Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας μαμαδες και μπαμαπδες,

εχθες μου δημιουργηθηκε η εξης απορια!!Βεβαια δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για το θεμα αλλα δεν πειραζει!Καποιος καλος ανθρωπος θα βρεθει να απαντησει!!Εμας η μαιμουδιτσα αρχισε να σηκωνεται και σηκωνεται στην κουνια στο παρκο παντου!Στην κουνια εχω ακομα το μομπιλ γιατι της αρεσει το βραδυ με την μουσικη και τα αστερακια!!Ομως βλεπω τωρα οτι ειναι μια καλη αφορμη για να φαει το κεφαλι της, να τραβηξει τα σκυλακια που κρεμονται και γενικα λεω μηπως ειναι επικινδυνο!!Εσεις ποτε το απομακρυνατε απο την κουνια?

Διαφημίσεις

Σωστά το σκέφτηκες μπορεί να χτυπήσει και εγώ μόλις άρχισαν να κάνουν ταρζανιές το έβγαλα. Μπορείς να το βάζεις όταν πάει για ύπνο και είναι μισοκοιμισμένη αλλά θα πρέπει να το βγάλεις πάλι μόλις αποκοιμηθεί να μην είναι εκεί όταν σηκωθεί. Ακόμα μπορείς να το βάλεις κάπου που να μην το φτάνει πχ στο κομοδίνο γιατί ακόμα και η μουσική τους αρέσει και τα ηρεμεί. φιλιά

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Σωστά το σκέφτηκες μπορεί να χτυπήσει και εγώ μόλις άρχισαν να κάνουν ταρζανιές το έβγαλα. Μπορείς να το βάζεις όταν πάει για ύπνο και είναι μισοκοιμισμένη

Δηλαδη σπάνια

αλλά θα πρέπει να το βγάλεις πάλι μόλις αποκοιμηθεί να μην είναι εκεί όταν σηκωθεί.

δηλαδη μπελας

Ακόμα μπορείς να το βάλεις κάπου που να μην το φτάνει πχ στο κομοδίνο γιατί ακόμα και η μουσική τους αρέσει και τα ηρεμεί. φιλιά

Γιαυτο και δεν θελω να το βγαλω αλλα ειναι απο εκεινο που βιδωνει στα καγκελα και ειναι σκετος μπελας!Μαλλον πρεπει να παρω ενα παρομοιο που να στεκεται στο κομοδινο!!

Ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μαπαντησεις γιατι αποτι καταλαβα μονο εγω τον εχω αυτον τον προβληματισμο. :wink::wink::wink:

Εάν θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο, καλύτερα να το αφαιρέσεις από την κούνια. Οι οδηγίες χρήσης στο δικό μας περιστρεφόμενο έλεγαν ότι πρέπει να αφαιρεθεί από τους έξι μήνες και μετά (βέβαια εγώ καθυστέρησα να το βγάλω, γιατί η κόρη μου άργησε να μάθει να σηκώνεται). Δες μήπως έχεις από τα περιστρεφόμενα, που βγαίνουν τα περιστρεφόμενα ζωάκια και μπορεί να παραμείνει στην κούνια ως μουσικό κουτί :D

ΤΑ MOBILE ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΛ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ). ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Διαφημίσεις