Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ουρολογικά συμπτώματα

Recommended Posts

Γεια σας, κορίτσια!

Για πείτε μου σας παρακαλώ, υπάρχουν άλλες ανάμεσά μας που να έχουν ταλαιπωρηθεί από ουρολογικά συμπτώματα κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους;

Από πέρυσι που έκανα μία υστεροσκόπηση έχω διαρκώς μία αίσθηση στην κύστη σαν να θέλω να ουρήσω και ενίοτε και συχνουρία. Δεν έχω κάποια ουρολοίμωξη. Άλλος ουρολόγος μου λέει ότι είναι από τα φάρμακα της εξωσωματικής (δεν δικαιολογείται όμως γιατί η τελευταία προσπάθεια ήταν πριν από πολλούς μήνες), άλλος ότι έχω υπερδραστήρια κύστη κλπ. Πείτε, βρε κορίτσια, αν έχετε κάποια σκέψη/εμπειρία γι' αυτό το θέμα γιατί ώρες-ώρες με πιάνει απελπισία.

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια!

Για πείτε μου σας παρακαλώ, υπάρχουν άλλες ανάμεσά μας που να έχουν ταλαιπωρηθεί από ουρολογικά συμπτώματα κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους;

Από πέρυσι που έκανα μία υστεροσκόπηση έχω διαρκώς μία αίσθηση στην κύστη σαν να θέλω να ουρήσω και ενίοτε και συχνουρία. Δεν έχω κάποια ουρολοίμωξη. Άλλος ουρολόγος μου λέει ότι είναι από τα φάρμακα της εξωσωματικής (δεν δικαιολογείται όμως γιατί η τελευταία προσπάθεια ήταν πριν από πολλούς μήνες), άλλος ότι έχω υπερδραστήρια κύστη κλπ. Πείτε, βρε κορίτσια, αν έχετε κάποια σκέψη/εμπειρία γι' αυτό το θέμα γιατί ώρες-ώρες με πιάνει απελπισία.

ta farmaka emena mou ekanan sixnoouria ke ola osa les ala itan mono gia oso ta eperna! oxi gia toso kero meta.......

mipos na kanis enan iperixo nefron ke ourodoxou kistis??????

Μάγισσά μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, έχω κάνει υπέρηχο και ήταν εντάξει. Αυτό για τα φάρμακα της εξωσωματικής και τη συχνοουρία θα ήταν κάτι πολύ λογικό αλλά ο χρόνος που έχει περάσει το κάνει λιγότερο πιθανό...

Μάγισσά μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, έχω κάνει υπέρηχο και ήταν εντάξει. Αυτό για τα φάρμακα της εξωσωματικής και τη συχνοουρία θα ήταν κάτι πολύ λογικό αλλά ο χρόνος που έχει περάσει το κάνει λιγότερο πιθανό...

an exis kani kaliergia ke geniki ouron kathos ke iperixo nefron ke ourodoxou kistis ke den vriskete tipota den boro na fadasto kati alo! meta ine i pielografia san eksetasi ala ine poli eksezitimeni gia kati toso aplo!!!! ti na po re gamoto???? mipos pernis kanena sibliroma diatrofis i kamia vitamini ke sto prokali???????

den ksero ti alo na skefto!!!!!

Indyla υπαρχει περιπτωση να εχει τραυματιστεί η ουροδοχος κυστη απο την εξεταση που λες?αλλα και παλι το διαστημα που αναφερεις ειναι μεγαλο.... μηπως ειναι το αγχος σου? το εχεις δλδ το μυαλο σου? δεν ξερω τι αλλο να πω.... ο γυναικολογος σου τι λεει?

Διαφημίσεις

Μάγισσα και bebe, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας.

Το άγχος δεν είναι γιατί έχει αλλάξει η κατάστασή μου από τότε, δηλ. μετά την επέμβαση. Ο γιατρός μου είχε πει "Δεν σου έκανα τίποτα"! Εννοώντας κάποια ζημιά :D Η αλήθεια είναι ότι είναι καλός γιατρός και του έχω εμπιστοσύνη. Αλλά ψάχνοντας σε ξένα forum διάβασα πολλές γυναίκες να παραπονιούνται για τα ίδια συμπτώματα είτε μετά από καισαρική είτε μετά από υστερεκτομή.

Πραγματικά, κορίτσια, δεν ξέρω. Θα κάνω και μία κυστεοσκόπηση που μου πρότεινε ο ουρολόγος και θα σας πω. Αχ βαχ...

Μάγισσα και bebe, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας.

Το άγχος δεν είναι γιατί έχει αλλάξει η κατάστασή μου από τότε, δηλ. μετά την επέμβαση. Ο γιατρός μου είχε πει "Δεν σου έκανα τίποτα"! Εννοώντας κάποια ζημιά :D Η αλήθεια είναι ότι είναι καλός γιατρός και του έχω εμπιστοσύνη. Αλλά ψάχνοντας σε ξένα forum διάβασα πολλές γυναίκες να παραπονιούνται για τα ίδια συμπτώματα είτε μετά από καισαρική είτε μετά από υστερεκτομή.

Πραγματικά, κορίτσια, δεν ξέρω. Θα κάνω και μία κυστεοσκόπηση που μου πρότεινε ο ουρολόγος και θα σας πω. Αχ βαχ...

Σου είπε για κυστεοακοπηση ε;;;; Χμ.... Καλα σαν εξεταση δεν ειναι κατι αλλα.....θελει μέθη! Εχω κανει αρκετες λόγο προβλήματος που ειχα παλια στην ουροδοχο κύστη !!!!

• 3 months later...

Indyla καλησπέρα,

Είμαι καινούρια στο forum και τώρα διάβασα για την περιπέτειά σου. Είμαι ευαισθητοποιημένη σε αυτό το θέμα γιατί ο άντρας μου τα τελευταία χρόνια πάσχει από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και δε βρέθηκε άνθρωπος να μας βοηθήσει.

Εύχομαι να βρήκες λύση και να γιατρεύτηκες..

Οποιαδήποτε εμπειρία θετική ή αρνητική θα ήθελα να την ακούσω.

Edited by hope2016

Γεια σου, Hope!

Λυπάμαι για τον άντρα σου και συμπάσχω. Είναι βέβαια αρκετά διαφορετική περίπτωση, δεδομένου ότι είναι άντρας και έχει ουρολοίμωξη κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Υπάρχει μία υποψία ότι μπορεί τα χλαμύδια (που μπορεί να προσβάλουν το ουροποιητικό) να βρίσκονται πίσω από συμπτώματα σαν τα δικά μου. Αλλιώς θα μπορούσε να φταίει η υστεροσκόπηση ή τα φάρμακα... Κανείς δεν ξέρει.

Θα σου στείλω με π.μ. τα ονόματα δύο ουρολόγων που μου είχαν συστήσει άλλοι γιατροί μήπως θέλετε να απευθυνθείτε.

Φιλιά και περαστικά!

Γεια σου, Hope!

Λυπάμαι για τον άντρα σου και συμπάσχω. Είναι βέβαια αρκετά διαφορετική περίπτωση, δεδομένου ότι είναι άντρας και έχει ουρολοίμωξη κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Υπάρχει μία υποψία ότι μπορεί τα χλαμύδια (που μπορεί να προσβάλουν το ουροποιητικό) να βρίσκονται πίσω από συμπτώματα σαν τα δικά μου. Αλλιώς θα μπορούσε να φταίει η υστεροσκόπηση ή τα φάρμακα... Κανείς δεν ξέρει.

Θα σου στείλω με π.μ. τα ονόματα δύο ουρολόγων που μου είχαν συστήσει άλλοι γιατροί μήπως θέλετε να απευθυνθείτε.

Φιλιά και περαστικά!

Indyla εχεις κανει καλλιεργεια ουρηθρικού εκκρίματος; ειναι μια λυση για χλαμύδια στο ουροποιητικό σύστημα.

Διαφημίσεις