Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιλογή καροτσιού-αναστρέψιμο

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθεια σας. Είμαι στον πέμπτο μήνα και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς για καρότσι. Προς το παρόν μέσω internet και όταν καταλήξω σε κάποια θα τα δω και από κοντά. Έχω καταλήξει στα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει το καρότσι, αλλά οι πληροφορίες στα site και τα forum είναι τόσες πολλές που κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα! Θα ήθελα το καρότσι να έχει τα εξής:

- Να μην είναι σύστημα 3 σε 1 κλπ. Θέλω να είναι μόνο καρότσι.

- Να έχει 4 ρόδες, μονές (όχι διπλές).

- Να έχει ενιαίο χερούλι.

- Να είναι αναστρέψιμο, να μπορεί το παιδί να βλέπει είτε τους γονείς είτε τον κόσμο (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ).

- Νορμάλ κόστος-νορμάλ ποιότητα-μικρό βάρος.

Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, έχετε να μου προτείνετε κάποιο καρότσι?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθεια σας. Είμαι στον πέμπτο μήνα και ξεκίνησα την έρευνα αγοράς για καρότσι. Προς το παρόν μέσω internet και όταν καταλήξω σε κάποια θα τα δω και από κοντά. Έχω καταλήξει στα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει το καρότσι, αλλά οι πληροφορίες στα site και τα forum είναι τόσες πολλές που κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα! Θα ήθελα το καρότσι να έχει τα εξής:

- Να μην είναι σύστημα 3 σε 1 κλπ. Θέλω να είναι μόνο καρότσι.

- Να έχει 4 ρόδες, μονές (όχι διπλές).

- Να έχει ενιαίο χερούλι.

- Να είναι αναστρέψιμο, να μπορεί το παιδί να βλέπει είτε τους γονείς είτε τον κόσμο (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ).

- Νορμάλ κόστος-νορμάλ ποιότητα-μικρό βάρος.

Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά, έχετε να μου προτείνετε κάποιο καρότσι?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπέρα!!!

Με το καλο να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!

Εμείς πήραμε κ έχουμε το chicco urban νομίζω εχει 350

Δες το μήπως σας αρέσει...

Ειναι λιγο μεγάλο ομως!

xdagp3.png

hwvMp3.png

Αφού εχεις καταλήξει σε μερικά βασικά χαρακτηριστικά που θέλεις να εχει το καροτσι, κάνε το αντίστροφο : πήγαινε σε μαγαζιά, ζήτα τους να σου δειξουν καροτσια με τα χαρακτηρικά που θες, να τα δεις από κοντά, να τα τσουλήσεις κλπ και μετά, αφοτου καταλήξεις, μπες στο ιντερνετ να ψαξεις αυτό στο οποίο κατέληξες, μηπως βρεις καλύτερη τιμή.

Τωρα όπως κοιτάς στο ιντερνετ θα χαθείς και ειναι και ρίσκο να παραγγείλεις ένα καροτσι χωρίς να το εχεις δει από κοντά (δεν εννοώ το ίδιο το καρότσι, αλλά το μοντέλο που θες) ή τουλάχιστον να σου το εχει προτείνει κάποιος που το εχει χρησιμοποιησει. Στο ιντερνετ θα δεις να σου γραφουν "ελαφρυ", αλλα αλλιώς ειναι να το πιασεις, να το τσουλήσεις, να δεις πώς κλέινει και πόσο βαρυ ειναι κλειστό (οχι εσυ η ίδια με την κοιλιά τούρλα!). Επίσης, για όποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει, να πατας στο google να σου βγαζει κριτικές από αγοραστές, μπορεί να βρεις κάτι χρησιμο.

Καλές αγορές και με το καλό το μωρό σου ;)

Διαφημίσεις