Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δωρο κουμπαρων

anastasiaore

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα τον μαιο θα βαπτισω το αγορακι μου..ρωτησω την νονα τι δωρο θελει και μου ειπε οτι Θελετε,παρτε μας κατι μου ειπε που ειναι και για τους δυο..ειναι παντρεμενη αλλα δεν εχει σπιτι δικο της μενει με τα πεθερικα.. τι μου προτεινεται.; Σκεφτηκα ενα κινητο για εκεινη και ενα ρολοι για τον αντρα της και τα δυο μαζι γυρω στα 300.. εσεις τι πηρατε;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αφού σου ζήτησε να πάρεις κάτι που είναι και για τους δύο: φωτογραφική μηχανή-κάμερα, ψηφιακή κορνίζα ή κάτι τέτοιο. Αφού μένουν φιλοξενούμενοι, πάρε κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι δύο και δεν έχει να κάνει με οικιακές συσκευές.

Αλλιώς κοσμήματα.

μια καμερα ή μια καλη φωτογραφικη μηχανη κατα την γνωμη μου ειναι ιδανικο και χρησιμο δωρο γενικως, αλλα και σε βγαζει απο την δυσκολη θεση των δυο δωρων,οταν προκειτε για ζευγαρι...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Κοριτσια καλησπερα τον μαιο θα βαπτισω το αγορακι μου..ρωτησω την νονα τι δωρο θελει και μου ειπε οτι Θελετε,παρτε μας κατι μου ειπε που ειναι και για τους δυο..ειναι παντρεμενη αλλα δεν εχει σπιτι δικο της μενει με τα πεθερικα.. τι μου προτεινεται.; Σκεφτηκα ενα κινητο για εκεινη και ενα ρολοι για τον αντρα της και τα δυο μαζι γυρω στα 300.. εσεις τι πηρατε;

Αφού δεν μένουν σε δικο τους σπίτι καλη η ιδέα σου.Και κανένα ταμπλετ δεν θα το έβρισκαν κακό. Με το καλο η βάπτιση καλη μου.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ για τα μυνηματα σας.. Η αληθεια ειναι οτι και εγω για μια καλη ψηφιακη σκεφτομαι..καμερα τους πηρε ο αλλος ο κουμπαρους τους το καλοκαιρι.. μονο η κοπελα θα τον βαπτισει τον μικρο. Αλλιως λεω να παρω στον καθεναν απκ ενα ρολοι

Εγω ειμαι του κλασσικού...κόσμημα και πάλι κόσμημα και μαλιστα οχι fashion που φεύγει απο την μόδα αλλα καποιο κλασσικό κομμάτι...Στην νονά μας έφτιαξα ενα ολοβερο που θα το φοράει μια ζωή και οταν γίνει γριούλα θα το κοιτάει και θα λεει οτι ειναι δώρο απο το βαφτηστηρι της!!Ολα τα υπόλοιπα χαλάνε ,πετιούνται και σε λίγα χρονια ουτε καν θα τα θυμούνται...

Σας ευχαριστω πολυ για τα μυνηματα σας.. Η αληθεια ειναι οτι και εγω για μια καλη ψηφιακη σκεφτομαι..καμερα τους πηρε ο αλλος ο κουμπαρους τους το καλοκαιρι.. μονο η κοπελα θα τον βαπτισει τον μικρο. Αλλιως λεω να παρω στον καθεναν απκ ενα ρολοι

Συμφωνώ απολυτά για την ψηφιακή με τετοια κριση που να παρεις μονος ,δεν ειναι προτεραιοτητα.Παρολαυτα γιατι δεν της λες που κατεληξες για να διαλέξει,μπορει να μην εχουν κ ρολογια ή ταμπλετ.

Διαφημίσεις

Κι εγώ είμαι υπέρ του κοσμήματος ή του ρολογιού, κάτι να τους μείνει. Έτσι θα κινηθούμε κι εμείς που βαφτίζουμε επίσης τον Μάιο τον μικρό μας και θα έχουμε νονό και νονά!

Ίσως να σου είπε να πάρεις κάτι και για τους δύο για να μη σε βάλει σε έξοδα και να χαρούν τελικά πιο πολύ με κάτι προσωπικό, σκέψου το κι αυτό.

27pzp3.png

qIUIp2.png

Αφού θα τον βαφτισει μόνο η κοπελα γιατί να πάρεις κάτι προσωπικό και στον άντρα της; Μια καλή ψηφιακή είναι πολύ καλή ιδέα σαν κάτι και για τους δύο αλλιώς ένα ρολόι μόνο για την κοπέλα.

Κι εγώ είμαι υπέρ του κοσμήματος ή του ρολογιού, κάτι να τους μείνει. Έτσι θα κινηθούμε κι εμείς που βαφτίζουμε επίσης τον Μάιο τον μικρό μας και θα έχουμε νονό και νονά!

Ίσως να σου είπε να πάρεις κάτι και για τους δύο για να μη σε βάλει σε έξοδα και να χαρούν τελικά πιο πολύ με κάτι προσωπικό, σκέψου το κι αυτό.

Kai εγώ ήμουν υπερ του κοσμήματος κ μου λεει η κουμπάρα "έχω πολλά από γάμους ..που να τα βάλω κιόλας "ειναι λίγο προσωπικό το θέμα.

Εμείς στο νονο του πρώτου μας γιου κάναμε δώρο ένα τριήμερο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο όπου πήγε με τη γυναίκα του και το πρώτο δείπνο ήταν από εμάς.

Στη νονά του δεύτερου πήραμε μαργαριταρενια σκουλαρίκια.

και εμείς ταξίδι τους είχαμε κάνει... αλλα τους είχα ρωτήσει και το ήθελαν ...

εμάς που γίναμε νονοί μας πήραν έναν πίνακα αλλά και αυτοί μας είχαν ρωτήσει ..

εγώ θα σου προτεινα να καταλήξεις σε 3 ιδέες και να της πεις να διαλέξει...