Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΚ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα,

θα ηθελα την βοηθεια σας, μετα απο την 3η εξωσωματικη πριν απο 1 χρονο μπηκα στην διαδικασια και εκανα ενα σωρο εξετασεις και μου βρηκαν ανεβασμενα τα νκ κυτταρων. πηγα στον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι στην επομενη εξωσωματικη και πριν την εμβρυομεταφορα θα κανω εναν ορο που λεγοταν intralipid. και ετσι εγινε πριν απο 20 ημερες εκανα τον ορο ειχαμε 2 ωαρια σε 8η διαιρεση και εγινε η εμβρυομεταφορα.

δυστυχως το αποτελεσμα ηταν αρνητικο, οπως καταλαβαινετε εχω τρελλαθει. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειμαστε αυτο που λενε "δυσκολη περιπτωση" γιατι και ωαρια εχω προς το παρον γιατι ειμαι 41, και ζευγαρια με την δικη μας περιπτωση εχουν αποκτησει παιδι. υπαρχει προβλημα στο σπερμα,βεβαια μου ειπε οτι δεν τα παραταμε και προχωραμε ξανα,το θεμα ειναι οτι για τα νκ κυτταρων δεν γνωριζει και πολλα.

θα ηθελα εαν καποια κοπελα εχει το ιδιο προβλημα και εμεινε εγκυος και γνωριζει κατι παραπάνω η το οτιδήποτε να με ενημερώσει.

σας ευχριστω

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

θα ηθελα την βοηθεια σας, μετα απο την 3η εξωσωματικη πριν απο 1 χρονο μπηκα στην διαδικασια και εκανα ενα σωρο εξετασεις και μου βρηκαν ανεβασμενα τα νκ κυτταρων. πηγα στον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι στην επομενη εξωσωματικη και πριν την εμβρυομεταφορα θα κανω εναν ορο που λεγοταν intralipid. και ετσι εγινε πριν απο 20 ημερες εκανα τον ορο ειχαμε 2 ωαρια σε 8η διαιρεση και εγινε η εμβρυομεταφορα.

δυστυχως το αποτελεσμα ηταν αρνητικο, οπως καταλαβαινετε εχω τρελλαθει. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειμαστε αυτο που λενε "δυσκολη περιπτωση" γιατι και ωαρια εχω προς το παρον γιατι ειμαι 41, και ζευγαρια με την δικη μας περιπτωση εχουν αποκτησει παιδι. υπαρχει προβλημα στο σπερμα,βεβαια μου ειπε οτι δεν τα παραταμε και προχωραμε ξανα,το θεμα ειναι οτι για τα νκ κυτταρων δεν γνωριζει και πολλα.

θα ηθελα εαν καποια κοπελα εχει το ιδιο προβλημα και εμεινε εγκυος και γνωριζει κατι παραπάνω η το οτιδήποτε να με ενημερώσει.

σας ευχριστω

να πας σε αιματολογο για τα nk αφου ειναι ανεβασμενα. intralipid εκανε και μενα αλλα δεν ξερω το κατα πόσο αυτή ειναι η αγωγή αν εχεις ανεβασμενα νκ

επειδη για τα nk κυτταρα μεσα στο φωρουμ θα δεις πως συγκρουστηκαμε.Θα πω μονο πως μια φορα intralipint νομιζω ειναι πολυ λιγο κ αναλογα με το ποσοσστο κανεις ιντραλιπιντ ή ανοσοσφαιρηνη http://fertility-biocenter.com/el/the-appropriate-dosage-of-intralipid-in-the-regulation-of-the-levels-and-activation-of-nk-cells-for-successful-pregnancy-1408

,αυτοι που μπορουν να σε ενημερωσουν για τα νκ ειναι αυτοι που τα ανακαλυψαν κ τα εφαρμοζουν χρονια

Dr. Caroline Coulam, και Ο Dr. Roumen Roussev.

τα email υπαρχουν στο διαδυκτιο μπορεις να επικοινωνησεις κ να μιλησεις μαζι τους.κ εδω μπορεις να βρεις ενα σωρο πληροφοριες δημοσιευσεις http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Roumen+Roussev

Σου ευχομαι πολυ συντομα να βιωσεις αυτο που βιωνω εγω εδω κ 5 περιπου μηνες.

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τις πληροφοριες που μου δωσατε, τελος της εβδομαδας θα παω σε αιματολογο με ολες τις εξετασεις και θα δουμε τι θα μου πει.

ελπιζω να πανε ολα καλα