Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διπολική διαταραχή

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΜΕ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ..ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ?

Διαφημίσεις

Γεια σου Παναγιώτα... Είμαι μαμά μιας μικρούλα 7 μηνών... Η μαμά μου αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα χρόνια τώρα... Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και επισκέπτεται το γιατρό της τακτικά για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση ώστε να μην έχει σκαμπανεβάσματα η διάθεση της... Αντιμετώπισε καταθλιπτικά επεισόδια αλλα και καταστάσεις μανίας (δεν κοιμόταν πολλές ωρες-ολη μέρα καθάριζε κλπ)... Την παρακολουθει ένας καταπληκτικός γιατρός στη Θεσσαλονίκη κι εδώ και 2 χρόνια είναι σταθερή..

Γεια σας κοριτσια..ποια ειναι η διαφορα της διπολικης διαταραχης απο την καταθλιψη??εγω λογω υπογονημοτητας περναω μια φαση καταθλιψης νομιζω...υπαρχουν φορες που νιωθω χαλια χωρις διαθεση, ενεργεια, παραμελω τον εαυτο μου...αλλες παλι ειναι πιο ηπια τα συμπτωματα...μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπατε για την καθαριοτητα με την οποια εχω μανια (ισως το μονο που με ευχαριστει σ αυτη τη φαση της ζωης μου ειναι να καθαριζω το σπιτι)...εχω επεισης κ εμμονες κ με καποια αλλα πραγματα οπως οι αρρωστιες, η ταξη, φοβος να μενω μονη μου το βραδυ ....

Εχουν σχεση αυτα με διπολικη διαταραχη ή ειναι συμπτωματα τις καταθλιψης

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ..ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΨΥΧΩΤΙΚΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΗΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΘΑ ΔΙΠΟΛΟΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΚΑΠΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 15 ΚΙΛΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ,ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ"ΤΡΕΛΗ"..ΑΡΑΓΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ?ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΡΡΙΛΟ!ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ.ΣΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ,ΜΙΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΑ ΣΟΥ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ?

Διαφημίσεις

Ξερω κι εγω καποιο ατομο που εχει.Εγω μια χαρα τη βλεπω παντα δε σου κρυβω.Ωστοσο ξερω ότι περναει φασεις δυσκολες...όμως οι περισσοτερες προερχονται από το γεγονός ότι σταματάει τη θεραπεια χωρις λογο.Τοτε αρχιζουν τα περιεργα.Αυτο λοιπον που εχω καταλαβει είναι ότι οσο καλα κι αν αισθάνεσαι κι οσο και νομιζεις ότι το ελεγχεις ποτε μα ποτε δεν πρεπει να κοβεις τη θεραπεια.Βρες ένα καλο γιατρο να σε παρακολουθεί ,παρτο αποφαση και συνεχισε τη ζωη σου.Καθενας ξερεις σε αυτή τη ζωη κουβαλάει το σταυρο του...μη σε παιρνει από κατω.Το ότι τρεχεις συνεχως και νιώθεις ότι και παλι δε τα βγαζεις περα είναι κατι που πολλες μαμαδες το αισθάνονται ...ειδικα με 2 πιτσιρικια...χωρις να εχουν ΔΔ.

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΧΙΝΕΙ,ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙ ,ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙ..ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΕΓΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ..ΕΣΕΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΟΥ?

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΧΙΝΕΙ,ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙ ,ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΕΙ..ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΕΓΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ..ΕΣΕΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΟΥ?

Αυτά που περιγραφεις δεν εχουν σχεση με τη ΔΔ.Ουτε κι εμενα ο αντρας μου βοηθαει...ουτε εχω βοηθεια από αλλου...όλα μονη μου τα κανω...και φυσικα κουράζομαι...και φυσικα το βραδυ με το που κοιμούνται τα πιτσιρικια είμαι κοτοπουλο....και πολλες ασχημες φασεις περασα με το συζυγο που δεν ειχα χρονο να του αφιερωσω.Καποια στιγμη απλα αλλαξα πορεια.Αρχισα να προσεχω τον εαυτο μου,την εμφανιση μου και προσπαθω οποτε μπορω να περναω χρονο και με τον αντρα μου.Δεν τα καταφερνω απολυτα όμως αισθάνομαι πολύ καλυτερα και ειμαστε ολοι πολύ καλυτερα στο Σπιτι.Και ναι ο αντρας μου είναι πιο χαρούμενος όταν με βλεπει περιποιημενη και ομορφη.Αλλα δεν το κανω μονο γι αυτόν .Το κανω κυριως για μενα.Γιατι και πριν τα παιδια ημουν ετσι...και περιποιομουν πολύ τον εαυτο μου.Με τα παιδια και την κουραση καπου αυτά πηγαν πισω. αλλα σιγα σιγα που τα μικρα ξεπετάγονται κι εγω λιγο χρονο και για μενα τον εκμεταλευομαι.Αυτο που θελω να σου πω είναι να μη μπαινεις στο τρυπακι να τα χρεωνεις όλα στη ΔΔ.Μη γινει αυτή η δικαιολογια σου.Κανεις την αγωγη σου και συνεχιζεις να ζεις φυσιολογικα τη ζωη σου με οσες αντοχες εχεις και οσο μπορεις.Ως εκει.

Και είμαι σιγουρη πως εισαι πολύ καλη μαμα.Τις κακες στιγμες μας ολες τις εχουμε...τα πανω μας και τα κατω μας...τα λαθη μας ολες τα κανουμε.Μην αυτομαστιγωνεσαι και μη δινεις τοση σημασια στη ΔΔ.Οσο πιο μικρη σημασια της δινεις τοσο πιο μικρο ρολο θα παιζει στην καθημερινοτητα σου.Μαθε να εισαι αισιοδοξη και να προσεχεις τον εαυτο σου.Ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε...μην αγχωνεσαι.

ΝΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ Δ.Δ ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΝΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΕΣ..!ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΑΠΛΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΡΩΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ!ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!ΠΕΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!

Ακομα και το να χρησιμοποιείς τη ΔΔ ως δικαιολογια για όλα...ακομα κι αυτό φυσιολογικο είναι.Ο καθενας θα το εκανε.Γιατι όταν ξαφνικα αντιμετωπίζεις ένα θεμα υγειας..προφανως επικεντρώνεσαι εκει και όλα σου φταινε.Δυστυχως από αυτό το τρυπακι δε μπορει να σε βγαλει κανενας...μονη σου θα τα καταφερεις.

Εγω θα σου προτινα να εισαι απολυτα ειλικρινης με τον αντρα σου...ακομα κι αν θεωρεις δλδ ότι θελεις λιγο καιρο να κοντρολάρεις το μυαλο σου,να ξεκουραστείς και να ηρεμησεις...πες του το.Ζητα του για λιγο καιρο να δειξει κατανοηση.Ειναι καλυτερα να του το πεις.Εγω πριν λιγο καιρο επρεπε να κανω μια επεμβαση η οποια με ειχε αγχωσει πολύ.Και οσο πλησιαζε ο καιρος γινομουν και χειροτερα.Εξηγησα λοιπον στον αντρα μου ότι δυστυχως δε μπορει να ξεκολλησει το μυαλο μου από κει και να χαλαρωσω.Οτι το βραδυ το μονο που ηθελα ηταν να ξαπλωσω να κοιμηθώ η να δω τηλεοραση.Τουλαχιστον εδειξε κατανοηση και δε μου κρατησε μουτρα ότι τον αποφευγω.Επισης με βοηθησε και μια κουβεντα που ειχα κανει με το γυναικολογο μου όταν γεννησα το δευτερο μωρο.παρεπιπτοντως τα παιδια μου εχουν 20 μηνες διαφορα οποτε ξαφνικα βρεθηκα με ένα μωρο 20 μηνων και ένα νεογεννητο...Όταν κουβεντιάσαμε λοιπον για την κουραση μου και τις σχεσεις μου με τον αντρα μου και αν εχω χρονο η ορεξη να περναω λιγη ωρα μαζι του μου ειπε το εξης απλο...τρώγοντας ερχεται η ορεξη.Με καποιο μαγικο τροπο με βοηθησε.Αντι να σκέφτομαι ποσο κομμματια είμαι τα βραδια και ποσο ηθελα να κοιμηθώ...ελεγα οκ...τρώγοντας ερχεται η ορεξη.

Διαφημίσεις

Η θεία μου έχει διπολική διαταραχή, εχει μανιοκατάθλιψη...πέρα από απόπειρες αυτοκτονίας έχει κάνει διάφορα κατά καιρούς επικύνδινα για εκείνη αλλά και για άλλους. Το κακό ήταν οτι δεν είχε κάνει παιδιά και ο άντρας της την παράτησε και δεν έχει καλή φροντίδα. Με σωστή αγωγή και θεραπεία και ανθρώπους κοντά σου είναι υποφερτή η κατάταση. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν περνάει, τουλάχιστον αυτό που έχει η θεία μου και κατά διαστήματα έχει νοσηλευτεί και για αρκετό καιρό, δυστυχώς απομονώθηκε από τον περίγυρο και έχει γίνει 100 κιλά και δεν μπορεί να κουνηθεί πλέον....Συνέβη στα 35 της περίπου και τώρα κοντεύει τα 60. Κράτα τον σύζηγο σου κοντά και τα παιδιά σου και έχε πάντα κοντά σου τον ψυχίατρο και τα φάρμακα σου. Δυστυχώς και η ψυχή μας αρρρωσταίνει.

bA9gp3.png

Η θεία μου έχει διπολική διαταραχή, εχει μανιοκατάθλιψη...πέρα από απόπειρες αυτοκτονίας έχει κάνει διάφορα κατά καιρούς επικύνδινα για εκείνη αλλά και για άλλους. Το κακό ήταν οτι δεν είχε κάνει παιδιά και ο άντρας της την παράτησε και δεν έχει καλή φροντίδα. Με σωστή αγωγή και θεραπεία και ανθρώπους κοντά σου είναι υποφερτή η κατάταση. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν περνάει, τουλάχιστον αυτό που έχει η θεία μου και κατά διαστήματα έχει νοσηλευτεί και για αρκετό καιρό, δυστυχώς απομονώθηκε από τον περίγυρο και έχει γίνει 100 κιλά και δεν μπορεί να κουνηθεί πλέον....Συνέβη στα 35 της περίπου και τώρα κοντεύει τα 60. Κράτα τον σύζηγο σου κοντά και τα παιδιά σου και έχε πάντα κοντά σου τον ψυχίατρο και τα φάρμακα σου. Δυστυχώς και η ψυχή μας αρρρωσταίνει.

Τωρα σοβαρα αυτά της τα λες για να της δωσεις κουραγιο????:confused:

Παντως η κοπελα που ξερω εγω μια χαρα φυσιολογικη ζωη εχει...ουτε αποπειρες αυτοκτονιας ουτε τπτ τετοιο τραγικο.Ουτε απομονωμενη ζει...ουτε την παρατησε κανεις μας.

ΧΑΧΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ?!ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ..ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Παντως η κοπελα που ξερω εγω μια χαρα φυσιολογικη ζωη εχει...ουτε αποπειρες αυτοκτονιας ουτε τπτ τετοιο τραγικο.Ουτε απομονωμενη ζει...ουτε την παρατησε κανεις μας.

Κορίτσι μου γλυκό, τον σταυρό που κουβαλάει κανείς στην οικογένεια του δεν τον ξέρει κανείς απ'έξω...η γιαγιά μου πέθανε με το καημό οτι η θεία μου θα γίνει καλά...αυτή η ασθένεια δεν γιατρεύεται. Τα φάρμακα σε παχαίνουν....αυτό που είπα στην κοπέλα είναι να προσπαθήσει να παίρνει την αγωγή της και να έχε κοντά της ανθρώπους να την φροντίζουν...δεν κατάλαβα γιατί άρχισες τα σοβαρά τώρα κτλ.... αυτή είναι αλήθεια για την μανιοκάθλιψη. Μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλα και ταμπού! Οι άνθωποι που πανε καλά είναι άνθρωποι με οικογένεια και φροντίδα. Να προσπαθήσει να τους κρατήσει κοντά της λοιπόν.

bA9gp3.png

zadige συμφωνω με τη niki.δεν ειναι αυτος ο ενδεδειγμενος τροπος.απο περιπτωση σε περιπτωση διαφερουν τα πραγματα.

panagiota μην το βαζεις κατω.εχεις δυσκολιες αλλα εχεις κ την οικογενεια σου κ τα παιδακια σου.επελεξε εναν καλο γιατρο για να σου δωσει τη σωστη αγωγη για να νιωσεις καλυτερα.για να το πω απλουστευμενα τα φαρμακα αυτα θα αποκαταστησουν τη "χημεια". η θεια της κοπελας ξεκινησε αγωγη πριν απο εικοσιπεντε χρονια.απο τοτε τα φαρμακα εχουν εξελιχθει παρα πολυ.με το σωστο γιατρο λοιπον κ τη σωστη αγωγη ολα θα γινουν ευκολοτερα. θα τα καταφερεις.

Διαφημίσεις

panagiota2 ξεχασα να σου πω οτι πρεπει να παρακολουθησαι κ στις περιοδους που αισθανεσαι καλυτερα κ να μην κοβεις την αγωγη σου τοτε. οσο για το αν εισαι καλη μαμα κ μονο που προβληματιζεσαι αυτο δειχνει οτι εισαι υπευθυνος ανθρωπος.ειμαι σιγουρη οτι κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις κ οτι τα παιδακια σου σε αγαπανε πολυ.

Η κοπέλα χρειάζεται μόνο θάρρος, γνωρίζει την ασθένειά της κι έχει να φροντίσει δυο παιδιά, με τη θεραπεία φυσικά και ρυθμίζεται, αλλά είναι δύσκολο με φαρμακευτική αγωγή να ανταποκριθεί και σε τόσο αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Κοπέλα μου, κουράγιο, το ότι το έχεις συνειδητοποιήσει και παίρνεις με συνέπεια την αγωγή σου είναι το πρώτο βήμα, το δεύτερο είναι μήπως να σκεφτείς μια βοήθεια από γυναίκα για κάποιες δουλειές του σπιτιού; Από ψυχίατρο φαντάζομαι παρακολουθείσαι; Αν θέλεις μπορώ να σου συστήσω μια πολύ καλή μου φίλη σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθηνα, ψυχίατρος για να μην χρεώνεσαι. Από που είσαι;

Λόγια του τύπου "είχα μια θεία κι έπαθε τα μυρια" δε βοηθάνε.

ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΗΜΟΥΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΗΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΡΑΤΝΕΒΟΥ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ.Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

FAMA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ .ΠΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ .ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Η' ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ .ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ..

Η κοπέλα χρειάζεται μόνο θάρρος, γνωρίζει την ασθένειά της κι έχει να φροντίσει δυο παιδιά, με τη θεραπεία φυσικά και ρυθμίζεται, αλλά είναι δύσκολο με φαρμακευτική αγωγή να ανταποκριθεί και σε τόσο αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Κοπέλα μου, κουράγιο, το ότι το έχεις συνειδητοποιήσει και παίρνεις με συνέπεια την αγωγή σου είναι το πρώτο βήμα, το δεύτερο είναι μήπως να σκεφτείς μια βοήθεια από γυναίκα για κάποιες δουλειές του σπιτιού; Από ψυχίατρο φαντάζομαι παρακολουθείσαι; Αν θέλεις μπορώ να σου συστήσω μια πολύ καλή μου φίλη σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθηνα, ψυχίατρος για να μην χρεώνεσαι. Από που είσαι;

Λόγια του τύπου "είχα μια θεία κι έπαθε τα μυρια" δε βοηθάνε.

Τη θεία την έχω ακόμα. Και μάλλον δεν διαβάσατε όσα λέω ούτε αντιλαμβάνεστε τον γολγοθά...σε λίγο θα μας γράψετε και οτι η μανιοκατάθλιψη θεραπεύεται...η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά το μόνο που θέλει η κοπέλα είναι θεραπεία και τους δικούς της ανθρώπους στο πλάι της...

Edited by zadige
typo
bA9gp3.png

ZADIZE ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ81 ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ..

για το κομμάτι της απομόνωσης θα σου πω οτι ισως δεν έχεις πετύχει την κοπέλα σε κρίση.... ούτε την έχεις μαζέψει από αστυνομίες....η θέια μου σε περιόδους κρίσεις έχει εξαφανιστεί, έχει χαλάσει όλα τις τα λεφτά, έχει προσπαθήσει να χτυπήσει γριούλα και ένα σωρό άλλα...αυτά ήταν στα πλαίσια της κρίσης...όταν είναι καλά ειναι μια χαρά...αλλά οι κρίσεις έρχονται, ειδικά σε ένα άνθρωπο που διακόπτει την αγωγή του. Επίσης όταν εκδηλώθηκε η ασθένεια στα 35 της, ήταν στο εξωτερικό παντεμένη με ξένο και την μαζέψαν από τους δρόμους γυμνή...ο άντρας της την χώρισε. Επίσης ενώ είχε δουλείες καλές στον ιδιωτικό τομέα και ήταν εξαίρετη στην δουλειά της όταν είχε κρίση και την αντιλήφθηκαν την έδιωξαν...ευτυχώς είχε και μια θέση στο δημόσιο και έτσι πορεύτηκε μέχρι που βγήκε στην σύνταξη την οποία τρώει στο να έχει μια κοπέλα να την φροντίζει και πιο πολύ για ολοήμερη παρέα... οι άνθρωποι που πάνε καλά με την μανιοκατάθλιψη και έχουν τις δουλείες του και τα παιδιά τους είναι άνθρωποι που έχουν στενή φροντίδα και αγάπη από την οικογένεια και παρακολούθηση...δυστυχώς η θεία μου είχε την ατυχία να την παρατήσει ο άντρας της και η γιαγιά μου έφυγε από την ζωή εδώ και 15 χρόνια. Η μητέρα μου δυστυχώς έχοντας η ίδια οικογένεια έκανε ότι μπορούσε όχι οτι φυσικά δεν είχε αντίκτυπο και ψυχολογικό και οικονομικό και σε εμάς. Η κοπέλα ρώτησε για τη συγκεκριμένη διαταραχή και της είπα τον πόνο μου, το να ωραιοποιήμουμε τα πράγματα και να λέμε ότι είναι μια χαρά όλα δεν έχει πάντα νόημα...καλό είναι καμία φορά να ξέρουμε και τα χειρότερα!

bA9gp3.png

ZADIZE ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ81 ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ..

θα βρεις τον δρομο σου, να είσαι κοντά στον άντρα σου και στα παιδιά σου, αν μπορείς να πας στην Αθήνα να είσαι και κοντά στους γονείς σου νομίζω θα βοηθήσει περισσότερο. Σου εύχομαι να είναι καλή η πορεία σου και να έχεις πάντα δίπλα σου τους ανθρώπους σου!

bA9gp3.png

ZADIZE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..!