Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πλακούντας χαμηλά

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι στην 16η εβδομάδα, ο γιατρός εχθές κατά τη διαρκεια του υπερήχου μου είπε πως ο πλακούντας μου είναι χαμηλά, αν και όπως πρόσθεσε μετά δεν τον προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί τις περισσότερες φορές ανεβαίνει καθώς ανεβαίνει η μήτρα, διαφορετικά όμως...και μου είπε κάτι για τον τράχηλο που από το σοκ που έπαθα δεν συγκράτησα τίποτα:shock: Μέτα πρόσθεσε ένα μην ανησυχείς θα ανέβει και νόμιζε πως όλα καλά. Από το πρωϊ που έχω ξυπνήσει έχω σκάσει..Τον πήρα τηλέφωνο και του εξήγησα πως έχω ανησυχήσει κλπ και αν πρέπει να κάνω κάτι προληπτικά. Μου είπε ότι δε χρειάζετε να κάνω κάτι και πως με μαθηματική ακρίβεια θα ανέβει..

Δεν ξέρω τι μου γίνετε..τότε δεν ξέρω γιατί μου το ανέφερε...

Και όμως για το συγκεκριμένο θέμα έχω διαβάσει περιπτώσεις που δεν έχει ανέβει...Ανησυχώ πολύ, έχω διαβάσει και διάφορά στο ιντερνετ και έχω προβληματιστεί ... είναι η 3η μου εγκυμοσύνη και παιδάκι δεν έχω ακόμα, η πρώτη χάθηκε την 10η εβδομάδα και η δεύτερη ενώ ημουν 5,5 μηνών..

Διαφημίσεις

ΡΕΑ REA, καλησπέρα!

Έχω διαβάσει την ιστορία σου, κι εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου, και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό παιδάκι.

Δεν έχω γνώση επί του θέματος, απλώς σου γράφω για να σου πω καταρχήν να είσαι ψύχραιμη, και να μην επηρεάζεσαι από όσα διαβάζεις στο ίντερνετ. Εάν ανησυχείς τόσο πολύ, να κλείσεις ένα ραντεβού με το γιατρό σου, πάλι, να πας άμεσα να σε ξαναδεί, και να καθήσετε να σου εξηγήσει και να συζητήσετε επί του θέματος.

Εφόσον σε καθησύχασε πάντως, προσπάθησε κι εσύ με τη σειρά σου να παραμείνεις ήρεμη και αισιόδοξη!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

ΡΕΑ REA, καλησπέρα!

Έχω διαβάσει την ιστορία σου, κι εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου, και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό παιδάκι.

Δεν έχω γνώση επί του θέματος, απλώς σου γράφω για να σου πω καταρχήν να είσαι ψύχραιμη, και να μην επηρεάζεσαι από όσα διαβάζεις στο ίντερνετ. Εάν ανησυχείς τόσο πολύ, να κλείσεις ένα ραντεβού με το γιατρό σου, πάλι, να πας άμεσα να σε ξαναδεί, και να καθήσετε να σου εξηγήσει και να συζητήσετε επί του θέματος.

Εφόσον σε καθησύχασε πάντως, προσπάθησε κι εσύ με τη σειρά σου να παραμείνεις ήρεμη και αισιόδοξη!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Ναι βρε osin μου, εννοείται πως σε θυμάμαι..Από το καλοκαίρι που είχα τα μαύρα χάλια μου..Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, μακάρι να πάνε όλα καλά, και εσύ ότι επιθυμείς κορίτσι μου.

γεια χαρά. κι εμένα ήταν χαμηλά ο πλακούντας και ανέβηκε. υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν ανεβαίνει. όντως αν είναι χαμηλά, δεν είναι ό, τι καλύτερο, όμως και πάλι με πολλή προσοχή ολοκληρώνεται η εγκυμοσύνη.

με το καλό σου εύχομαι.

όσο μπορείς αν γίνεται προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί χαρούμενη μαμα = χαρούμενο μωρό.

φιλάκια!!

2t7wp3.png

γεια χαρά. κι εμένα ήταν χαμηλά ο πλακούντας και ανέβηκε. υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που δεν ανεβαίνει. όντως αν είναι χαμηλά, δεν είναι ό, τι καλύτερο, όμως και πάλι με πολλή προσοχή ολοκληρώνεται η εγκυμοσύνη.

με το καλό σου εύχομαι.

όσο μπορείς αν γίνεται προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί χαρούμενη μαμα = χαρούμενο μωρό.

φιλάκια!!

Το προσπαθώ καλή μου..σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

Θυμάσαι μήπως σε ποιά εβδομάδα ανέβηκε?

Διαφημίσεις

στη β επιπεδου ηταν χαμηλα κ στη γ επιπέδου (στις 32) είχε ανέβει.. τώρα πότε ακριβώς έγινε θα σε γελάσω...

Σε ευχαριστώ jellyfishch, ηρέμησα λίγο..Επίσης διάβασα και σε ένα άλλο site ιστορίες κοριτσιών, που τελικά δεν ανέβηκε ο πλακούντας τους, όμως πήγαν όλα καλά και πήρα και από εκεί κουράγιο. Σε ευχαριστώ, φιλάκια!

Καλημέρα!

Κι εγώ είχα χαμηλό πλακούντα, στα όρια του επιπωματικού και με δύο αποκολλήσεις μια βδομάδα πριν και μια βδομάδα μετά την αυχενική.

Τελικά ανέβηκε λίγο μετά τη β επιπέδου.

Μην ανησυχείς, στις περισσότερες περιπτώσεις ανεβαίνει. Αλλά ακόμη και χαμηλός να μείνει, θα προσέχεις όσο πρέπει και θα πάνε όλα καλά :)

Με το καλό το μωράκι σου!!!!

AGjDp3.png

Καλημέρα!

Κι εγώ είχα χαμηλό πλακούντα, στα όρια του επιπωματικού και με δύο αποκολλήσεις μια βδομάδα πριν και μια βδομάδα μετά την αυχενική.

Τελικά ανέβηκε λίγο μετά τη β επιπέδου.

Μην ανησυχείς, στις περισσότερες περιπτώσεις ανεβαίνει. Αλλά ακόμη και χαμηλός να μείνει, θα προσέχεις όσο πρέπει και θα πάνε όλα καλά :)

Με το καλό το μωράκι σου!!!!

Σε ευχαριστώ kat_kat για την απάντηση σου καιτις ευχές σου. Οι απαντήσεις σας μου δίνουν κουράγιο. Έχω τραβήξει πολλά και δεν θελω να πιστέψω πως θα έχω πάλι προβλήματα...

Καλησπέρα! Κι εγώ είχα χαμηλό πλακούντα και τελικά δεν ανέβηκε αλλά πήγαν όλα καλά! Μην ανησυχείς, απλά ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά

Διαφημίσεις

REA REA μα τι είδα? Είσαι έγκυος? Δεν φαντάζεσαι πόσο χαρηκα!!! Για το ερώτημα σου δεν έχω εμπειρία να σου πω, αλλά επειδή σε θυμάμαι από άλλες συζητήσεις, ήθελα να σου πω ποσο πολύ χάρηκα :-) Ολα θα πάνε τέλεια, είμαι σίγουρη!!! Το αξίζεις άλλωστε!!! Θα περιμένω τα νέα σου όταν έρθει και ο πελαργός!! Να χαρείς την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης σου!!!

Καλησπέρα!

Στην 4η εγκυμοσύνη μου είχα επιπωματικό πλακούντα, χρειάστηκε να νοσηλευτώ για 2,5 μήνες στο νοσοκομείο μέχρι να γεννήσω αλλά τελικά πήγαν όλα καλά.

Μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ νωρίς ακόμη...πιστεύω ότι θα ανέβει ως την 24η βδομάδα...

Λες ότι αυτή είναι η τρίτη σου εγκυμοσύνη, πρώτο παιδάκι...εχεις κάνει καισαρική στην δεύτερη ατυχία σου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ιωαννα12 το ξέρω καλή μου πως χάρηκες πολύ και μέσα από την καρδιά σου, εύχομαι και στα δικά σου γρήγορα κοριτσάκι μου.

vasdeli όχι δεν έκανα καισαρική, γέννησα κανονικά..

φιλιά σε όλες.