Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πυρετός 6 μερες 39

Recommended Posts

Συγνώμη αλλά εχω αγχωθεί ...εχω ένα κοριτσάκι 5,5 ετών και μου κάνει 6 μέρες τώρα πυρετό που φτάνει κ 39 με τα αντιπυρετικά πέφτει για 6 ώρες περίπου κ επανέρχεται...αλλα συμπτώματα δεν έχει μόνο λίγο μπούκωμα κ καταρρόη σημερα...ο γιατρός που την εξέτασε είπε ιωση αλλά έχω αγχωθεί έχετε άκουσε κάτι ?

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά εχω αγχωθεί ...εχω ένα κοριτσάκι 5,5 ετών και μου κάνει 6 μέρες τώρα πυρετό που φτάνει κ 39 με τα αντιπυρετικά πέφτει για 6 ώρες περίπου κ επανέρχεται...αλλα συμπτώματα δεν έχει μόνο λίγο μπούκωμα κ καταρρόη σημερα...ο γιατρός που την εξέτασε είπε ιωση αλλά έχω αγχωθεί έχετε άκουσε κάτι ?

Κανε οτι πιστεύεις ειναι το καλύτερο

Προσωπικά θα άκουγα τον γιατρό γιατι αφού πέφτει ο πυρετός με αντιπυρετικά για ιό μου ακούγεται

Καλησπέρα. Ξέρω ότι φέτος κυκλοφόρησε μια ίωση που έκανε πολύ υψηλό πυρετό. Εμάς μας έκανε κ λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού κ πήρε αντιβίωση.

Όμως κ εμένα ο γιατρός μου λέει αν πέφτει με αντιπυρετικά κ το παιδί είναι δραστήριο δεν ανησυχούμε. Όμως είναι αρκετές οι μέρες.

Το δικό μου όταν τον πήγα στο νοσοκομείο του έκαναν εξέταση αίματος κ μου είπαν ότι έχει κ λοίμωξη εκτός από ίωση. Μήπως να ρώταγες το γιατρό σου για εξέταση αίματος?

ή ιωση ή λοιμωξη......εξετασεις αιματος θα σου ζητησουν σιγουρα να κανεις για να δουν απο που προερχετε οπως και streptest.εμενα με τα ιδια συμπτωματα πχ ειχε αμυγδαλιτιδα και πηραμε αντιβιωση.εσεις μπορει να εχετε κατι αλλο.παντως μην το αφηνεις κριμα ειναι...εγω στη θεση σου θα ειχα ηδη παει γιατι θα με αγχωνε ολο αυτο!περαστικα σας!

Διαφημίσεις

Μόλις τώρα το πέρασε η μικρή μου 15 μηνών, επί 6 24ωρα ασταμάτητα 38.5-39 ανά 7ωρο.. χωρίς άλλα συμπτώματα παρά ελάχιστο βήχα. Η γιατρός έχει πει ίωση αλλά χτες που ήταν η έκτη μέρα και την πήρα αγχωμένη είπε να περιμένουμε άλλη μια μέρα πριν κάνουμε εξετάσεις. Το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι έπεφτε ο πυρετός με τα αντιπυρετικά και ότι ήτασν πολύ ευδιάθετη. Τελικά σήμερα, 7η μέρα έχει 15 ώρες να ανεβάσει πυρετό, ευτυχώς!!! Μου το είχε πει κι ένας συνάδελφος ότι κυκλοφορεί ίωση με 7 μέρες πυρετό χωρίς άλλα συμπτώματα, δεν είναι ο Η1Ν1 μάλλον, γιατί το περάσαμε κι αυτό και ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Τις τελευταίες βδομάδες κυκλοφορεί και στον δικό μας κύκλο ανθρώπων η ίωση αυτή. Στο παίδων πάνε απίστευτος αριθμός καθημερινά με αυτά τα συμπτώματα...

Χαρακτηριστικά: πυρετός ο οποός πλησιάζει αλλα δεν αγγίζει το 39.Δηλαδή 38,9 38,8 και ενδιάμεσα 38,5 38,2 ..... Ακανόνιστα μέσα στην ημέρα.Πάνω απο 4-5 μέρες όλοι . Πέφτει πολύ ευκολα με αντιπυρετικό και γενικά δεν έχει άλλα έντονα συμπτώματα.Σε ξεγελά ώρες ώρες αν είσαι άρρωστος ή όχι.

Μετά τις 2-3-4 μέρες ξεκινούν ήπια συμπτώματα λαιμό , μπούκωμα , βηχαλάκι (αλλα λόγο λαιμού όχι ακροαστικά )κλπ και στους περισσότερους διάρροια.

Ολα σε ήπια μορφή αλλα είναι τόσα πολλά μαζί που υπάρχει φυσικά απίστευτη εξάντληση και σε κρατά σε ανησυχία μην είναι και τίποτα άλλο.

Οι παιδίατροι πάντως περιμένουν το τυπικό 3 μέρες προτείνουν και 4 μέρες πριν πάμε... μετά δίνουν αντιβίωση διοτι δεν πάει άλλο....και προληπτικά διοτι δεν ξέρουν την ίωση αυτή καλά, προτείνουν στις 10 μέρες μετά την θεραπεία με αντιβίωση μια εξέταση αίματος και strep test.

Απο τα παιδιά , τώρα άρχισαν να κολλάνε και οι μεγάλοι....Προβλέπετε χαμός το επόμενο διάστημα.