Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πως χρησιμοποιήτε τη πάντα του κρεβατιού...μονο απο την πλευρά του κεφαλιου???? Η ζουζουνα είναι πάνω κάτω τι να κάνω????? θα χτυπήσει σίγουρα στα κάγκελα

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Στα άλλα παιδιά όταν ήταν μικρά και δεν γυρνούσαν γύρω γύρω την έβαζα σε γάμα για να μπορώ και να τα βλέπω.

Όταν πια έφερναν βόλτες στο κρεβάτι την έβαζα σαν π, γύρω από το κεφάλι δηλαδή.

Μπορείς να αγοράσεις μία ακόμη ή να φτιάξεις μία μόνη με σφουγγάρι και ύφασμα.

• 1 year later...
Ξέρετε πόσο κοστίζει η πάντα κούνιας? Περιλαμβάνει τα μαξιλαράκια ή και την κουνουπιέρα?

κανονικα εχει παντα μαξιλαρακι κουνουπιερα κ σεντονι,μερικοι τα πουλανε χωρις σεντονι. ξεκινανε απο 100 νομιζω. σου στελνω πμ

Διαφημίσεις

Ξέρετε πόσο κοστίζει η πάντα κούνιας? Περιλαμβάνει τα μαξιλαράκια ή και την κουνουπιέρα?

αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα μπορεις να παρεις και απο το τζαμπο με 15€.εγω ειχα παρει μια που εκανε 75€ μονη της επειδη ειναι ντισνευ και μια αλλη απο το τζαμπο και την ειχα οχυρωσει τη κουνια.αλλα τελικα την εβγαλα και εχω αφησει την αρχικη σε σχημα π.

αν δεν την παρεις σετ μαζι με ολη την προικουλα της κουνιας φυσικα μπορεις να αγορασεις και μια ξεχωριστα!!!

η mothercare εχει παντες περιπου στα 40-50 ευρω απλα δεν εχουν πολυ φουσκωτο μαξιλαρι μεσα οπως πχ αυτες που εχει στο λητω...

D1Uip3.png

καλημέρα, εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα της αγορές, συνήθως πότε αρχίζουμε να πάρουμε πράγματα για το μωρό και από ποιον μήνα της εγκυμοσύνης;

Τελικά, βρήκα σε προσφορά (πάντα κούνιας & κουνουπιέρα & πάπλωμα) 56 ευρώ!!!

Καλημέρα, μπορείς να μου πεις σε ποιο μαγαζί βρήκες τη προσφορά, για να ρίξω και εγώ μια ματία;;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μπορείς να μου πεις σε ποιο μαγαζί βρήκες τη προσφορά, για να ρίξω και εγώ μια ματία;;)

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.

• 1 year later...

ψαχνω για παντα κουνιας...βρισκω ολο σετ κουνιας που ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (το πιο φθηνο 65 μονο η μονο η παντα εως και 400 ευρω ολο το σετ της κουνιας!!!!) πλακα μας κανουν????:confused: Ξερεις καποια κοπελα καποιο site πιο οικονομικό? απο Ελλαδα η και απο εξωτερικο...ευχαριστω :-)

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

• 2 weeks later...

Καλημέρα,

επειδή τα έψαξα αρκετά διαπίστωσα ότι οι περισσότερες πάντες και τα σετ που πουλάνε τα ελληνικά μαγαζιά έρχονται από την Τουρκία. Ακόμα και τα Laura Asley που είναι πανάκριβα γράφουν πάνω προέλευσης Τουρκίας. Με φίλους Τούρκους που μίλησα βρίσκουν τα ίδια πράγματα στην Κωνσταντινούπολη στη μισή τιμή. Εμείς μάλλον θα ζητήσουμε να μας τα στείλουν από εκεί. Με εκνευρίζει πάρα πολύ που πάνε να μας πιάσουν κορόϊδα εδώ και τα χρεώνουν όλα πανάκριβα!!!!!

• 3 weeks later...