Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φόρμες σιλικόνης

annoulen

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας,

έχω φόρμα σιλικόνης με θήκες για μαφινς/cupcakes. θέλω να ψήσω σφολιατίνια μέσα - την βουτυρώνω ή δεν την βουτυρώνω ?

Καλημέρα. Και εγώ με τις φορμες σιλικόνης πάντα την ίδια απορία έχω. Αλλά θρωρω πως αν θέλεις να ψησεις σφολιατινια βουτυρωσε την λίγο να είναι και πιο νόστιμη ή σφολιατα. Στα κεκακια δε θα.βουτυρωνα δηλαδή.

βασικά ρωτάω γιατί δεν θέλω να μου κολλήσουν κ να μην μπορώ να τα βγάλω ολόκληρα :? (δηλαδή μην μείνει ο μισός πάτος μέσα κ ο μισός έξω).

γιατί δεν είμαι κ Η νοικοκυρά...

Διαφημίσεις

Καλέ μην βάζετε βούτυρα μέσα ... χαλάνε... γι' αυτό τις έβγαλαν αυτές .. για να μην κολλάνε αυτά που ψήνεις... άμα βάζεις συχνά βούτυρο αρχίζουν και χαλάνε....

Διαφημίσεις

Υπάρχουν φόρμες σιλικόνης ?????? τι χρήσιμα πράγματα μαθαίνει κανείς.........

Ναι βρε, είναι αυτές που έχουν φτιαχτεί ειδικά γι 'αυτό το λόγο: Να μην χρειάζεται να βουτυρωνουμε και να λαδωνουμε....

αχ βρε κορίτσια μπερδεύτηκα - τελικά τι κάνω ?

εάν ο μόνος λόγος που δεν βουτυρώνουμε είναι για να μην χαλάσουν, να σημειώσω ότι αυτές τις χρησιμοποιώ 1-2 φορές τον χρόνο μαξιμουμ :oops:

είπαμε, δεν είμαι κ Η νοικοκυρά.

αχ βρε κορίτσια μπερδεύτηκα - τελικά τι κάνω ?

εάν ο μόνος λόγος που δεν βουτυρώνουμε είναι για να μην χαλάσουν, να σημειώσω ότι αυτές τις χρησιμοποιώ 1-2 φορές τον χρόνο μαξιμουμ :oops:

είπαμε, δεν είμαι κ Η νοικοκυρά.

ακόμη δεν τα έχεις φτιάξει τα σφολιατίνια??? όντως δεν είσαι καλή νοικοκυρά :P

κοίταξε να δεις και εγώ από κουζίνα δεν ξέρω και πολλά μόνο ότι χαλάνε αυτές με βούτυρα και τέτοια.. κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός...

ακόμη δεν τα έχεις φτιάξει τα σφολιατίνια??? όντως δεν είσαι καλή νοικοκυρά :P

κοίταξε να δεις και εγώ από κουζίνα δεν ξέρω και πολλά μόνο ότι χαλάνε αυτές με βούτυρα και τέτοια.. κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός...

εγώ που το έμαθα τώρα ότι υπάρχουν ? συγκλονίστηκα τόσο ...που αγόρασα μια , έφτιαξα κέικ , την βουτύρωσα κ χάλασε:shock::evil:

3W24p3.png

εγώ που το έμαθα τώρα ότι υπάρχουν ? συγκλονίστηκα τόσο ...που αγόρασα μια , έφτιαξα κέικ , την βουτύρωσα κ χάλασε:shock::evil:

αχ βρε nikol... το είχα γράψει παραπάνω ότι χαλάνε αλλά μάλλον δεν το είχες διαβάσει.. κρίμα βρε κορίτσι... κοίτα μπορείς να την γυρίσεις με την απόδειξη αγοράς, μην πεις ότι έβαλες βούτυρα και τέτοια πες ότι στο πρώτο ψήσιμο σου χάλασε .. θα στην αλλάξουν.... έχουν εγγύηση όλα αυτά...

Διαφημίσεις

αχ βρε nikol... το είχα γράψει παραπάνω ότι χαλάνε αλλά μάλλον δεν το είχες διαβάσει.. κρίμα βρε κορίτσι... κοίτα μπορείς να την γυρίσεις με την απόδειξη αγοράς, μην πεις ότι έβαλες βούτυρα και τέτοια πες ότι στο πρώτο ψήσιμο σου χάλασε .. θα στην αλλάξουν.... έχουν εγγύηση όλα αυτά...

Αλήθεια ? αχ...καταχάρηκα τώρα....:P:p elenip ....με έσωσες !!!!!

όντως δεν το είχα δει...από την βιασύνη μου ...από το cook shop την πήρα, δεν ήταν κ φτηνή....μην πάρουμε κι ότι κ ότι:mrgreen:

3W24p3.png

και το βουτυρο που βαζεις στο γλυκο δεν τις χαλαει? υπαρχει επιτρεπομενη ποσοτητα?

έχεις δίκιο ,θα ρωτήσω κ αυτό ....μήπως υπάρχουν ειδικές συνταγές ?

3W24p3.png

και το βουτυρο που βαζεις στο γλυκο δεν τις χαλαει? υπαρχει επιτρεπομενη ποσοτητα?

δεν το ξέρω αυτό, μην σε πάρω και στο λαιμό μου... λογικά βάζεις την ποσότητα που έχει η συνταγή για αυτό που φτιάχνεις.. στα τοιχώματα δεν κάνει να βάλεις...

Αλήθεια ? αχ...καταχάρηκα τώρα....:P:p elenip ....με έσωσες !!!!!

όντως δεν το είχα δει...από την βιασύνη μου ...από το cook shop την πήρα, δεν ήταν κ φτηνή....μην πάρουμε κι ότι κ ότι:mrgreen:

το cook shop είναι από τα ακριβά μαγαζιά... αλλαξέ την...

Βρε παιδιά τόσο ακριβή είναι; Στο κάτω κάτω ας δοκιμάσει η κοπέλα και με βούτυρο και χωρίς βούτυρο και με λάδι... Ε δεν μπορεί κάποια στιγμή θα το πετύχει!

Καλημέρα κορίτσια!

Χρησιμοποιώ φόρμες σιλικόνης και μάλιστα οχι ακριβές.

Και φορμάκια επίσης.

Βουτυρώνω πάντα γιατί είδα οτι αν δε βουτύρωσω κολλάει το μείγμα.

Είτε αλμυρό είτε γλυκό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...