Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έκτρωση - Νέα προσπάθεια

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!!! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αλλα σας διαβαζω πολύ καιρό και πολλές φορές μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω, να μη μισώ και να μη σιχαίνομαι τον εαυτό μου!!!

Στα 20 μου, είχα ελεύθερες επαφές με τον τότε σύντροφό μου, κακώς, κάκιστα, πλέον το γνωρίζω, τότε δε γνώριζα πόσο εύκολο τελικά ήταν να μείνεις έγκυος... Δεν ξέρω τελικά αν έκανα σωστά ή όχι αλλά προχώρησα σε έκτρωση, πράγμα για το οποίο δεν έβγαινα από το σπίτι μόνη μου για ένα χρόνο, ντρεπόμουν και φοβόμουν τους γύρω μου, δεν είχα όρεξη να μιλήσω να βγω να διασκεδάσω να κάνω το οτιδήποτε

Οι εφιάλτες καθημερινό φαινόμενο και αν δεν είχα την αδερφή μου η τον αδερφό μου στο ίδιο σπίτι γιατί σπούδαζα, δεν θα κοιμόμουν τα βράδια... Ακόμη και σήμερα είναι ένα βάρος, μια ενοχή που δε θα συγχωρήσω τελικά ποτέ στον εαυτό μου, δεν έχω δικαιολογία... Κάθε τέτοια εποχή το σκέφτομαι, με βασανίζει και με ταλαιπωρεί η τότε απροσεξία, η χαλαρότητα που αντιμετώπισα το να μην χρησιμοποιήσουμε προφυλάξεις...

Μετά από 5 χρόνια σχεδόν, έχω βρει τον άνθρωπο μου...Δεν ποίστευα ποτέ μα ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιοι άντρες, να με προσέχει να με παρηγορεί και να με ηρεμεί όσο τίποτα και κανένας άλλος...είμαστε μαζι ένα χρόνο και αυτές τις ημέρες έσπασε το προφυλακτικό, ήμουν στην τέταρτη μέρα της περιόδου με κύκλο 28 ημερών. Δεν τελείωσε μέσα μου, αλλά αποφασίσαμε κοινη συνεναίσει να μην προσπαθήσουμε να διακόψουμε κάτι με το χάπι της επόμενης ημέρας, όχι μόνο δεν θα το άντεχα δεύτερη φορά αλλα είμαστε και οι δυο διατεθημένοι να προχωρήσπουμε όπως και να έχει...

Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν και οι πιθανότητες είναι μικρές, υπάρχει περίπτωση να έχω μείνει έγκυος; Με συζητήσεις με άλλες γυναίκες είναι αρκετά δύσκολο μου είπαν, ωστόσο αυτή η αναμονή με τρελαίνει, όχι για το λόγο ότι δε θέλω να μείνω έγκυος, αλλά για το μόνο λόγο οτι μου θυμίζει άλλες εποχές και καταστάσεις οι οποίες μόνο θλίψη, πόνο και θυμό μου προκαλούν...

πρέπει να περιμένω γύρω στις 25 ημέρες για την επόμενη περίοδό μου, και όλος αυτός ο χρόνος αναμονής είναι τόσο δύσκολος, τα βράδια βλέπω εφιαλτες πάλι και συνεχως σκέφτομαι τις πράξεις μου τότε, το πόσο έφταιξα και το κακό που προκάλεσα σε κάτι που δεν είχα το δικαίωμα...

Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε, μακάρι όσες επιθυμείτε να γίνετε μανούλες να το πραγματοποιήσετε χωρίς δυσκολίες...

Φιλικά, Άννα

"The more i knew humans, the more i love dogs"

Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσακι μου και Καλη Σαρακοστη!Οι πιθανοτητες νομιζω οτι ειναι μηδενικες...αλλα αφου εχετε αποφασισει να το κρατησετε εαν...μην βασανιζεις το μυαλουδακι σου...

Οσο για τοτε...ολοι κανουμε λαθοι και ολα γινονται για καποιο λογο...δεν ησουν ετοιμη να διαχειριστεις κατι τετοιο...μην κατηγορεις τον εαυτο σου...ξεπερασε το για να μπορεις να προχωρησεις...παντα θα υπαρχει στο μυαλο σου...

Ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη με τον συντροφο σου γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου.

Oλα γινονται για καποιο λογο... :P

Anna μου καλη σου μερα!

Η αληθεια ειναι πως τεταρτη μερα και να μην τελειωσει και μεσα σου ειναι παρα πολυ δυσκολο να προκυψει εγκυμοσυνη.. Καθε μηνα για καθε γυναικα - με τη προυποθεση οτι ολα ειναι οκ και με τους δυο συντροφους - στις γονιμες μερες και παλι οι πιθανοτητες ειναι να συλλαβεις ειναι 25%, μεχρι τα 30 χρονια.. οποτε και παλι δεν ειναι οτι την εχεις στο τσεπακι την εγκυμοσυνη και στις γονιμες μερες ακομη. Ασε που τα σπερματοζωαρια ζουν μεχρι 72 ωρες αν θυμαμαι καλα, οποτε και παλι τις γονιμες μερες σου απο αυτη την επαφη δεν τις φτανουν τα σπερματοζωαρια αυτα.

Κοιμησου ησυχη, οτι εγινε εγινε, ησουν μικρουλα πολυ τοτε, και οπως λες και εσυ ο τοτε συντροφος δεν ηταν ο καταλληλος, οποτε φανταζεσαι ενα παιδακι με μια οικογενεια τετοια?που ο μπαμπας δε θα ηταν ο ιδανικος για τη μαμα? δε ξερεις πως θα ειχε εξελιχθει..Το μωρακι που θα ερθει θα ερθει την ωρα τη σωστη που ολα θα ειναι ονειρεμενα, οπως τα επιθυμεις. Μην κατηγορεις τον εαυτο σου ειναι κριμα πολυ. Κι εγω την ηλικια σου εχω και δε θα μπορουσα να με φανταστω στη θεση σου-το ιδιο θα ειχα κανει.

Και στο κατω κατω της γραφης αν αποφασισετε οτι θελετε παιδακια δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν απο αυτη την επαφη δεν ερθουν!! εχετε πολυυυυυ δρομο μπροστα σας να προσπαθησετε για τα καλα ;)

b5Zrp2.png

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνεις πράγματα να ξεχαστείς γιατί και το άγχος προκαλεί καθυστέρηση και η καθυστέρηση άγχος.

Ότι έγινε πριν έγινε, δύσκολο, άσχημο, έγινε και έγινε για κάποιο λόγο και εγώ το πιστεύω αυτό. Δεν μπορούσες, δε θα το άντεχες και μετά και γι'αυτό πήρες αυτή την απόφαση. Ποτέ δε θα είναι εύκολο, αλλά όταν έρθει η ώρα να γίνεις μανούλα και στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αυτό θα μαλακώσει μέσα σου.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας...βάλσαμο πραγματικά...

Δε νομίζω ποτέ και για κανένα λόγο να συγχωρήσω τον εαυτό μου γι αυτό που έκανα...ήμουν 20 χρονών, ναι μεν μικρή ωστόσο αρκετά μεγάλη για να έχω την υποχρέωση να γνωρίζω πως πρέπει να κάνω έρωτα, με τι προφυλάξεις και με την αντοχή να αρνούμαι σε κάθε πρόταση που θεωρούσα άσχημη...δυστυχώς η δική μου απειρία και η σιγουριά του τότε συντρόφου μου κατάφερε να με πείσει...

Οτι δήποτε βλέπω από τότε, είτε στην τηλεόραση είτε σε συζητήσεις φίλων και μου θυμίζει το γεγονός αυτό, με θλίβει, δεν ξέρω πως να αντιδράσω, με τι μούτρα να μπω μέσα στην κουβέντα, αισθάνομαι άβολα δίπλα σε αυτούς που είναι δίπλα μου...κι αυτό γιατί δε με αντιπροσωπεύει αυτό που έκανα...αλλά τελικά σκέφτομαι, ίσως αυτή να είμαι, έκανα αυτό που θεωρούσα αδιανόητο, που κοροιδευα, που σιχαινόμουν! ...έχω όμως έναν άνθρωπο που με στηρίζει όσο δεν πίστευα ότι θα το κάνει κανείς, με στηρίζει και με ηρεμεί όσο τίποτε και είμαι απλά ευτυχισμένη που ήρθε στο δρόμο μου...

όλα ίσως να γίνονται για κάποιο λόγο, αλλά ποια είμαι εγώ για να αποφασίζω για μια ψυχη...όλα αυτά με βασανίζουν χρόνια, σχεδόν κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια, βάλσαμο η αγκαλιά του αγοριού μου και τίποτε άλλο!

Ο μήνας θα είναι δύσκολος, χωρίς ίσως και λόγο, ίσως εσείς να με θεωρήσετε τρελή, παλαβή, υπερβολική, και μπορεί να είμαι, ωστόσο δεν το ελέγχω πλέον, δεν το θέλω αλλά ξέρω ότι θα αγχωθώ...

σας διαβάζω καθημερινά και νοιώθω τόσο μικ΄ρη απέναντι σε γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν ένα μωράκι και δυσκολεύονται, κι εγώ στάθηκα τόσο ευάλωτη και μικρόψυχη και εγωίστρια που απαρνήθηκα αυτό που μερικές γυναίκες ονειρεύονται...

ευχαριστώ πολύ που υπάρχει αυτό το φορουμ...

Διαφημίσεις

Αχ Βρε anna μου τι λογια ειναι αυτα... οχι και να νιωθεις μικρη απεναντι μας,, μην εισαι τοσο σκληρη με τον εαυτο σου.

Και φυσικα εσυ εισαι αυτη που θα αποφασισει για αυτη την ψυχη που λες, εσυ και ο συντροφος σου, οποτε και οποιος κι αν ειναι. Ποιος μπορει να σου πει αν θα κρατησεις εσυ ενα παιδακι που δε θα μπορεσεις να μεγαλωσεις σε μια οικογενεια οπως την φανταζοσουν? Και οπως θα την ηθελε και αυτο?

Ειμαι νηπιαγωγος και βλεπουν τα ματια μου ενα καρο παιδακια απο λογιων λογιων οικογενειες, πτε δε μπορεις να ξερεις τι γινεται μεσα στο σπιτι του καθενος αλλα ψιλιαζεσαι τι μπορει να γινεται...ξερεις ποσο λυπημενα ειναι πολλα παιδακια? Και νιωθω πολυ ευαισθητοποιημενη επι τουτου, δεν αδικω καθολου τετοιες αποφασεις, οπως δεν αδικω και τις αλλες οπου δυστυχως οι γονεις αναγκαζονται ν διακοψουν τη κυηση λογω προβληματος υγειας του εμβρυου, για να μη γεννιουνται αρρωστα παιδακια. Φτου φτου μακρια απο ολους αυτα..

Τωρα για το αγχος σου το καταλαβαινω μονο απο την πλευρα του οτι σου θυμησε πραγματα που σε ταλαιπωρουν καιρο, αλλα αγχος για το αν θα εισαι εγκυος δεν θα πρεπε να υπαρχει γιατι δεν ειναι εφικτο, εγω χρονια προσπαθω στις γονιμες μερες κι ακομη τιποτα. Σκεψου οτι δεν ησουν καν στις γονιμες και κοιμησου ησυχη. Το μωρακι θα ερθει οταν ειναι η ωρα η καλη.

b5Zrp2.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας...βάλσαμο πραγματικά...

Δε νομίζω ποτέ και για κανένα λόγο να συγχωρήσω τον εαυτό μου γι αυτό που έκανα...ήμουν 20 χρονών, ναι μεν μικρή ωστόσο αρκετά μεγάλη για να έχω την υποχρέωση να γνωρίζω πως πρέπει να κάνω έρωτα, με τι προφυλάξεις και με την αντοχή να αρνούμαι σε κάθε πρόταση που θεωρούσα άσχημη...δυστυχώς η δική μου απειρία και η σιγουριά του τότε συντρόφου μου κατάφερε να με πείσει...

Οτι δήποτε βλέπω από τότε, είτε στην τηλεόραση είτε σε συζητήσεις φίλων και μου θυμίζει το γεγονός αυτό, με θλίβει, δεν ξέρω πως να αντιδράσω, με τι μούτρα να μπω μέσα στην κουβέντα, αισθάνομαι άβολα δίπλα σε αυτούς που είναι δίπλα μου...κι αυτό γιατί δε με αντιπροσωπεύει αυτό που έκανα...αλλά τελικά σκέφτομαι, ίσως αυτή να είμαι, έκανα αυτό που θεωρούσα αδιανόητο, που κοροιδευα, που σιχαινόμουν! ...έχω όμως έναν άνθρωπο που με στηρίζει όσο δεν πίστευα ότι θα το κάνει κανείς, με στηρίζει και με ηρεμεί όσο τίποτε και είμαι απλά ευτυχισμένη που ήρθε στο δρόμο μου...

όλα ίσως να γίνονται για κάποιο λόγο, αλλά ποια είμαι εγώ για να αποφασίζω για μια ψυχη...όλα αυτά με βασανίζουν χρόνια, σχεδόν κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια, βάλσαμο η αγκαλιά του αγοριού μου και τίποτε άλλο!

Ο μήνας θα είναι δύσκολος, χωρίς ίσως και λόγο, ίσως εσείς να με θεωρήσετε τρελή, παλαβή, υπερβολική, και μπορεί να είμαι, ωστόσο δεν το ελέγχω πλέον, δεν το θέλω αλλά ξέρω ότι θα αγχωθώ...

σας διαβάζω καθημερινά και νοιώθω τόσο μικ΄ρη απέναντι σε γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν ένα μωράκι και δυσκολεύονται, κι εγώ στάθηκα τόσο ευάλωτη και μικρόψυχη και εγωίστρια που απαρνήθηκα αυτό που μερικές γυναίκες ονειρεύονται...

ευχαριστώ πολύ που υπάρχει αυτό το φορουμ...

Κατ' αρχάς και εγώ θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να είσαι έγκυος, εφόσον η επαφη υπήρξε στην 4η ημέρα όπως γράφεις.. από την άλλη δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυτομαστιγώνεσαι μετά από τόσο καιρό... θα συμφωνήσω μαζί σου πως, εφόσον ήσουν αρκετά ώριμη να κάνεις σεξ θα έπρεπε να είχες ενημερωθεί και σωστά.. αυτό το γράφω γιατί αυτό το φόρουμ το διαβάζουν πολλά νέα κορίτσια και όχι για να σου κάνω κριτική.. πέρα από την εγκυμοσύνη η ελεύθερη επαφή βάζει σε κίνδυνο και την ίδια την ζωή της γυναίκας.. εσένα σου προέκυψε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη τότε φαντάσου να σε είχε κολλήσει κανένα ειτζ.... συνήθως όμως σκεφτόμαστε ότι ποτέ δεν θα τύχει σε εμάς.. από την άλλη οι άντρες που είναι εντελώς ανώριμοι, έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και θεωρούν ότι έχουν τον έλεγχο και δεν θα συμβεί τίποτε.. συμβουλή μου προς όλα τα νέα κορίτσια: εάν ο σύντροφός σας πιέζει να κάνετε σεξ χωρίς προφύλαξη αλλάξτε σύντροφο.... μην μασάτε από αυτά που συνήθως λένε π.χ. ότι δεν απολαμβάνουν το σεξ χωρίς προφύλαξη, ότι ξέρουν τι κάνουν, ότι δεν τους έχετε εμπιστοσύνη.... με όλο αυτό το ποίημα συνήθως κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται άσχημα ότι φταίνε και από πάνω που απαιτούν το αυτονόητο, την προφύλαξη δηλαδή... εσύ προσωπικά έκανες μία επιλογή.. λάθος - σωστή κανείς δεν ξέρει... άσε το παρελθόν και κοίτα το μέλλον... πόσο άλλο να αυτοτιμωρηθείς??

Πιστεύω ότι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες για τους λόγους που σου είπαν οι κοπέλες.

Να ρωτήσω όμως κάτι; Γιατί έχεις βάλει στον τίτλο τη φράση "νέα προσπάθεια"; Αφού στην ουσία μιλάς για ατύχημα και όχι για προσπάθεια...

Διότι δε θελω να το βλέπω σαν ατύχημα, καθώς πλέον μια εγκυμοσύνη δεν ειναι ανεπιθύμητη αν συμβεί.

Μου φαίνεται οτι κατά βάθος θέλεις να είναι θετικό το αποτέλεσμα.;)

Πάντως το βλέπω πολύ δύσκολο.

Διαφημίσεις

Περα απο το γεγονος το τωρινο (που οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες μαλλον ειναι απιθανο να εισαι εγκυος), εγω θα εστιαζα στο παλαιο συμβαν. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να μιλησεις με καποιον που εμπιστευεσαι και που ειναι αρκετα ωριμος και καθολου επικριτικος για να μπορεσεις να ξεπερασεις αυτο που συνεβη. Βρες ψυχολογο, τη μαμα σου, παπα, δεν ξερω κι εγω ποιον.Παντως πρεπει να συγχωρησεις τον εαυτο σου και να προχωρησεις, αλλιως θα σε στοιχειωνει για πολλα ακομα χρονια.

Περα απο το γεγονος το τωρινο (που οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες μαλλον ειναι απιθανο να εισαι εγκυος), εγω θα εστιαζα στο παλαιο συμβαν. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να μιλησεις με καποιον που εμπιστευεσαι και που ειναι αρκετα ωριμος και καθολου επικριτικος για να μπορεσεις να ξεπερασεις αυτο που συνεβη. Βρες ψυχολογο, τη μαμα σου, παπα, δεν ξερω κι εγω ποιον.Παντως πρεπει να συγχωρησεις τον εαυτο σου και να προχωρησεις, αλλιως θα σε στοιχειωνει για πολλα ακομα χρονια.

Συμφωνω απολυτα! δεν αφηνουμε τετοια πραγματα να μας κατατρωνε. Η ζωη εχει απολα , ευτυχως και δυστυχως.. αφησε το πισω σου, λες τα αδελφια σου σε στηριξαν, ελπιζω και τωρα να εξακολουθουν γιατι εχουν περασει 5 χρονια και ειναι και πολλα.. Μιλα τους αφου τους εχεις στηριγμα.

Και για να μην ξεχασω αυτο που ειπε η Ekavi, κι εγω πιστευω το θες το θετικο αποτελεσμα. Οπως και να χει, ξεκινα απο αυτη τη φορα και πεισε τον εαυτο σου να μην αγχωθει - εσυ το εχεις ηδη προδιαγεγραμμενο οτι θα εχεις εγνοια αγχος κι οτι ο μηνας θα ειναι βασανιστικος...Στο δικο σου χερι ειναι να μην τον αφησεις. Ε και τι εγινε? Η ζωη ολη ειναι μπροστα σας. Και να σου πω και κατι ακομη, αν θελετε παιδακι και λες οτι ησουν στην τεταρτη μερα εχεις ακομη αρκετες μερες να προσπαθησετε.

b5Zrp2.png

έχετε απόλυτο δίκιο! δεν θα έπρεπε να αφήνω το γεγονός αυτό να με στοιχειώνει τόσα χρόνια αλλά το σκέφτομαι χωρίς να το θέλω! το έχω συζητήσει και με τη μητερα μου και τα αδέρφια μου, έχει βοηθήσει μεν, δεν έχει επουλωθεί ακόμη δε!

σας υπερευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

το περιστατικό που σας διηγήθηκα ως "νεα προσπαθεια" συνέβη τη Δευτέρα, άρα φαντάζομαι πως η τάση για έμετο (τελικά συνοδευόμενη από πυρετο) είναι ίωση και όχι κάτι παραπάνω, φαντάζομαι εθα ήταν πολύ νωρίς για συμπτώματα ακόμη κι αν συνέβαινε κάτι!!!

Καλημέρα σας!

Προφανώς και θέλεις να είναι θετικό το ατύχημα, αλλά αν το θέλεις πολύ και εσύ και ο σύντροφός σου κάντε το να γίνει θετικό!

Αλλά από δική μου εμπειρία με πράγματα που αφήνουμε να μας τρώνε (όχι ίδια αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο όταν αφήνεις κάτι) θα σου πω ότι αν δεν το παλέψεις δε θα σε αφήσει. Καλή και απαραίτητη η στήριξη από τους γύρω μας αλλά δεν αρκεί πάντα, βρες ψυχολόγο (υπάρχουν δωρεάν στους δήμους) ή ένα καλό ιερέα και βγάλτα από μέσα σου ή δοκίμασε και τα δύο και ότι σε βοηθήσει.

Ναι, μπορεί και να θέλω...Σίγουρα δεν είναι αρνητικό αν είναι θετικά τα αποτελέσματα!!!

Εσείς το βλέπετε δύσκολο; Διάβασα σε άλλα φορουμ οτι υπάρχει και η πιθανότητα να συμβεί κάτι! Ωστόσο δεδομένου ότι δεν τελείωσε μέσα μου και δεδομένου ότι ήμουν στην 4η μέρα της περιόδου μου, αυτα τα δυο δυσχεραίνουν τα πράγματα κατά πολύ σωστά;

Διαφημίσεις

Eεε ναι.. βασικα δεν το δυσχεραινει απλα - δεν νομιζω οτι γινεται, και οι γονιμες μερες σου ηταν πολυ μακρια αλλα δεν τελειωσε και μεσα σου..

Οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες, βασικα θα τολμησω να πω μηδενικες. Σορρυ.

Αλλα οπως σου ειπα και πιο κατω ξαναπροσπαθηστε αν θελετε!

Αλλιως μην χανεις τον υπνο σου, απο αυτη την επαφη δεν μενεις εγκυος.

b5Zrp2.png

Ναι, έχεις δίκιο!!! Δεν ξέρω, από την Τρίτη βέβαια είχα λίγο πυρετο και ζαλίζονται αλλα τελικά ήταν ιωσουλα...σήμερα ακομη νιώθω κάπως το κεφάλι μου...

Ισως ρωτάω χωρίς λόγο, αλλα τα πρώτα σημάδια ποτε εμφανίζονται περίπου;;;

ο γιατρος μου λεει μετα την καθυστερηση ή εκει γυρω στην καθυστερηση. Μην ψαχνεσαι γιατι ολο και κατι θα βρισκεις και θα ειναι κριμα γιατι δεν γινεται το παιδακι ετσι οπως σας ετυχε εσας αυτο το μηνα και θα απογοηευτεις. Ξαναπροσπαθησε αν το θες πολυ, αλλα αυτον το μηνα μην ψαχνεις για συμπτωματα, ειναι τσαμπα.

b5Zrp2.png

• 2 weeks later...

Καλημέρα!!! Σήμερα νιώθω κάτι πονάκια στο στηθος! Περίοδο περιμένω στις 24!!! Σε τι νομιζετε οτι μπορει να οφειλεται???

Καλημέρα!!! Σήμερα νιώθω κάτι πονάκια στο στηθος! Περίοδο περιμένω στις 24!!! Σε τι νομιζετε οτι μπορει να οφειλεται???

Αν περιμενεις 24 περιοδο, τωρα ετοιμαζεσαι για την ωορρηξια σου. γιαυτο ειναι τα πονακια στο στηθος, ισως σε τσιμπησει και λιγο η κοιλια σου αυριο μεθαυριο!

Τωρα ειναι μερες για να προσπαθησετε

b5Zrp2.png