Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Για τέταρτη φόρα σε 8 χρόνια, αναγκάζομαι να μπαίνω στη διαδικασία να αγοράσω σίδερο. Μέχρι τώρα είχα απλό ατμοσίδερο αλλά λέω να πάρω αυτή τη φορά σύστημα με boiler μπας και μου κρατήσει παραπάνω.

Έχει τόσα μοντέλα και μάρκες που υπάρχουν στην αγορα έχω μπερδευτεί. Έχετε κάποιο να προτείνεται ή αντίθετα να αποτρέψετε την αγορά του?

Πιθανών είμαι μεταξύ tefal και braun.

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εγώ είχα πάρει για καλό υποτίθεται το σύστημα της τεφάλ, αλλά δε με βόλεψε. Είναι πάρα πολύ βαρύ και δύσχρηστο γενικά. Από ό,τι έχω ακούσει να λένε, της στιρέλλα το παλιό ήταν το καλύτερο, για τα καινούρια δεν ξέρω τι ισχύει.

Καλησπέρα!

Για τέταρτη φόρα σε 8 χρόνια, αναγκάζομαι να μπαίνω στη διαδικασία να αγοράσω σίδερο. Μέχρι τώρα είχα απλό ατμοσίδερο αλλά λέω να πάρω αυτή τη φορά σύστημα με boiler μπας και μου κρατήσει παραπάνω.

Έχει τόσα μοντέλα και μάρκες που υπάρχουν στην αγορα έχω μπερδευτεί. Έχετε κάποιο να προτείνεται ή αντίθετα να αποτρέψετε την αγορά του?

Πιθανών είμαι μεταξύ tefal και braun.

Ευχαριστώ πολύ

Παρήγγειλα μέσω ίντερνετ ένα bosch με μποιλερ πολύ ελαφρύ και σε πολύ καλή τιμή.είχα ένα σίδερο με μποιλερ από τα πρακτικερ αρκετά φτηνό το οποίο χάλασε μετά από εννέα χρόνια. Νομίζω ότι το σίδερο με μποιλερ θα σε βολεψει πολύ. Ή κουμπάρα μου βρήκε σε προσφορά ένα μοντέλο της juro pro και είναι ενθουσιασμένη! Ψαξεστο ίντερνετ διάβασε κριτικές για το κάθε μοντέλο και είμαι σίγουρη θα βρείς αυτό που σου ταιριάζει. Καλό βράδυ!!