Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΡΥΟΛΑΜΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα ξεκιναμε διαδικασια για εξωσωματικη στο εμβρυολαμπ στη θεσσαλονικη γνωριζει καμια τη σοι κεντρο ειναι αυτο...

γεια σου fan82,

καλή αρχή να έχεις! εγώ τώρα θα κάνω 2η εμβρυομεταφορά στο συγκεκριμενο κέντρο. ήμουν στο assisting nature.

παρακάτω έχει γίνει αρκετή συζήτηση για 2-3 κέντρα της πόλης και για το εμβρυολάμπ. Πολλές κοπέλες έχουν πετύχει εγκυμοσύνη κι εκεί κι άλλες που ακομη προσπαθούν. Έχεις εμπειρία από άλλα κέντρα;

Το έχεις επιλέξει ή κάνεις έρευνα;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=125698

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=133852

Καλησπερα smamy μου το συστησε ο γυναικολογος ειναι πρωτη φορα ...και δεν ξερω τι γινεται..ειμαι λιγο στα χαμενα ακομη αλλα που θα παει θα βρεθει ο δρομος...

Καλησπερα smamy μου το συστησε ο γυναικολογος ειναι πρωτη φορα ...και δεν ξερω τι γινεται..ειμαι λιγο στα χαμενα ακομη αλλα που θα παει θα βρεθει ο δρομος...

η γνώμη μου είναι να δεις 2-3 κέντρα και να πας εκεί που εσύ νιώσεις καλά και σίγουρα.

καλή ευκολία σου εύχομαι!

καλησπερα κοριτσια εκανα και τις δυο εξωσωματικες εκει δυστυχως χωρις επιτυχια !παρολα αυτα απο το κεντρο εχω τις καλυτερες εντυπωσεις .Πολυ οργανωμενο ως κεντρο αξιολογοι γιατροι και το προσωπικο παντα φιλικο χαμογελαστο και προθυμο να σε εξυπηρετησει!(παιζει ρολο στη ψυχολογια!!!)Λογω κατεψυγμενων εμβρυων θα κανω αλλη μια προσπαθεια εκει.Τις περισσοτερες βεβαια φορες ολοι συνηθως κρινουμε εκ του αποτελεσματος(πετυχες καλο κεντρο απετυχες κακο....)τι να πω...παρα την αποτυχια μου η αποψη μου γι αυτους παραμενει θετικη!Επισης χαριζω 2 κουτια PUREGON των 900 με ημερομηνια ληξης ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2014

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Κοριτσια καλημερα ξεκιναμε διαδικασια για εξωσωματικη στο εμβρυολαμπ στη θεσσαλονικη γνωριζει καμια τη σοι κεντρο ειναι αυτο...

καλησπερα,

εκανα 3 εξωσωματικες με αρνητικο αποτελεσμα σε αλλλο κεντρο με αλλο γιατρο,αλλη μια αρνητικη παλι σε αλλο κεντρο με αλλο γιατρο, πηγα Ebryolab με την πρωτη προσπαθειαεκει εμεινα , δευτερα εχω πρωτο υπερηχο και ευχομαι να ναι ολα καλα!!!

νομιζω παιζουν πολλα ρολο, ποτε και εμεις πραγματικα ειμαστε ετοιμες!

εγω σε αυτο το κεντρο παντως πηρα για πρωτη φορα μετα απο 8 χρονια 2 θετικες χωριακες!

καλη επιτυχια σε ολες μας με οποιο γιατρο επιλεξουμε!!

I AlmOst Gave Up But GOD GaVe Me HoPe

νομιζω παιζουν πολλα ρολο, ποτε και εμεις πραγματικα ειμαστε ετοιμες!

καλη επιτυχια σε ολες μας με οποιο γιατρο επιλεξουμε!!

Hope συγχαρητήρια!! εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! σε αυτό το κέντρο κάνω τη 2η προσπάθεια. Είμαι στην 3η μέρα μετά την ΕΤ. εύχομαι να πάνε όλα καλά και για μένα αλλά και για όλα τα κορίτσια που το προσπαθούν και το παλεύουν!

:D

Hope συγχαρητήρια!! εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! σε αυτό το κέντρο κάνω τη 2η προσπάθεια. Είμαι στην 3η μέρα μετά την ΕΤ. εύχομαι να πάνε όλα καλά και για μένα αλλά και για όλα τα κορίτσια που το προσπαθούν και το παλεύουν!

ευχαριστω κοπελα μου,καλη επιτυχια και σε εσενα και σ ολες μας!!! παντως σιγουρα εισαι σε πολυ καλα χερια και σε πολυ καλους ανθρωπους!

γεια σου smamy,

πολυ ευχαριστα τα νεα σου, ευχομαι ολα να πανε καλα, να παρεις μια τεραστια χοριακη και να εισαι εγκυουλα! θα περιμενω τα αποτελεσματα της χοριακης!!

πολλα-πολλα φιλια

hope, καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

γεια σου smamy,

πολυ ευχαριστα τα νεα σου, ευχομαι ολα να πανε καλα, να παρεις μια τεραστια χοριακη και να εισαι εγκυουλα! θα περιμενω τα αποτελεσματα της χοριακης!!

πολλα-πολλα φιλια

hope, καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

turbulence σ'ευχαριστώ πολύ! μακάρι να πάνε όλα καλά! θα φανεί σε μία εβδομάδα...!

Διαφημίσεις

Με το καλο στις εγκυουλες μας να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη . Εγω στην emvryolab εκανα τρεις εμβρυομεταφορες αποτυχιμενες αλλα παραπονο από το κεντρο δεν εχω .Από αυριο θα αρχισω να μαζεψω τα χαρτια μου να περασω παλι από επιτροπή . Ολοι μου λενε να αλλαξω κεντρο αλλα κατι μου λεει μεσα μου να μην το κανω . Ολοι μου προτεινουν και καποιο γιατρο που θεωρουν κοριφη αλλα εγω εχω κολληση με τον Χριστοφοριδη και τον Παππα . Ετσι και αλλιως προσπαθεια θα κανω από το 2015 . Κοριτσια σας παεακαλω πειτε μου την γνωμη σας . Από τις τρεις φορες στο κεντρο οι δυο ηταν αποβολες .

καλησπερα κοριτσια εκανα και τις δυο εξωσωματικες εκει δυστυχως χωρις επιτυχια !παρολα αυτα απο το κεντρο εχω τις καλυτερες εντυπωσεις .Πολυ οργανωμενο ως κεντρο αξιολογοι γιατροι και το προσωπικο παντα φιλικο χαμογελαστο και προθυμο να σε εξυπηρετησει!(παιζει ρολο στη ψυχολογια!!!)Λογω κατεψυγμενων εμβρυων θα κανω αλλη μια προσπαθεια εκει.Τις περισσοτερες βεβαια φορες ολοι συνηθως κρινουμε εκ του αποτελεσματος(πετυχες καλο κεντρο απετυχες κακο....)τι να πω...παρα την αποτυχια μου η αποψη μου γι αυτους παραμενει θετικη!Επισης χαριζω 2 κουτια PUREGON των 900 με ημερομηνια ληξης ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2014

Στην ιδια μοιρα είμαι και εγω μονο μονο που εγω δεν εχω αλλα κρυοσυντηριμενα αλλα με πιεζουν οι γυρω μου να αλλαξω κεντρο και λενε ότι στην Αθηνα είναι καλλυτερα , και δεν θελω την Αθηνα με τιποτα .

γεια σου και παλι ασπασια,

εγω εκανα 2 προσπαθειες θεσσαλονικη (γενεσις), και μια στην αθηνα (στον παντο). σε καμια δεν πετυχα. δεν φταιει πολλες φορες το κεντρο, αν και τα περισσοτερα κεντρα δεν ασχολουνται προσωπικα με τους πελατες, εφαρμοζουν πρωτοκολλα. δεν σε "ψαχνουν". αυτο το κανεις μονη σου. σε οποιο κεντρο και με οποιον γιατρο αισθανεσαι καλα, αισθανεσαι σιγουρια, και ξερεις οτι εχουν πολυ καλο εργαστηριο, εκει θα εισαι.

για το embryolab ακομα δεν ξερω να σου πω, αλλα αφου αργεις να ξεκινησεις, μεχρι τοτε θα εχω καποια στοιχεια και λεπτομερειες να σου γραψω, αν θελεις.

στην αθηνα εχουν απ'τα καλυτερα εργαστηρια, αυτο ειναι γεγονος, αλλα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να πηγαινοερχεσαι. σε καποιες περιπτωσεις αξιζει ομως.

παντως, εχεις ακομα καιρο να σκεφτεις και να αποφασισεις.

γεια σου και παλι ασπασια,

εγω εκανα 2 προσπαθειες θεσσαλονικη (γενεσις), και μια στην αθηνα (στον παντο). σε καμια δεν πετυχα. δεν φταιει πολλες φορες το κεντρο, αν και τα περισσοτερα κεντρα δεν ασχολουνται προσωπικα με τους πελατες, εφαρμοζουν πρωτοκολλα. δεν σε "ψαχνουν". αυτο το κανεις μονη σου. σε οποιο κεντρο και με οποιον γιατρο αισθανεσαι καλα, αισθανεσαι σιγουρια, και ξερεις οτι εχουν πολυ καλο εργαστηριο, εκει θα εισαι.

για το embryolab ακομα δεν ξερω να σου πω, αλλα αφου αργεις να ξεκινησεις, μεχρι τοτε θα εχω καποια στοιχεια και λεπτομερειες να σου γραψω, αν θελεις.

στην αθηνα εχουν απ'τα καλυτερα εργαστηρια, αυτο ειναι γεγονος, αλλα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να πηγαινοερχεσαι. σε καποιες περιπτωσεις αξιζει ομως.

παντως, εχεις ακομα καιρο να σκεφτεις και να αποφασισεις.

Μενω στην Λαμια και ειτε ερθω Θεσσαλονικη ειτε παω Αθηνα είναι το ιδιο . Ξερω αρκετες κοπελες που πηγαν στην Αθηνα 17 φορες η μια και δεν εκανε τιποτα σε κεντρο που το ακουμε συνεχεια εδώ μεσα . Με τον Χριστοφοριδη δεν εχω πρόβλημα τον βρισκω παντου ολη την μερα και τα κορίτσια στο κεντρο μας απαντουν αμεσα . Εχει θολωσει το μυαλο μου .

Κοριτσια καλησπερα,εγω ειμαι στον τεταρτο μηνυμα εγκυμοσυνης με την σημαντικη βοηθεια των ανθωπων του embryolab.....πρωτη προσπαθεια εκει αλλα δευτερη γενινοτερα...θα σας πω μονο οτι ημουν αποφασισμενη να συνεχισω εκει ακομη και αποτυχια να ειχα...δοξα ομως το Θεο πηγαν ολα κατευχειν...το προσωπικο ειναι αψογο κσι οι γιατροι ειναι πραγματικα διπλα σου οτι και να χρειαστεις....

Επισης χαριζω φαρμακα εξωσωματικης με ημ.ληξ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Διαφημίσεις

μαρια, συγχαρητηρια, καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!

ασπασια, περνα την επιτροπη, και ξεχνα για λιγο την επιλογη του κεντρου.

να ηρεμισεις λιγο και να σκεφτεις μετα.

μεχρι τοτε, προσπαθησε να χαλαρωσεις.

οταν περασεις την επιτροπη, στειλε μου μηνυμα να τα πουμε αν θελεις.

Με το καλο στις εγκυουλες μας να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη . Εγω στην emvryolab εκανα τρεις εμβρυομεταφορες αποτυχιμενες αλλα παραπονο από το κεντρο δεν εχω .Από αυριο θα αρχισω να μαζεψω τα χαρτια μου να περασω παλι από επιτροπή . Ολοι μου λενε να αλλαξω κεντρο αλλα κατι μου λεει μεσα μου να μην το κανω . Ολοι μου προτεινουν και καποιο γιατρο που θεωρουν κοριφη αλλα εγω εχω κολληση με τον Χριστοφοριδη και τον Παππα . Ετσι και αλλιως προσπαθεια θα κανω από το 2015 . Κοριτσια σας παεακαλω πειτε μου την γνωμη σας . Από τις τρεις φορες στο κεντρο οι δυο ηταν αποβολες .

Οπως εχω αναφερει ξανα παρα τις αποτυγχημενες προσπαθειες μου εκει (2) εχω τις καλυτερες εντυπωσεις για το κεντρο και τους γιατρους του.Προσωπικα δεν θα αλλαξω κεντρο γιατι απλα δεν εχω προς το παρον κανενα παραπονο και νιωθω ανετα και καλα με ολους .Η διαισθηση μου και η θετικη αυρα που μου εκπεμπεται μου λενε να συνεχισω.Εξαλλου δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρεχεις απο κεντρο σε κεντρο.Αν η διαισθηση σου λεει να συνεχισεις εκει να το κανεις και να μην την αγνοησεις !Οσο για το τι λενε οι αλλοι πολλα και διαφορα θα ακους απο τον καθενα .Κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα ..μονο εσυ ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο για σενα !!

Εξαλλου το κεντρο θεωρειται απο τα καλυτερα εδω στη Βορεια Ελλαδα .Εγω να φανταστεις το επελεξα οταν εψαχνα για κεντρο απο τις πολυ καλες κριτικε ς που διαβαζα απο κοριτσια στα forum.Ετσι εκλεισα ραντεβου μου αρεσε και ξεκινησα .

Οπως εγραψες απο οσο θυμαμαι εγκυος εμεινες αλλα ειχες αποβολες.Για μενα κανε καλυτερα εξετασεις και ψαξε με τους γιατρους τον λογο των αποβολων σου

Καλη επιτυχια

γεια σας και παλι κοριτσια,

οπως ειπα πρωτη φορα στο ebryolab πηρα θετικη χωριακη και συνεχιζουμε, σημερα ειχαμε πρωτο υπερηχο και ολα δειχνουν καλα!

και εγω ελεγα πως οτι και να γινει αυτους θα εμπιστευτω ξανα!

τωρα βεβαια δεν γινεται να συνεχισω εκει μου ειπαν , ετσι διαλεξαμε τον Ανεσιδη , γιατρο απο το κεντρο , αν γνωριζει καποια κατι θα με βοηθουσε πολυ, εγω ειχα να κανω με τον Παππα αλλλα δεν μπορει να με παρακολουθησει αυτος!

Καλη επιτυχια σ ολες με τα καλυτερα αποτελεσματα!!!

γεια σας και παλι κοριτσια,

οπως ειπα πρωτη φορα στο ebryolab πηρα θετικη χωριακη και συνεχιζουμε, σημερα ειχαμε πρωτο υπερηχο και ολα δειχνουν καλα!

και εγω ελεγα πως οτι και να γινει αυτους θα εμπιστευτω ξανα!

τωρα βεβαια δεν γινεται να συνεχισω εκει μου ειπαν , ετσι διαλεξαμε τον Ανεσιδη , γιατρο απο το κεντρο , αν γνωριζει καποια κατι θα με βοηθουσε πολυ, εγω ειχα να κανω με τον Παππα αλλλα δεν μπορει να με παρακολουθησει αυτος!

Καλη επιτυχια σ ολες με τα καλυτερα αποτελεσματα!!!

HoPe καλημέρα!

ο Ανεσίδης με παρακολούθησε σε κάποιους κύκλους πριν κάνουμε την ΕΤ για να δούμε πώς παχαίνει το ενδομήτριο σε φυσικό κύκλο, χωρίς φάρμακα. Ήταν ευγενικός και ομιλητικός. Αλλά φαντάζομαι εσένα τώρα θα σε παρακολουθεί για να φτάσετε ως τον τοκετό, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω κάτι για αυτό. Μπορείς να ξεκινήσεις μαζί του και βλέπεις.

HoPe καλημέρα!

ο Ανεσίδης με παρακολούθησε σε κάποιους κύκλους πριν κάνουμε την ΕΤ για να δούμε πώς παχαίνει το ενδομήτριο σε φυσικό κύκλο, χωρίς φάρμακα. Ήταν ευγενικός και ομιλητικός. Αλλά φαντάζομαι εσένα τώρα θα σε παρακολουθεί για να φτάσετε ως τον τοκετό, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω κάτι για αυτό. Μπορείς να ξεκινήσεις μαζί του και βλέπεις.

ναι,αυτο ειπαμε να κανουμε,ξεκιναμε και βλεπουμε.

και εμας μας αρεσε, με ειχε παρακολουθησει μια φορα οταν ελειπε ο γιατρος μου ο παππας. ευγενικος οπως λες και πολυ κοντα σου, σαν φιλος μας φανηκε και ετσι ειπαμε να τον εχουμε σ ολη την κυηση (ευχομαι να ολοκληρωθει)

Οπως εχω αναφερει ξανα παρα τις αποτυγχημενες προσπαθειες μου εκει (2) εχω τις καλυτερες εντυπωσεις για το κεντρο και τους γιατρους του.Προσωπικα δεν θα αλλαξω κεντρο γιατι απλα δεν εχω προς το παρον κανενα παραπονο και νιωθω ανετα και καλα με ολους .Η διαισθηση μου και η θετικη αυρα που μου εκπεμπεται μου λενε να συνεχισω.Εξαλλου δεν ειναι και οτι καλυτερο να τρεχεις απο κεντρο σε κεντρο.Αν η διαισθηση σου λεει να συνεχισεις εκει να το κανεις και να μην την αγνοησεις !Οσο για το τι λενε οι αλλοι πολλα και διαφορα θα ακους απο τον καθενα .Κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα ..μονο εσυ ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο για σενα !!

Εξαλλου το κεντρο θεωρειται απο τα καλυτερα εδω στη Βορεια Ελλαδα .Εγω να φανταστεις το επελεξα οταν εψαχνα για κεντρο απο τις πολυ καλες κριτικε ς που διαβαζα απο κοριτσια στα forum.Ετσι εκλεισα ραντεβου μου αρεσε και ξεκινησα .

Οπως εγραψες απο οσο θυμαμαι εγκυος εμεινες αλλα ειχες αποβολες.Για μενα κανε καλυτερα εξετασεις και ψαξε με τους γιατρους τον λογο των αποβολων σου

Καλη επιτυχια

Σε ευχαριστω και εσυ με το καλο να πανε όλα καλα μεσα οκτωβριου θα ανεβω θεσσαλονικη να κανω μια κουβεντα με τον Νικο να με δει είμαι στην φαση που γραφω σε χαρτι τις απορροιες μου . Εγω δεν εχω παει σε άλλο κεντρο μου το προτειναν πηγα μου αρεσε και αυτό ηταν και φυσικα όταν ειχα καποιο παραπονο από το κεντρο προσπαθουσαν να το λυσουν . Να σε ρωτησω και κατι άλλο . Η Λευκου μου ειχε πει να παρω inofert και folidex . Αν παω για ωοληψια τον Φεβρουριο ποτε να ξεκινισω να τα παιρνω ??????

Σε ευχαριστω και εσυ με το καλο να πανε όλα καλα μεσα οκτωβριου θα ανεβω θεσσαλονικη να κανω μια κουβεντα με τον Νικο να με δει είμαι στην φαση που γραφω σε χαρτι τις απορροιες μου . Εγω δεν εχω παει σε άλλο κεντρο μου το προτειναν πηγα μου αρεσε και αυτό ηταν και φυσικα όταν ειχα καποιο παραπονο από το κεντρο προσπαθουσαν να το λυσουν . Να σε ρωτησω και κατι άλλο . Η Λευκου μου ειχε πει να παρω inofert και folidex . Αν παω για ωοληψια τον Φεβρουριο ποτε να ξεκινισω να τα παιρνω ??????

aspasia έχω επισκεφτεί κι εγώ τη Λευκού. Καλό είναι να την πάρεις ένα τηλ. να της πεις πώς έχει πάει το πράγμα μέχρι τώρα με την εξωσωματική και να τη ρωτήσεις τις απορίες σου. δεν ξέρω πότε την επισκέφτηκες, αλλά πλέον έχει ιδιωτικό ιατρείο. Αφήνεις το μήνυμά σου στη γραμματεία της και σε παίρνει τηλ μόλις μπορέσει.

ναι,αυτο ειπαμε να κανουμε,ξεκιναμε και βλεπουμε.

και εμας μας αρεσε, με ειχε παρακολουθησει μια φορα οταν ελειπε ο γιατρος μου ο παππας. ευγενικος οπως λες και πολυ κοντα σου, σαν φιλος μας φανηκε και ετσι ειπαμε να τον εχουμε σ ολη την κυηση (ευχομαι να ολοκληρωθει)

HoPe εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν! με το καλό!:D

Κοριτσια πως σας φανηκε η Λευκου?Με παρεπεμψαν κι εμενα εκει και εκλεισα ραντεβου απο εβδομαδα.Γνωριζεται αν τις εξετασεις τις κανετε εκει ?Μεινατε ευχαριστημενες ?Θελω την αποψη σας

Ευχαριστω

Κοριτσια πως σας φανηκε η Λευκου?Με παρεπεμψαν κι εμενα εκει και εκλεισα ραντεβου απο εβδομαδα.Γνωριζεται αν τις εξετασεις τις κανετε εκει ?Μεινατε ευχαριστημενες ?Θελω την αποψη σας

Ευχαριστω

πινοκιο εγώ έχω επισκεφτεί τη Λευκού. Είναι πολύ επαγγελματίας και από τις λίγες γιατρούς που σου δίνει τη διάγνωση σε γραπτή μορφή. Δηλαδή αξιολογεί όλη την κατάστασή σου και γράφει (2-3 σελίδες) τι προτείνει και γιατί. Επίσης, αν κάτι χρειαστείς αργότερα ή έχεις απορία, της τηλεφωνείς, αφήνεις το μήνυμά σου στη γραμματεία της και σε παίρνει τηλέφωνο η ίδια.

Τι εννοεις "αν τις εξετάσεις τις κάνουμε εκεί"; πού είναι το εκεί;

εμένα μου πρότεινε διαγνωστικό η Λευκού, στο οποίο είχα πάει και από μόνη μου παλιότερα σε άλλη φάση. Για τις εξετάσεις που έκανα - που ήταν αρκετές - πληρωσα γύρω στα 450 με απόδειξη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...