Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

PICSI Τα έχει καταφέρει καμία?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Ήθελα να σας ρωτήσω αν τα έχει καταφέρει κάποια με αυτή τη μέθοδο ή αν γνωρίζετε ποιο κέντρο έχει επιτυχίες με αυτή τη μέθοδο...

Lenilena Κ εμάς picsi μας πρότειναν λόγω κατακερματισμου κ μας είπαν ότι είναι θέμα τύχης! Φαντάζομαι όλο κ κάποιες θα έχουν πετύχει όμως αλλιώς γιατί να το προτείνουν?!

Lenilena Κ εμάς picsi μας πρότειναν λόγω κατακερματισμου κ μας είπαν ότι είναι θέμα τύχης! Φαντάζομαι όλο κ κάποιες θα έχουν πετύχει όμως αλλιώς γιατί να το προτείνουν?!

Tria εχεις πμ...

Διαφημίσεις

Κορίτσι καλημέρα.Και εμείς έχουμε υψηλό κατακερματισμό dna σπέρματος αλλά ο ουρολόγος μας είπε να κάνουμε θεραπεία με profertil.Λέει ότι το ποσοστό μπορεί να πέσει.'Oσο για τη μέθοδο PICSI που λες ξέρεις αν τη κάνουν όλα τα κέντρα ή αν έχεις ακούσει πόσο κοστίζει?Επίσης αληθεύει ότι το υψηλό ποσοστό του κατακερματισμού δε παίζει ρόλο όταν κάνεις μικρογονιμοποίηση,γιατί ο ουρολόγος μας είπε ότι δε παίζει ρόλο.Πώς είναι δυνατόν?

Καλημέρα σας!

Oly μπαίνω λίγο εμβόλιμα στην κουβέντα σας για να απαντήσω επειδή πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο γι' αυτό που ρώτησες. Όντως όπως λέει ο ουρολόγος σας με τη μικρογονιμοποίηση τα ωάρια συνήθως γονιμοποιούνται. Αυτό που όμως συμβαίνει σε αυξημένο ποσοστό είναι να υπάρξει αποτυχία εμφύτευσης ή αποβολή στη συνέχεια. Η εξήγηση με πολύ απλά λόγια είναι ότι στην αρχή τον πρώτο λόγο για τις κυτταρικές διαιρέσεις του εμβρύου έχει το ωάριο ενώ στη συνέχεια υπεύθυνο είναι το γενετικό υλικό του πατέρα οπότε το πρόβλημα του σπέρματος βγαίνει στην επιφάνεια.

Καλημέρα σας!

Oly μπαίνω λίγο εμβόλιμα στην κουβέντα σας για να απαντήσω επειδή πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο γι' αυτό που ρώτησες. Όντως όπως λέει ο ουρολόγος σας με τη μικρογονιμοποίηση τα ωάρια συνήθως γονιμοποιούνται. Αυτό που όμως συμβαίνει σε αυξημένο ποσοστό είναι να υπάρξει αποτυχία εμφύτευσης ή αποβολή στη συνέχεια. Η εξήγηση με πολύ απλά λόγια είναι ότι στην αρχή τον πρώτο λόγο για τις κυτταρικές διαιρέσεις του εμβρύου έχει το ωάριο ενώ στη συνέχεια υπεύθυνο είναι το γενετικό υλικό του πατέρα οπότε το πρόβλημα του σπέρματος βγαίνει στην επιφάνεια.

Καλημέρα!!!!

Επειδη ειναι η δευτερη φορα που το ακουω αυτο που λες και με ενδιαφερει, μπορεις να μου βαλεις το άρθρο να το διαβάσω;;;;;;

Κορίτσι καλημέρα.Και εμείς έχουμε υψηλό κατακερματισμό dna σπέρματος αλλά ο ουρολόγος μας είπε να κάνουμε θεραπεία με profertil.Λέει ότι το ποσοστό μπορεί να πέσει.'Oσο για τη μέθοδο PICSI που λες ξέρεις αν τη κάνουν όλα τα κέντρα ή αν έχεις ακούσει πόσο κοστίζει?Επίσης αληθεύει ότι το υψηλό ποσοστό του κατακερματισμού δε παίζει ρόλο όταν κάνεις μικρογονιμοποίηση,γιατί ο ουρολόγος μας είπε ότι δε παίζει ρόλο.Πώς είναι δυνατόν?

oly75, κι εμείς δοκιμάσαμε τα profertil ωστόσο τα θεωρώ πολύ ακριβά για το ενδεχόμενο της ελάχιστης διαφοράς που μπορεί να έχει κάποιος πέρνοντάς τα. Κάποιους έχει βοηθήσει περισσότερο αλλά απ ότι βλέπω λίγη διαφορά έχεις. Μπορεί και με αντιοξειδωτικά +καρνιτίνη να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Τώρα όσον αφορά την picsi κι εμείς αυτό κοιτάμε, δε γνωρίζω αν την κάνουν όλα τα κέντρα, απλά δεν την χρεώνουν παραπάνω σ' αυτά που ρώτησα εγώ τουλάχιστον. Επίσης αν παίζει ρόλο στη γονιμοποίηση, με τη λογική μου φαντάζομαι πως ναι αλλά καλύτερα θα μας τα πουν οι γιατροί μας όλα αυτά..

Καλημέρα!!!!

Επειδη ειναι η δευτερη φορα που το ακουω αυτο που λες και με ενδιαφερει, μπορεις να μου βαλεις το άρθρο να το διαβάσω;;;;;;

Χρόνια πολλά!

Δες εδώ είναι αρκετά καλό και ευκολονόητο.

Έχω και ένα άλλο πιο ιατρικό και εξειδικευμένο άρθρο στα Αγγλικά αλλά είναι σε pdf. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ με το mail σου να σου το στείλω. Αν και νομίζω ότι το link θα σε καλύψει.

Ευχές για καλή χρονιά με επιτυχία στην εξωσωματική!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά!

Δες εδώ είναι αρκετά καλό και ευκολονόητο.

Έχω και ένα άλλο πιο ιατρικό και εξειδικευμένο άρθρο στα Αγγλικά αλλά είναι σε pdf. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ με το mail σου να σου το στείλω. Αν και νομίζω ότι το link θα σε καλύψει.

Ευχές για καλή χρονιά με επιτυχία στην εξωσωματική!

Χρόνια πολλά με υγεία και πολλα γερα μπεμπακια!!!!απο τουλαχιστον ενα σε καθε σπίτι που το λαχταράει!!!!!

Ευχαριστω για το λινκ! Πραγματικα κατατοπιστικοτατο!!!

Κατι μου λεει πως πρεπει στην επομενη διεγερση να τα αφήσω να πανε για βλαστοκυστες (αν τα καταφερει κανενα να φτασει μεχρι εκει)!!!!!

Και παλι χρονια πολλα και σε ευχαριστω!!!!

Να είσαι καλά, μάγισσα.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ο γυναικολόγος θα ασχοληθεί με το σπέρμα και τα προβλήματά του :) οπότε ενίοτε πρέπει μόνοι μας να ψάχνουμε τις άλλες παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση της εξωσωματικής.

Καλή χρονιά κι ευτυχισμένη!

Να είσαι καλά, μάγισσα.

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ο γυναικολόγος θα ασχοληθεί με το σπέρμα και τα προβλήματά του :) οπότε ενίοτε πρέπει μόνοι μας να ψάχνουμε τις άλλες παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση της εξωσωματικής.

Καλή χρονιά κι ευτυχισμένη!

Εμάς μας παρακολουθεί και ουρολογος!!!! Το ειχαμε συζητήσει το θεμα!!! Ηξερα πως καπως ετσι ειναι τα πραγματα απλα δεν το ειχα δει πουθενα γραμμένο να το μελετήσω!!! Πιστεύουν πως παρολο που ισχυει αυτο τα εμβρυα εχουν καλυτερη πιθανότητα να εξελιχθούν μεσα στη μήτρα!!!! Οπως και να εχει ομως αν και με την 4η ετ με εμβρυα 3ων ημερων δεν εχω θετικη χοριακη σιγουρα θα πρεπει να αλλάξουμε τακτική και με βαση αυτα που διαβασα οι βλαστοκυστες ισως ειναι αυτο που χρειαζεται να γινει!!!!!

Και Παλι ευχαριστω!!!!