Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρούχα και σουτιέν Θηλασμού

Recommended Posts

eimai sigouri pos sinfonite....einai apelpistiki i katstastasi sxetika me ta soutien thilasmou pou kikloforoun stin agora. o mikros mou einai 19 mino, thilazei akoma! Ksekinisa kai forao edo kai merikous mines kai pali ta palia mou soutien. Singekrimena meta apo peripou 14 mines. Eixa agorasei toulaxiston 5 diaforetika. Ean exeis megalo stithos den briskeis me tipota kati oraio.. I pio xalia epilogi mou itan ena soutien me zip pou eixa parei apo LITO. MIN TO PARETE! Petamena lefta as lene i politries pos einai poli boliko....DEN EINAI!

Den einai dinaton na prepei na ksexaseis tin thilikotita sou stin diarkeia tou thilasmou.... Prin merikes meres genise mia fili kai mou eipe pos eiparxei ena elliniko website me teleia esorouxa...ean den kano lathos prepei na einai kati me

edit admin διαφημιση

Isos endiaferei tis nees mamades anamesa mas....Ean kapia apo esas exei brei kati sxetika me to thema auto, aksizei na to anaferoume edo...ti lete kai eseis?

Διαφημίσεις

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλωσηρθες :)

ευτυχώς δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα,το στήθος μου δεν ηταν ποτε μεγαλυτερο απο οτι παντα,και φοράω τα κανονικά μου εσώρουχα :cool:

καλό ψάξιμο!

thanks for the welcome...sas anakalipsa (ta forum) prin kapies meres, alla pote den einai arga! I simboules kai pano ap`olla i empeiries olon sas einai poli politimes.

Eisoun tixeri pantos pou den xreiastikes idika esorouxa. Alla pos thilazes otan evgenes exo...Auto itan to diko mou martirio. Ithela na bgeno kai skeutomouna pou kai pos tha ton thilaso. Forousa terasties esarpes gia ta kaliptete kapos i katastasi. Otan omos eise se arxiko stadio (diladi den exeis tin empeiria to pos tha baleis to paidi sto stithos) einai poli diskola ta pragmata, toulaxiston otan eise ektos spitiou!

To idio problima eixan kai arketes files mou...

kai ego ta kanonika mou esorouxa forao kai apla to trabao pros ta kato. Akoma kai tou thilasmou ta soutien ta trabousa pros ta kato den ta anoiga kanonika. Emena pantos tora to kalokairi mou murizei polu to gala kai allazo 2-3 fores thn hmera soutien! Opote kathe ligo kai ligaki pleno :shock:

Pantos polla soutien thilasmou einai pleon omorf kai kratane orea to stithos

καλή μου δεν είχα πρόβλημα με το έξω,απλά φορούσα πιο "μαλακά" σουτιέν αν καταλαβαίνεις τί εννοώ,ώστε κι εγώ να τα τραβάω προς τα κάτω και να θηλάζω άνετα. Κανένα πρόβλημα :wink: επίσης γενικά δεν φοράω σουτιέν μέσα στο σπίτι,κι έτσι δεν έχω ζοριστεί καθόλου ούτε απο τη ζέστη. Βοηθάει βέβαια το γεγονός οτι δεν χρειάστηκα ποτέ πέρα απο τις πρώτες 2 εβδομάδες επιθέματα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες,

Έκανε εγγραφή μόλις…και χαίρουμε πάρα πολύ. Είμαι νέα τρελό μαμά. Η μικρούλα μας γεννήθηκε στις 19 Μαΐου. Σχετικά με τα σουτιέν...Έχω πάρει διάφορα σουτιέν θηλασμού για τον απλό λόγω το στήθος μου έχει μεγαλώσει αρκετά, περίπου 2 νούμερα! Φορούσα 80 C τώρα χρειάζομαι 85 DD / E!!!Η ιστοσελίδα που αναφέρει η Ολιβια είναι

edit admin διαφήμιση

τελικά. Δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής τίποτα από ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ίσως το κάνω τώρα…Το έχει δει καμία από εσάς; Έχει αγοράσει καμία κάτι από εκεί;

geia sou starfish!

ego pros to paron toulaxiston den xreizome pleon esorouxa kai siggekrimena soutien thilasmou...o mikros einai pleon 21 minon kai thilazei mono to proi kai to vradi gia na koimithei...eksalou exo parei arketa stin diarkeia auti!

Rotisa tin fili mou .... sxeika me to ean exei kanei parragelia apo to site kai mou eipe pos nai. Ta pragamata tis irthan se 2 meres apo athina stin Kriti. mbika kai ego na do ti einai auto telospanton, alla akoma fenete na einai mono sta agglika.

Exo kanei apires parragelies apo internet kai den eixa pote problima. Exo parei kai apo exo pragmata. Otan den exeis ora na girnas sta magazia einai mia kali kai aneti lisi! Etsi opos pame mallon o sinitismenos tropos agoras tha einai to internet, opote min to fobase....

Γεια σας,

Δεν ξέρω εάν ενδιαφέρει κάποια από εσάς, αλλά μια που το θέμα μας εδώ είναι να ανταλλάζουμε πληροφορίες και εμπειρίες πιστεύω πως ίσως είναι κάτι που αξίζει να αναφερθεί. Το γεγονός πως βρίσκομαι σπίτι και δεν έχω χρόνο αλλά ούτε και την όρεξη να τραβιέμαι στα μαγαζιά με έκανε τελικά να πάρω την απόφαση να κάνω την πρώτη μου αγορά μέσω internet (με την κάρτα του άντρα μου!!! :lol: ). Πήρα ένα σουτιέν και ένα μαξιλάρι θηλασμού (δεν ήξερα καν πως υπάρχει κάτι τέτοιο!!!). Έφτασαν χτες και το μαξιλάρι με βολεύει πάρα πολύ, με βοηθάει το τοποθετήσω το μωρό σωστά. Σχετικά με το σουτιέν που επέλεξα…μου κάνει (φοράω 85 DD / E !!!!) και όταν με είδε ο καλός μου να το δοκιμάζω, του έκανε εντύπωση! Επίσης πολύ θετικό…

:D

Έφτασαν χτες και το μαξιλάρι με βολεύει πάρα πολύ, με βοηθάει το τοποθετήσω το μωρό σωστά.

γεια σου!!!

οντως βοηθαει το μαξιλαρι????

κι εγω σκεφτομουν να το αγορασω αλλα μου φανηκε ακριβο. :roll:

κι ετσι το εβαζα σε κανονικο μαξιλαρι επανω.να ξερω για το επομενο μωρακι.... :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

ασχετο το θεμα αλλα για να μην ανοιγω καινουριο ποστ..απο τοτε πουθ γενησα αν κ εχω χασει σχεδον ολα τα κιλα της γεννας το στηθος μου ειναι κατα δυο νουμερα μεγαλυτερο..με αποτελεσμα να μη βρισκω πουθενα μαγιο!μου κανει το κατω κ οχι το πανω κ το αντιθετο...αυτα!δεν ειχα καποια απορια απλα να τα πω να ξεσπασω....

Διαφημίσεις

Κατερίνα γεια σου,

και μένα μου φάνηκε ακριβή η τιμή του για να πω την αλήθεια είδα όμως και πιο ακριβά που δεν μου άρεσαν τα σχέδια τους…έχω ένα πρόβλημα με αρκουδάκια, αστεράκια κτλ.

Το συγκεκριμένο είναι τεράστιο 180 *30 και να σου πω το παίρνεις και αγκαλιά το βράδι. Επίσης το έβαλα στην μέση μου, η οποία με έχει τρελάνει στο πόνο!

Τι να σου πω έμενα μου αρέσει. Εγώ πήρα αυτό:

edit admin διαφήμιση

Κορίτσια μαξιλάρι θηλασμού εγώ βρήκα στο κου-κου της ηρα είναι...αλλά μεγάλο βρε..τώρα με τη ζέστη νομίζω δεν βολεύει ή εγώ το χρησιμοποιώ λάθος.Εμένα δεν μπορώ να πώ οτι με ξεκουράζει στη μέση αλλά ξεκουράζονται τα χέρια μου γιατί στηρίζονται οι αγκώνες...

SOFTZ

Για μεγάλα μεγέθη ρίξτε μια ματιά εδώ :wink:

http://www.bravissimo.com

Έχει και κανονικά και θηλασμού και μαγιώ και ρούχα. Ξεκίνησα να ψωνίζω όταν ήμουν έγκυος (ακριβώς λόγω του προβλήματος που περιγράφει η eleni^^) και εκτοτε έχω σωθεί.

Άντε να βρείς σουτιέν 70D (στα κανονικά μου) :evil::evil: Πόσο μάλλον 75Ε/F που έφτασα στο "φόρτε μου" :oops:

Αα! Και για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων θα πρέπει να πάρετε 1 cup μεγαλύτερο (πχ D αντί C) απ' ότι σ'αυτά που γενικά βρίσκουμε στην Ελλάδα (τύπου lejaby, chantelle κλπ)

KbCJp2.pngEYukp3.png

eleni^^ μια φίλη μου που είχε πάντα αυτο το "πρόβλημα" προτιμά μαγαζιά που εξυπηρετήσε μόνος σου σαν το Μ&S κλπ ! Κανει σετ αυτα που τις ταιριάζουν πηγαινει στο ταμείο πληρώνει και φεύγει κυρία :lol::lol:

Κατερινακι θα βρεις και φτηνά μαξιλάρια θηλασμού. Εδω τουλάχιστον εχει απο 20 ευρω εως .... . Ειχα απορησει και γω με τις διαφορές αλλα εχει πραγματικα διαφορες στην ποιότητα , στο μήκος , στο υλικό που έχει μέσα , αν αλλάζει ή αν πλενεται η επένδυση κλπ κλπ . Εγω μετά απο έρευνα ειχα διαπιστώσει οτι τα καλά κοστίζουν περι τα 50 ευρω .

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

eleni^^ μια φίλη μου που είχε πάντα αυτο το "πρόβλημα" προτιμά μαγαζιά που εξυπηρετήσε μόνος σου σαν το Μ&S κλπ ! Κανει σετ αυτα που τις ταιριάζουν πηγαινει στο ταμείο πληρώνει και φεύγει κυρία :lol::lol:

Ναι ναι σωστά! Και ειδικά για μαγιώ, καλό είναι το Calzedonia! Πέρσι που είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, πήρα 2 μαγιώ απο εκεί και ειδικά το ένα είχε κάνει θραύση! Ολο με ρωτάγανε που το πήρα!!!! :D

Ναι ναι σωστά! Και ειδικά για μαγιώ, καλό είναι το Calzedonia! Πέρσι που είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, πήρα 2 μαγιώ απο εκεί και ειδικά το ένα είχε κάνει θραύση! Ολο με ρωτάγανε που το πήρα!!!! :D

Καλέ γι'αυτό μια φίλη γκρίνιαζε ότι στα Calzedonia η πωλήτρια δεν την άφηνε να πάρει στο δοκιμαστήριο ολόκληρο το μαγιώ :shock: αλλά πρώτα το πάνω και μετά το κάτω και τούμπαλιν :lol::lol::lol:

Εσείς φταίτε λοιπόν πονηρές :cool::cool::lol::lol::lol:

KbCJp2.pngEYukp3.png

Κατερινακι θα βρεις και φτηνά μαξιλάρια θηλασμού. Εδω τουλάχιστον εχει απο 20 ευρω εως .... . Ειχα απορησει και γω με τις διαφορές αλλα εχει πραγματικα διαφορες στην ποιότητα , στο μήκος , στο υλικό που έχει μέσα , αν αλλάζει ή αν πλενεται η επένδυση κλπ κλπ . Εγω μετά απο έρευνα ειχα διαπιστώσει οτι τα καλά κοστίζουν περι τα 50 ευρω .

εγω ειχα δει στο mthercare και ηταν φτηνο 36 ευρω νομιζω αλλα ειναι καλο???

γιατι τα πιο πολλα εκαναν 76ευρω. :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

ta exo dei kai ego auta sto mcare. alla opos panta pisteuo pos oti dineis perneis...apo tin alli ena kalokairi pame na bgaloume opote ....

poli pio poli me problimatizoun ta mora pou tha einai arketi ora ston ilio. apoti exo diabasei i dermatologi sinistoun oso ligotero ilio ginete gia mora kato apo 2 eton....

• 2 weeks later...

Ξερετε αν τα σουτιεν με μπανελα επηρεαζουν τον μετεπειτα θηλασμο?

Νοιωθω τρομερη ανασφαλεια χωρις μπανελα (ειδικα τωρα που ειμαι σαν διαφημιση της ΦΑΓΕ). :oops::lol:

Μου ειπε ομως καποια μητερα οτι δεν θα εχω γαλα μετα. Ισχυει κατι τετοιο?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, απλά λένε να είναι χωρίς μπανέλα για να είναι μαλακά και να μην πιέζουν το ευαίσθητο στήθος. Εμένα με ενοχλούσαν με μπανέλα, δεν τα άντεχα...

• 1 month later...

Το φοράω συνεχώς, πρωί - βράδυ οπως με ειχε συμβουλεύσει μαια στο μαιευτηριο.

Ειναι απαραιτητο ομως; Μπορώ να φοράω στη δουλεια αλλο σουτιέν με μπανέλα ή δεν επιτρέπεται στο θηλασμό η μπανέλα (και γιατί;)

Εσεις το φοράτε συνεχεια; :?

να σου πω την αμαρτια μου,δεν φορουσα και δεν φοραω (παρα μονο τις πρωτες 40 μερες)....δεν ξερω αν κανω κακο,αλλα στην ψυχολογια μου ηταν τελειο οταν αρχισα να πηγαινω στη δουλεια κλπ να φοραω ομορφα εσωρουχα :oops: -το ιδιο ειχα κανει και στον γιο μου. Ο θηλασμος συνεχιζεται κανονικα....

Γεια σου Eve :)

Προσωπικά δεν τα βολεύτηκα ποτέ και δεν τα ξαναφόρεσα από το σαράντισμα και μετά.. μου ήταν αδύνατον. Μέσα στο καλοκαίρι με τα λεπτά μπλουζάκια, τα στράπλες και τα τιραντάκια δεν μπορούσα να το έχω πάνω μου. Θηλάζω συνέχεια και περισσότερο μπελά μου είχε δημιουργήσει παρά βοήθεια.

Καλή συνέχεια :)

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»