναρχισω. Όσο γία τους γιατρούς που μου προτείνετε , ηλπιζα να μην χρειαζόταν η βοήθεια κάποιου ειδικού, χωρίς βέβαια να την υποτιμω. Για κάποιους που ρώτησαν για το κορίτσι με το οποίο είμαι ερωτευμενος, ναι το ξέρει απλως με θεωρεί πολύ εμπιστο φιλο. Σας ευχαριστώ και παλι!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω τι θα κανει ο γιατρος?Να ρυθμισει τις ορμονες τι εννοείτε?Μιλαμε για 15 ετων παιδι.Εννοω αν καποια κοπελα εχει καποια εγκυρη γνωση να μας πει οκ αλλιως μη δημιουργούνται λαθος εντυπώσεις σε ένα παιδι 15 ετων ότι χρειαζεται καποιο γιατρο.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω τι θα κανει ο γιατρος?Να ρυθμισει τις ορμονες τι εννοείτε?Μιλαμε για 15 ετων παιδι.Εννοω αν καποια κοπελα εχει καποια εγκυρη γνωση να μας πει οκ αλλιως μη δημιουργούνται λαθος εντυπώσεις σε ένα παιδι 15 ετων ότι χρειαζεται καποιο γιατρο.

 

Δεν του λέμε ότι εχει πρόβλημα φυςικα. Αλλα όταν ενα παιδι αρχίζει να αμφιβάλλει για τα εξωτερικά του γνωρίσματα του προτείνεις αναμεςα Σε αλλα ότι μπορει να κανει κι αυτο για να νιωςει Σιγουριά . Δεν ειναι κακό να βρίσκεις σιγουριά σε έναν επιστήμονα .

Πιάσαμε όλα τα ενδεχόμενα . Αν φάνηκε παραπομπή σε γιατρό ζήτω συγνώμη προσωπικά.

 

Curious, αυτο που καταλαβαίνω ειναι ότι είσαι απλα πιο ώριμος και διαφορετικός και δεν ανταποκρίνεται στην καφρίλα των συνομηλίκων σου.

Μια μεγάλη επιτυχία στην ζωή κάποιου ειναι να αποδεχτεί τον εαυτό του ως ειναι και να μην προσπαθήσει να μοιάσει σε κάποιον άλλο. Κι εςυ φαίνεςαι αρκετά ώριμος ώστε να το καταφέρεις.

Να νιώθεις αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου και να σε εμπιστεύεσαι .

 

Για την κοπέλα τώρα... Είναι άλλο ζήτημα . Ίσως να ρίξεις τα βλέμμα σου αλλού αν επιμένει να σε βλέπει σαν φίλο . :)

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτοι οι εφηβοι!!!!

Δωσε βαση στο εξης: αν δεν ηξερες τι συζητανε πισω απο τη πλατη σου και αν δεν παρατηρουσες το βιντεο, θα σκεφτοσουν ποτε κατι τετοιο? να στο πω αντιστροφα... Ενας αντρας πολυ γνωστος ηθοποιος που δολοφονηθηκε πριν χρονια αν θυμασαι ποσο μα ποσο αρρενωπος ηταν και ποσο περαση ειχε στις γυναικες!φυσικα ακουγε πολλα κοπλιμεντα απο κοπελες κλπ. Παρολαυτα μεσα του ηταν γκει. Η μικρη φωνουλα που μιλαει μεσα μας ειναι ο οδηγος μας. Αν σου λεει ναι ,τοτε ναι. Αν γελαει (ασχετα με το τι δειχνουν τα φαινομενα), τοτε να γελας και εσυ καθε φορα που ακους ασχετα. μην ακους τα ματια σου, ακου τη φωνουλα της καρδια σου!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και κατι αλλο. Γυμνασου! Γυμνασε τα ακρα σου, τη πλατη σου και θα γινεις πιο "αχαρος" οσο αφορα τη κινηση του σωματος.Η γυμναστικη κανει πιο μονοκομματους τους μυες.

Link to comment
Share on other sites

Η εξωτερικη εμφανιση δεν ευθυνεται για τον σεξουαλικο μας προσανατολισμο. Υπαρχουν αγορια με θυληπρεπη χαρακτηριστικα οπως και κοριτσια με αρρενωπα και δεν ειναι ομοφυλοφιλοι.

 

Πιστευω οτι πολλα αγορια στην ηλικια σου θα εχουν τετοιους προβληματισμους.

Ειστε πολυ μικρα παιδια ακομα, ευαισθητα και πολλες φορες μπορει να μεγαλοποιειτε στο μυαλο σας καποια θεματα, ειδικα οσα εχουν σχεση με το αλλο φυλο.

 

 

To γυμναστηριο με βαρη και οργανα σιγουρα θα σε βοηθησει πολυ στις κινησεις σου.

Εχουν αμεσο αποτελεσμα στο σωμα μας, αρκει να πηγαινεις συστηματικα.

2-3 ωρες την εβδομαδα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι θα μπορεσεις να τις βρεις.

Εχω στο μυαλο μου καποιες περιπτωσεις αντρων που η διαφορα μετα το γυμναστηριο ηταν μεγαλη . Ομως να ζητησεις προγραμμα απο γυμναστη ειδικα για εσενα, προσαρμοσμενο στην ηλικια σου. Οχι απο μονος σου. Καλο θα ηταν να πηγαινες με τον πατερα σου μαζι.

 

Με την γυμναστικη παραγεται και τεστοτερονη .

 

 

Οσο για την κοπελα που εισαι ερωτευμενος, εχεις να γνωρισεις πολλες ακομα που θα ερωτευτεις και αλλες θα ανταποκριθουν αλλες οχι.

Μην συνδεεις την εξωτερικη σου εμφανιση με το οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα.

Και οι πιο ωραιοι αντρες εχουν βιωσει απορριψη!!!

 

Εισαι πολυ μικρος ακομα, εχεις ολοκληρη τη ζωη μπροστα σου και μπραβο που δινεις προτεραιοτητα στα μαθηματα. Αυτο δειχνει ωριμοτητα.

 

Σου ευχομαι καλη προοδο και μια ζωη γεματη επιτυχιες!!!:lol:

Link to comment
Share on other sites

Η εξωτερικη εμφανιση δεν ευθυνεται για τον σεξουαλικο μας προσανατολισμο. Υπαρχουν αγορια με θυληπρεπη χαρακτηριστικα οπως και κοριτσια με αρρενωπα και δεν ειναι ομοφυλοφιλοι.

 

Πιστευω οτι πολλα αγορια στην ηλικια σου θα εχουν τετοιους προβληματισμους.

Ειστε πολυ μικρα παιδια ακομα, ευαισθητα και πολλες φορες μπορει να μεγαλοποιειτε στο μυαλο σας καποια θεματα, ειδικα οσα εχουν σχεση με το αλλο φυλο.

 

 

To γυμναστηριο με βαρη και οργανα σιγουρα θα σε βοηθησει πολυ στις κινησεις σου.

Εχουν αμεσο αποτελεσμα στο σωμα μας, αρκει να πηγαινεις συστηματικα.

2-3 ωρες την εβδομαδα, ειδικα τωρα το καλοκαιρι θα μπορεσεις να τις βρεις.

Εχω στο μυαλο μου καποιες περιπτωσεις αντρων που η διαφορα μετα το γυμναστηριο ηταν μεγαλη . Ομως να ζητησεις προγραμμα απο γυμναστη ειδικα για εσενα, προσαρμοσμενο στην ηλικια σου. Οχι απο μονος σου. Καλο θα ηταν να πηγαινες με τον πατερα σου μαζι.

 

Με την γυμναστικη παραγεται και τεστοτερονη .

 

 

Οσο για την κοπελα που εισαι ερωτευμενος, εχεις να γνωρισεις πολλες ακομα που θα ερωτευτεις και αλλες θα ανταποκριθουν αλλες οχι.

Μην συνδεεις την εξωτερικη σου εμφανιση με το οτι η κοπελα σε βλεπει φιλικα.

Και οι πιο ωραιοι αντρες εχουν βιωσει απορριψη!!!

 

Εισαι πολυ μικρος ακομα, εχεις ολοκληρη τη ζωη μπροστα σου και μπραβο που δινεις προτεραιοτητα στα μαθηματα. Αυτο δειχνει ωριμοτητα.

 

Σου ευχομαι καλη προοδο και μια ζωη γεματη επιτυχιες!!!:lol:

 

Σας ευχαριστώ παρα πολύ ολους για την βοήθεια σας και τις συμβουλες σας! Τα του γυμναστηρίου τα ξέρω μιας και πήγαιναν πέρυσι το καλοκαίρι για 3 περιπου μηνες και όντως τα αποτελεσματα ηταν άμεσα και απίστευτα (έχασα πάνω απο 7 κιλά, άνοιξαν οι πλάτες και με βοήθησε παρα πολύ). Οσο για την κοπελα που σας έλεγα έχω πλεον βαρεθεί να περιμένω... αν συμβεί κάτι στο λύκειο είναι καλοδεχούμενο. Σας ευχαριστώ και παλι παρα πολύ για τις γρήγορες και στοχευμενες απαντήσεις σας! Πλεον ξέρω πως ο,τι κι αν χρειαστω θα έχω εσάς! Να 'στε καλά και να συνεχίζετε να δίνετε συμβουλες σε ολους!

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω κι εγώ κάτι από την προσωπική μου εμπειρία: πριν από μερικά χρόνια, μια κοπέλα μου είχε εκμυστηρευτεί περίπου τα ίδια που λες κι εσύ αλλά από την ανάποδη! Επειδή ήταν "αγοροκόριτσο", είχε παρέες μόνο αγόρια, περπατούσε λίγο σαν άντρας και δεν της άρεσε τίποτα σε ροζ και μπάρμπυ, είχε αναρωτηθεί μήπως έχει λεσβιακές τάσεις. Η απάντηση που της έδωσα ήταν η εξής: "Φαντάσου τον εαυτό σου μετά από μερικά χρόνια. Το πρωί που ξυπνάς, φαντάζεσαι να έχεις δίπλα σου έναν άντρα ή μια γυναίκα; Ποια εικόνα σε αγγίζει περισσότερο; Από την απάντησή σου, θα καταλάβεις εάν κινείσαι προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι είναι και δεσμευτικό, γιατί και ο σεξουαλικός προσανατολισμός του ανθρώπου αλλάζει μερικές φορές στη διάρκεια της ζωής του".

Δεν έχω κάτι να προσθέσω, νομίζω ότι κι εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το ερώτημα για να πάρεις μέσα σου τις απαντήσεις που θέλεις. Πάντως θα σου πω επίσης ότι ξέρω άντρες που είναι τελείως στρέιτ και ούτε ποδόσφαιρο βλέπουν, ούτε μιλάνε σαν νταλικιέρηδες!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σας! Πήρα το θάρρος να γραψω αυτό το κείμενο καθώς θέλω τις συμβουλες σας και επειδή πρεπει να τα πω και σε κάποιον... είμαι 15 χρονων, είμαι ερωτευμένος με μια κοπελα η οποία με θεωρεί απλως φιλο, αλλά δεν θα θελα να σταθώ εδώ. Στο σχολείο συχνα με κοιτούν ή λένε διάφορα πραγματα (όχι όλοι και όχι παντα - μονο στην αρχή). Οι περισσοτεροι εκεί μέσα με θεωρουν ομοφυλόφιλο, σε καμια περίπτωση λέω πως αυτό είναι κάτι κακό. Πρόσφατα έμαθα πως ρωτούσαν αλλα παιδια στην α' γυμνασίου τους φιλους μου αν είμαι γκέι. Αυτό νομιζω συμβαίνει λόγω των κινήσεων μου ή λόγω της ομιλίας μου (έχω κάπως λεπτή φωνη). Βέβαια είμαι πολύ καλός μαθητής και αγαπητός σε ολους , καθηγητες και μαθητές. Μια φορά με είδα σε βίντεο και ακόμα κι εγώ ο ίδιος σκέφτηκα πως οι κινήσεις μου (με το προσωπο μου, τα χέρια μου, οι εκφράσεις μου) ηταν κάπως θηλυπρεπείς... προσωπικά ομολογώ πως δεν μου άρεσε αυτό το θέαμα, και θέλω να το αλλάξω. Όπως προειπα είμαι ερωτευμένος με μια κοπελα η οποία όμως με βλέπει σαν φιλο και αν και δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις, έχω πλεον αμφιβολίες και εκνευριζομαι με τον εαυτό μου όταν αντιλαμβάνομαι τις κινήσεις μου, αλλά μου βγαίνουν πολύ φυσικά. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά μου αρέσουν όλα τα αλλά αθλήματα, βέβαια αν είμαι μόνος μου μπορεί να δω και ποδόσφαιρο. Σε αυτό νομιζω φταίει περισσότερο ο πατέρας μου που συχνα μαλλωνε με τον αδερφό μου για τις ομάδες. Αν και θεωρώ πως αυτό δεν έχει σχέση με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, απλα το αναφέρω μιας και υπαρχουν κι αυτοι που ισχυρίζονται πως όταν κάποιος δεν βλέπει μπάλα είναι γκέι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!

 

Στα 15 είχα ένα συμμαθητή που τον έλεγαν όλοι γκέι...λόγω κινήσεων και στυλ, αυτός όμως με γούσταρε και για πολλά χρόνια που τον ήξερα γούσταρε και μου μιλούσε για κοπέλες...κάποια στιγμή τα έφτιαξε με μια κοπέλα και ήταν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι που τον πρόδωσε και τον παράτησε...γενικά δεν τον προτιμούσε το γυναικείο φύλλο γιατί είχε μια θηλυπρέπεια που κατ'εμέ οφειλόταν στο ότι μεγάλωσε με μαμά, γιαγιά και προγιαγιά και καθόλου αντρικό πρότυπο. Στον στρατό του την είχαν πέσει άντρες...δεν ασχολήθηκε...όταν όμως τον πρόδωσε η κοπέλα και του την ξαναέπεσε άντρας το γύρισε γιατί μάλλον εκεί βρήκε αποδοχή...για μένα δεν είναι γκέι απλά έγινε... εσύ γιατί αναρωτιέσαι? Δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου..? το τι λένε οι άλλοι να μην σε αφορά...

bA9gp3.png
Link to comment
Share on other sites

Να είσαι ότι γουστάρεις. Θες γυναίκα, καλώς. Θες άντρα, καλώς. Θες απ'όλα, καλώς. Να αυτοπροσδιορίζεσαι και όχι να ετεροπροσδιορίζεσαι. Ούτε να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι.

 

Αυτοί που ρωτάνε δεξιά αριστερά για σένα, εκτός και αν τρέφουν προσωπικό ενδιαφέρον για πάρτη σου (σε γουστάρουν) οπότε κάπως δικαιολογούνται, δεν τους αφορά τι κάνεις εσύ στα προσωπικά σου.

 

Έλεος. Ούτε να πας γυμναστήριο για να δείξεις αντριλίκι, ούτε να αρχίσεις να μοιράζεις προφυλακτικά. Be your self.

 

Για την κοπελιά που γουστάρεις, το αν σε γουστάρει ή όχι είναι λαχείο. Μην τρελαίνεσαι κιόλας. Και εσένα μπορεί να σε γουστάρουν άλλες 22.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Link to comment
Share on other sites

Να είσαι ότι γουστάρεις. Θες γυναίκα, καλώς. Θες άντρα, καλώς. Θες απ'όλα, καλώς. Να αυτοπροσδιορίζεσαι και όχι να ετεροπροσδιορίζεσαι. Ούτε να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι.

 

Αυτοί που ρωτάνε δεξιά αριστερά για σένα, εκτός και αν τρέφουν προσωπικό ενδιαφέρον για πάρτη σου (σε γουστάρουν) οπότε κάπως δικαιολογούνται, δεν τους αφορά τι κάνεις εσύ στα προσωπικά σου.

 

Έλεος. Ούτε να πας γυμναστήριο για να δείξεις αντριλίκι, ούτε να αρχίσεις να μοιράζεις προφυλακτικά. Be your self.

 

Για την κοπελιά που γουστάρεις, το αν σε γουστάρει ή όχι είναι λαχείο. Μην τρελαίνεσαι κιόλας. Και εσένα μπορεί να σε γουστάρουν άλλες 22.

 

Σας ευχαριστώ και παλι ολους πολύ! Οι συμβουλες σας με βοήθησαν παρα πολύ! Να σε καλά! Θα εχετε νέα μου σύντομα ελπίζω...

Link to comment
Share on other sites

:D

 

Άκου να δεις τώρα...

 

Πριν μερικά χρόνια βρίσκομαι σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο. Άντρες - γυναίκες. Μιλάω με μια κυρία, λίγο μεγαλύτερή μου. Ξαφνικά με ρωτάει δείχνοντας διακριτικά προς την παρέα των αντρών:

 

"Καλέ αυτός εκεί γκέι είναι?"

 

"Ποιός?"

 

"Αυτός που κουνάει τα χέρια του, πολύ δεν τα κουνάει?"

 

"Μπα... Δεν είναι"

 

"Που το ξέρεις??"

 

"Γιατί τον έχω παντρευτεί..!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

Εντάξει, η κυρία αισθάνθηκε πολύ άσχημα αλλά πραγματικά νομίζω πως της χρειαζόταν. Δεν είναι δυνατόν να κρίνεις έναν άντρα ως γκέι επειδή κουνάει τα χέρια του πολύ! Έλεος... Ο άντρας μου είναι πολύ εκφραστικός, γενικά. Στις εκφράσεις του σώματος αλλά και λεκτικά όπως επίσης είναι και πολύ κοινωνικός. Αυτό δεν τον κάνει γκέι. Αποδεδειγμένα δηλαδή...! :mrgreen: Επίσης δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο (από το 2002 που έχουμε σχέση δεν έχει πάει ποτέ γήπεδο), δεν βρίζει, ασχολείται πολύ με την κόρη του, έρχεται μαζί μου στα ψώνια (μουρμουράει όμως...! :twisted: ) και κάνει και δουλειές στο σπίτι. Και όχι, ο άντρας ο σωστός δεν κρατάει ρόπαλο και δεν σέρνει τη γυναίκα από το μαλλί!

 

Στην εφηβεία, που τα περισσότερα αγόρια το παίζουν κοκκοράκια και πολλοί θεωρούν ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά, είναι μάλλον αναμενόμενο, αν εσύ είσαι πιο ώριμος και δεν κάνεις "ουγκ" όταν βλέπεις κοπέλα, να σε βλέπουν αλλιώς. Λογικά, τρυφερά και με τακτ, θα προσεγγίσουν μια κοπέλα όταν θα είναι φοιτητές (στην καλύτερη περίπτωση :rolleyes: ), το ότι εσύ μπορεί να το κάνεις νωρίτερα ίσως να μην μπορεί να εκτιμηθεί αρκούντως στην ηλικία σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις κάφρος. Για μένα έχεις πλεονέκτημα κι ας μη φαίνεται τώρα, θα με θυμηθείς σε λίγα χρόνια! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...
:D

 

Άκου να δεις τώρα...

 

Πριν μερικά χρόνια βρίσκομαι σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο. Άντρες - γυναίκες. Μιλάω με μια κυρία, λίγο μεγαλύτερή μου. Ξαφνικά με ρωτάει δείχνοντας διακριτικά προς την παρέα των αντρών:

 

"Καλέ αυτός εκεί γκέι είναι?"

 

"Ποιός?"

 

"Αυτός που κουνάει τα χέρια του, πολύ δεν τα κουνάει?"

 

"Μπα... Δεν είναι"

 

"Που το ξέρεις??"

 

"Γιατί τον έχω παντρευτεί..!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

Εντάξει, η κυρία αισθάνθηκε πολύ άσχημα αλλά πραγματικά νομίζω πως της χρειαζόταν. Δεν είναι δυνατόν να κρίνεις έναν άντρα ως γκέι επειδή κουνάει τα χέρια του πολύ! Έλεος... Ο άντρας μου είναι πολύ εκφραστικός, γενικά. Στις εκφράσεις του σώματος αλλά και λεκτικά όπως επίσης είναι και πολύ κοινωνικός. Αυτό δεν τον κάνει γκέι. Αποδεδειγμένα δηλαδή...! :mrgreen: Επίσης δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο (από το 2002 που έχουμε σχέση δεν έχει πάει ποτέ γήπεδο), δεν βρίζει, ασχολείται πολύ με την κόρη του, έρχεται μαζί μου στα ψώνια (μουρμουράει όμως...! :twisted: ) και κάνει και δουλειές στο σπίτι. Και όχι, ο άντρας ο σωστός δεν κρατάει ρόπαλο και δεν σέρνει τη γυναίκα από το μαλλί!

 

Στην εφηβεία, που τα περισσότερα αγόρια το παίζουν κοκκοράκια και πολλοί θεωρούν ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά, είναι μάλλον αναμενόμενο, αν εσύ είσαι πιο ώριμος και δεν κάνεις "ουγκ" όταν βλέπεις κοπέλα, να σε βλέπουν αλλιώς. Λογικά, τρυφερά και με τακτ, θα προσεγγίσουν μια κοπέλα όταν θα είναι φοιτητές (στην καλύτερη περίπτωση :rolleyes: ), το ότι εσύ μπορεί να το κάνεις νωρίτερα ίσως να μην μπορεί να εκτιμηθεί αρκούντως στην ηλικία σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις κάφρος. Για μένα έχεις πλεονέκτημα κι ας μη φαίνεται τώρα, θα με θυμηθείς σε λίγα χρόνια! ;)

 

Χαχα! Όντως νομίζω πως τις άξιζε... κλασικός τύπος κουτσομπολας (-κατινας)... σας ευχαριστώ πολύ γιατι εκτός απο συμβουλές, μου ανεβαζετε και την αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά της ηλικιας μου ίσως μερικές φορες να είναι κ χειρότερα απο όσο νομίζουν οι μεγαλύτεροι, και σας το λέω εγώ... που τους ζω και καθημερινά! Σας ευχαριστώ πολύ! Καλό καλοκαίρι σε ολους σας!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Δεν νομίζω ότι έχεις κάποιο λόγο να ανησυχείς, σχετικά με τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που έχει μια θηλυπρέπεια στις κινήσεις σου. Όπως σου είπαν και οι κοπέλες πριν από εμένα, αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα από την γυμναστική. Αυτό όμως που είναι απαραίτητο να κάνεις, είναι να πας σε ένα ωριλά-φωνίατρο, για τη φωνή σου και όχι να περιμένεις να "χοντρύνει" με τον καιρό. Η λεπτή φωνή σε αυτή την ηλικία, ονομάζεται εφηβοφωνία και οφείλεται στην δυσαρμονική ανάπτυξη των οργάνων που μπορεί να συμβεί σʼ αυτήν την ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι ο λάρυγγας παραμένει παιδικός και οι μύες του λάρυγγα δεν είναι έτοιμοι να δεχθούν τις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό του εφήβου. Θα σου κάνει διάφορες εξετάσεις και θα σε παραπέμψει είτε σε ενδοκρινόλογο, είτε σε λογοθεραπευτή, ώστε να μάθεις να τοποθετείς σωστά τη φωνή σου. Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείς, αγόρι μου!

Link to comment
Share on other sites

Βασικα δεν εχω τοσο λεπτη φωνη απλως συχνα ακουγεται καπως περιεργα κ με μπερδευουν με κοριτσι. Παντως η φωνη μου πιανει βαθιες νοτες ειναι αρκετα μπασα αλλα μονο οταν τραγουδαω, οχι οταν μιλαω γιατι μου βγαινει αβιαστα μια ελαφρα λεπτη φωνη... Οπως και να χει, σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...