Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας, εχουμε πολυ πολυ καιρο να τα πουμε αλλα ειχα διαφορα θεματα τα οποια θα μοιραστω μαζι σας καποια αλλη στιγμη! Την προηγούμενη εβδομαδα πηγα την κορη μου στον Παιδικο Σταθμο Προσχολικα Βηματα στον Περισσο και μου ειπαν οτι θελουν 340 το μηνα με σχολικο και μεσημεριανο(καλη τιμη δεν μπορω να πω)και 250 ευρω για εγγραφη.Τρελαθηκα 250 ευρώ για εγγραφή? Οταν ρώτησα τον υπευθυνο μου απαντησε οτι ειναι για τα αναλώσιμα της χρονιας.Και συγνωμη τα αναλώσιμα δεν υπολογίζονται μεσα στο μηνιαίο ποσο?Επισης μου ειπε οτι πληρώνουμε 12 μηνες αντι για 10 που ειναι σε αλλους παιδικους (λογω μισου μηνα το Πασχα Μισου τα Χριστούγεννα και κλειστο τον Αυγουστο).Ρωτησα καποιους φιλους και μου ειπαν οτι συνηθως η εγγραφη κυμαινεται 100 έως 150 και καμια φορα και καθολου εγγραφη οταν πληρωνεις για 12 μηνες αντι για 10 και οτι 200-250 ζητουν οι σταθμοι που πληρωνεις για 10 μηνες και οχι για 12.Σας παρακαλω ενημερωστε με για το τι σας ζητησαν εσας για εγγραφη!!ευχαριστω περιμενω νεα σας.

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

καλημέρα,

εμείς δίνουμε 100 ? εγγραφή κ 12 μηνιάτικα. Μας δίνουν λίστα για την γραφική ύλη τον Σεπτέμβριο και τα αγοράζουμε μόνοι μας. Σε άλλους παιδικούς σταθμούς έχω ακούσει πχ 100 ? εγγραφή κ 100 ? για την γραφική ύλη.

Θεωρώ πολλά τα 250 ? για την εγγραφή, εκτός κ συμπεριλαμβάνεται η αγορά γραφικής ύλης σε αυτά, οπότε είναι (ας πούμε) οκ.

Διαφημίσεις

100 ευρω εγγραφη, στα οποία συμπεριλαμβανονται και τα εξοδα για γραφική ύλη, ανεξαρτητως του πώς διαλέγεις να εξοφλήσεις τα δίδακτρα (εφ' άπαξ ή σε 12 δόσεις ή σε 11 δόσεις - αφού 11 ειναι οι μηνες που λειτουργει ο σταθμός μας).

Να πω όμως ότι μιλάω για επαρχία (Πάτρα).