Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποβολή στην 6η εβδομάδα

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν δυο εβδομαδες εμαθα πως ειμαι εγγυος και μια μερα ειχα λιγο αιμα. Πηγα στο νοκοσοκομειο ειδαμε τον σακο και ολα εδειχναν οκ μεχρι στιγμης. Τις επομενες δυο μερες ειχα αρκετο αιμα.Πηγα στο γιατρο ( 5 εβδομ. και 1 ημερα)με εξετασε, ειδαμε τον σακο, μου πηραν αιμα για να δουμε την χωριακη. Ξαναπαω μετα απο δυο μερες να μου ξαναπαρουν αιμα χωρις να εχω ξανα αιμοραγια. Μου ανακοινωνει τα αποτελεσματα χωριακη 4. Στον υπερηχο ο σακος αφαντος.Φαινοταν μονο αιμα. Η εγκυμοσυνη δεν υφισταται πλεον μου ειπε και περιμενω τωρα να αποβαλω. Και ρωτω εγω τωρα. Που πηγε ο σακος υπαρχει περιπτωση να διαλυθηκε? Επειδη περασαν δυο μερες ηδη απο τοτε, γνωριζετε μεχρι ποτε πρεπει να γινει η αποβολη? Υπαρχει καποιος κινδυνος εαν δεν γινει πχ μεσα στην επομενη εβδομαδα? Εγω πονους δεν εχω ουτε αιμα. Επισης επειδη το χω αγχος μπορει καποια που περασε αναλογη εμπειρια να μου πει εαν ο πονος της αποβολης ειναι υποφερτος και σε πιο σημειο γιατι εχω διαβασει πολλα και αγχωθηκα παραπανω. Εαν υπαρχει μονο αιμα και οχι σακος ισως ειναι λιγο καλυτερα?:( Εχω ηδη ενα παιδακι 22 μηνων και φοβαμαι να μην ειμαι μονη στο σπιτι και δεν μπορω να κανω τιποτα....

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου λυπαμαι για ο.τι σου συνεβη

Εχω κ εγω μια αποβολη στο ιστορικο μου στις ιδιες εβδομαδες με εσενα.

Εγω βεβαια ειχα αιμα κ απεβαλλα αυτοματα χωρις αποξεση η χαπια. Οι πονοι ειναι δυνατοι,αλλα εφοσον εχεις την εμπειρια της γεννας μη φοβασαι. Ειναι σαν πολυ δυνατοι πονοι περιοδου,κ με παυσιπονο ειναι υποφερτοι. Οσον αφορα στο σακο εμενα αποβληθηκε στη σερβιετα 5 ημερες μετα,ωστοτο εχω ακουσει κ περιπτωσεις οτι απορροφηθηκε απο τον οργανισμο. Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να πας στο γιατρο να σε κοιταξει ενδοκολπικα. Σου ευχομαι να το περασεις οσο το δυνατον πιο ανωδυνα κ η επομενη εγκυμοσυνη σου να ειναι τελειομηνη με ενα γερο μωρακι

Κι εγώ σε ανάλογη εμπειρία δεν είχα πόνους δυνατούς, ήταν πόνοι περιόδου.

Είδα πάρα πολλά πήγματα, δεν κατάλαβα αν είδα σάκο ή όχι. Μα αυτό δεν θα πρέπει να σε ενδιαφέρει τώρα.

Το θέμα είναι πως μάλλον δεν χρειάζεσαι απόξεση με χοριακή που κατέβηκε κάτω από 5. Απ'όσο ρώτησα και για εμένα, σημαίνει πως ο σάκος έχει αποκολληθεί από το σώμα της μήτρας.

Ρώτησε πάντως τον γιατρό γιατί δεν έχεις αίμα; και ως πότε;; έχεις γιατρό; πρόλαβε να σε παρακολουθήσει κάποιος;

Κι εγω ειχα 2 παλινδρομες την 7 εβδομαδα. Τη πρώτη φορά ειχα λίγο αίμα και με κράτησαν στο νοσοκομείο. Μετα απο 2 μέρες απέβαλα. Οι πόνοι ,για μένα τουλάχιστον, ήταν πάρα πολύ δυνατοί μετά απο κάποιο σημείο. Παυσίπονο δεν μου έδωσαν διότι μπορεί ετσι να σταματούσε η αποβολή. Συμφωνα με τον γυναικολόγο μου βεβαια (εκτος νοσοκομείου) η αποξεση που μου εκαναν μετα ήταν περιττή αφου ειχα αποβάλλει.Πάντως νοσοκομείο προλαβαίνεις να πας.

Την επόμενη φορά δεν ειχα απολύτως κανενα συμπτωμα. απλά με εβαλαν μεσα και την επόμενη μου έκανα αποξεση.

Με το σάκο δεν ξερω τι εγινε. Ξερω μονο οτι και τις 2 φορες ειχα προλάβει να ακουσω καρδούλα και μετα δεν την ξανάκουσα.

Σου ευχομαι καλή επιτυχία για την επόμενη φορά!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας. Οι μερες περνανε και εγω ακομα περιμενω. Ουτε αιμα ουτε ιδιαιτεροι πονοι εκτος απο καποιες στιγμες. Το χειροτερο για μενα ειναι αυτη η αναμονη....

θα παω απο δευτερα στο γιατρο να δω τι θα μου πει.Λογω εορτων ηταν κλειστα αυτες τις μερες. Μαυρα Χριστουγεννα τι να λεμε....

Διαφημίσεις

Ελπιζω ως σήμερα να είχες κάποιο νέο! Εγώ απέβαλλα αυτόματα 2 γενάρη και η χοριακή μου 4 μέρες πρίν ηταν 197! Ξεκίνηςε 2-3 μέρες με αίμα στο σκόυπιςμα και μετά κατέβηκε κανονικά το αίμα.Είναι σαν έντονη περίοδος με πολλά πήγματα.πόνοι σχετικά υποφερτοί. Βέβαια εγώ δεν έιδα ποτέ σάκο και απέβαλλα 6η βδομάδα! Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει ως σήμερα!

Λυπαμαι και για την δικη σου απωλεια...:( μαυρες γιορτες περασες κι εσυ.

Αν σου πω ακομα τιποτα..... αφου τωρα σκεφτομαι μηπως οι δυο μερες στην αρχη που ειχα αιμα αρκετο 3-4 φορες ηταν αυτο ολο κι ολο? Λεω μηπως δεν εχω αλλο... αφου δεν υπαρχει και σακος πλεον...δεν ξερω τι να πω. Αλλα μονο 2 μερες? Βεβαια μπορει να μην αναπτυχθηκε αρκετα και να ηταν σε πολυ αρχικο σταδιο οποτε γιαυτο να μην ειχακανονικη αιμοραγια? Δεν ξερω τι να πω θα δειξει..εγω ραντεβου στο γιατρο εχω την αλλη βδομαδα. Δυστυχως θα ειναι κλειστα και αυτην.

Καλημέρα και καλή Χρονιά να έχουμε με φουσκωμένες κοιλίτσες!

Δυστυχώς βίωσα κι εγώ μια παλίνδρομη στις 21/12/2015. Ήταν η πρωτη μου εγκυμοσύνη και μετά από προσπάθειες 6μηνών ,με δύο κενούς κύκλους λόγου αφαίρεσης πολύποδα τα καταφέραμε σχετικά γρήγορα, πράγμα που δεν πίστευα στην αρχή!

Θετικό τεστ στις 01/12 και χοριακη μονο 36.5.

Θετικό τέστ ξανά στις 03/12 και χοριακή 131.5 όλα έδειχναν ήρεμα.Μία σχετικά μικρή χοριακή αλλά ανέβαινε!

Να μην τα πολυλογώ,από τις 04/12 ξεκίνησε το αιματακι, πήρα utrogestan ΄μέχρι σχεδόν και το τέλος , μέχρι τελικά να φτάσουμε στις 15/12 που βάση χοριακών επιβεβαιώσαμε την παλίνδρομη! κενός σάκος !

ούτε έμβρυο ούτε κατι αλλο που θα μας έδινε δυναμη!

Ρακος κι εγω και ο συντροφος μου!

εκοψα τα utrogestan και στις 21/12 ηρθε λιγο αιματακι. μου χορηγησε cytotec,αυτα τα χαπια που προκαλουν συσπασεις για να μην με βαλει για αποξεση. πήρα cytotec μεχρι και στις 29/12 που απεβαλα τον σακο την ωρα που πηγα στην τουαλετα! τραγικό!

Να πω ότι είχα δυνατούς πόνους ειδικά τις πρώτες μέρες αλλά μετα ηρέμησα. Η αιμοραγία ηταν κανονική, απλά διήρκεσε μέχρι και τις 31/12 το πρωι .

Από τοτε δεν εχω ουτε πονους ουτε αιματα .

Με ειδε υπερυχογραφηκα , ειχα καθαρισει,και μου προτεινε να κανω μια χοριακη μετα απο 10 μερες για να δουμε αν κατεβηκε.

να πω οτι η τελευταια χοριακη,σχεδον 7 εβδομαδων εγω ήταν 1590 μοναδες!

Μια βδομαδα μετα την αιμοραγια πιστευετε πως θα εχει πεση η χοριακή μου αρκετα; κανω τεστακια ωορυξια τα οποια βγαινουν συνεχεια θετικα, πιστευω πως ανιχνευουν ακομα την ορμονη στα ουρα μου και εχω κανει και 3 τεστακια της Hometest εγκυμοσυνης και βγαινουν πολυ αχνα θετικα ακομα.

Και επισης, ωορυξια θα κανω αυτον τον μηνα;

Συγνωμη για το σεντονι!!

MimiR, λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου!

Κατά τη γνώμη μου, κακώς έχεις μπει στη διαδικασία και κάνεις αλλεπάλληλα και συνεχόμενα τεστ ωορηξίας και εκγυμοσύνης. Να πας κατευθείαν για χοριακή τότε που σου ειπε ο/η γιατρός σου και τίποτε άλλο. Μη βασανίζεσαι!

Εν τω μεταξύ, αφού έφυγε και ο σάκος σίγουρα θα έχει πέσει η χοριακή.

Όσον αφορά στην ωορηξία μάλλον θα κάνεις, αλλά και πάλι (όπως λογικά θα σου είπε κι ο/η γιατρός σου) θα ήταν καλύτερα να αφήσεις για τον άλλο μήνα τις προσπάθειες, ώστε να έχει επανέλθει πληρως η μήτρα.

καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας, και το 2016 να σας φέρει ένα μωράκι!!!

Σε ευχαριστω πολυ OSIN!!

Λεω να κανω απο εβδομαδα μια χοριακη να ηρεμησω κι εγω!

Οσο αφορα τις επαφες, ο αρραβωνιαστικος μου θα κανει μια εγχειρηση στο γονατο του μετα απο τραυματισμο και θα παμε σιγουρα 2 μηνες πισ απο τις επαφες μας.

Ειπαμε να δοκιμασουμε και τωρα και αν μεινω εγκυουλα καλως. ουτος η αλλως μου ειπε πως αν νιωθω σωματικα και πανω απο ολα ψυχολογικα καλα,να προσπαθησουμε!

Ομολογω, νιωθω τρομερα δυνατη μετα απο οτι εγινε και αυτο επειδη θελουμε πολυ ενα παιδακι!

Μακαρι να ερθει συντομα!!!:-P:P:D

Διαφημίσεις

Mimir λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια σου. Εμενα ο γιατρος οταν τον ρωτησα μου ειπε να περιμενω 2-3 κυκλους για να ξαναπροσπαθησω ξανα. Πρεπει να ξαναεπανελθει η μητρα και το σωμα γενικοτερα να δυναμωσει. Μην βιαζεσαι γιατι μπορει να μην βγει σε καλο. Αλλωστε ενας δυο μηνες μετα δεν ειναι και τοσο τραγικο ετσι; Για να ειμαστε και πιο σιγουρες για την επομενη φορα. Ευχομαι γρηγορα με ενα γερο μωρακι!