Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΡΥΟΛΑΜΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Recommended Posts

πινοκιο εγώ έχω επισκεφτεί τη Λευκού. Είναι πολύ επαγγελματίας και από τις λίγες γιατρούς που σου δίνει τη διάγνωση σε γραπτή μορφή. Δηλαδή αξιολογεί όλη την κατάστασή σου και γράφει (2-3 σελίδες) τι προτείνει και γιατί. Επίσης, αν κάτι χρειαστείς αργότερα ή έχεις απορία, της τηλεφωνείς, αφήνεις το μήνυμά σου στη γραμματεία της και σε παίρνει τηλέφωνο η ίδια.

Τι εννοεις "αν τις εξετάσεις τις κάνουμε εκεί"; πού είναι το εκεί;

εμένα μου πρότεινε διαγνωστικό η Λευκού, στο οποίο είχα πάει και από μόνη μου παλιότερα σε άλλη φάση. Για τις εξετάσεις που έκανα - που ήταν αρκετές - πληρωσα γύρω στα 450 με απόδειξη.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !Με το εκει εννοω αν εχει καποιο δικο της εργαστηριο η συνεργαζεται με καποιο.Αλλα καταλαβαινω οτι απλα σου προτεινει τις εξετασεις πουπρεπει να κανεις και πηγαινεις εσυ σε οποιοδηποτε διαγνωστικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια η Λευκου θελει μικροβιολογικο ανοσολογικο κεντρο για τις εξετασεις . Νομιζω ότι μου προτεινε 3-4 κεντρα αλλα επειδή δεν ξερω την πολη σας καλα πηγα στη Ζαφρανα που ηταν ποιο κοντα στο ιατρειο της Λευκου . την πρωτη φορα ηταν 10 σελιδες εξετασεις την δευτερη ηταν 7 σελιδες . Θελει στο ραντεβού της να εισαι στην ωρα σου στο ιατρειο το κάθε ραντεβού είναι περιπου μιση ωρα .

Η Ζαφρανα συνεργάζεται με το emvryolab για την Λευκου δεν εχω λογια αριστη επαγγελματιας και ενας φοιτητης της που είναι πλεον γιατρος μου μιλησε με τα καλλυτερα λογια για αυτην . Σε οσους γιατρους εχω δειξει την γνωματευση της Ελμινας την εχουν βγαλει φωτοτυπια για να γραφουν και οι ιδιοι παρομοιες . Δεν με ενοχλεί καθολου το γεγονος ότι εδώσα τοσα λεφτα για τις εξετασεις την στιγμη που είμαι σιγουρη ότι ξερω ότι κανω τα παντα για να αποκλεισω τις πιθανοτιτες και να βρω το πρόβλημα .

Διαφημίσεις

η ζαφρανα ειναι αξιοπιστη, μονο στο "υγεια" στην ερμου να μην πατε ποτε.

Γιατί το λες αυτο;;;εκανα εκει πριν μια εβδομαδα εξετασεις και περιμενω τα αποτελέσματα. Η λευκου μου ειπε να παω εκει.ειχα σκοπο και εγω να παω στην ζαφρανα.

γεια σου basiksiro,

τις εξετασεις της λευκου τις εκανα και εγω εκει, καποια αποτελεσματα ηταν λαθος, πηγα σε τρεις γιατρους να τα δουν, και με ξαναστελνανε για ιδιες εξετασεις σε αλλα εργαστηρια ομως. μου βγαλανε και προβληματα που δεν υπηρχαν, οπως στον θυρεοειδη και οταν τα ειδε ο ενδοκρινολογος, ετριβε τα ματια του, μου ειπε οτι τετοιες εξετασεις δεν ειχε ξαναδει ποτε, γιατι δεν συμπιπτουν καποιες τιμες.

τις πληρωσα 2 και 3 φορες παραπανω εξαιτιας των λαθων τους, γιατι σε καποιες περιπτωσεις χρειαστηκε και 3η φορα, για επιβεβαιωση. και το χειροτερο, ολη αυτη η διαδικασια κρατησε σχεδον 3 μηνες.

το ειχα πει στη λευκου, και μου κανει εντυπωση οτι εξακολουθει να τους συστηνει μετα απο αυτο.

απλα ευχομαι να εκαναν λαθη μονο σε μενα, και να προσεχουν περισσοτερο απο τοτε.

γεια σου basiksiro,

τις εξετασεις της λευκου τις εκανα και εγω εκει, καποια αποτελεσματα ηταν λαθος, πηγα σε τρεις γιατρους να τα δουν, και με ξαναστελνανε για ιδιες εξετασεις σε αλλα εργαστηρια ομως. μου βγαλανε και προβληματα που δεν υπηρχαν, οπως στον θυρεοειδη και οταν τα ειδε ο ενδοκρινολογος, ετριβε τα ματια του, μου ειπε οτι τετοιες εξετασεις δεν ειχε ξαναδει ποτε, γιατι δεν συμπιπτουν καποιες τιμες.

τις πληρωσα 2 και 3 φορες παραπανω εξαιτιας των λαθων τους, γιατι σε καποιες περιπτωσεις χρειαστηκε και 3η φορα, για επιβεβαιωση. και το χειροτερο, ολη αυτη η διαδικασια κρατησε σχεδον 3 μηνες.

το ειχα πει στη λευκου, και μου κανει εντυπωση οτι εξακολουθει να τους συστηνει μετα απο αυτο.

απλα ευχομαι να εκαναν λαθη μονο σε μενα, και να προσεχουν περισσοτερο απο τοτε.

Με τρομαξες με αυτο που μου ειπες. Ελπιζω να ειναι σωστα τα αποτελέσματα. Σε τι φαση εισαι;;;ακολουθησες τις οδηγιες του καινουργιου αιματολογου;;

δεν ηθελα να σε τρομαξω, ειλικρινα.

το εγραψα απλα να προσεχουμε λιγο παραπανω. αυτο που εκαναν σε μενα, ηταν απαραδεκτο.

δεν σημαινει ομως οτι παντα κανουν λαθη. τις περισσοτερες εξετασεις σωστα μου βγαλανε, απλα μου πηρε καιρο να βρω ποιες. επειδη τους πηρα τηλεφωνο τοτε, ισως προσεχουν περισσοτερο τωρα.

αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι αν βρεθει κατι, να το επιβεβαιωσεις σε αλλο εργαστηριο.

που σου ευχομαι να μην χρειαστει.

Να πω και εγώ την άποψη μου για την κ.Λευκού!! Δεν με κάλυψε ο επαγγελματισμός της!! Ενώ μ'εβαλε να κάνω όλες τις εξετάσεις εδώ και δύο μήνες πριν, δεν μου έχει δώσει ακόμα τη γνωμάτευση,ούτε προφορικως, ούτε γραπτώς!!!! Σημειωτέον πως οι εξετάσεις θρομβοφιλιας και όχι μόνο, δεν ήταν καλές!! Επίσης ωοληψια έκανα και θα μπορούσα να έχω κάνει και την εμβρυομεταφορα χωρίς να μου πει τι φάρμακα χρειάζομαι!! Εννοείται πως την έχω ενοχλήσει τηλεφωνικά,αλλά χωρίς αποτέλεσμα!!! Δεν ξέρω τι φταίει!! Ίσως που δεν ειμουν αποσταλμενη του Εμβρυολαμπ!!!! Εγώ το λέω έλλειψη επαγγελματισμού!!!

Διαφημίσεις

Να πω και εγώ την άποψη μου για την κ.Λευκού!! Δεν με κάλυψε ο επαγγελματισμός της!! Ενώ μ'εβαλε να κάνω όλες τις εξετάσεις εδώ και δύο μήνες πριν, δεν μου έχει δώσει ακόμα τη γνωμάτευση,ούτε προφορικως, ούτε γραπτώς!!!! Σημειωτέον πως οι εξετάσεις θρομβοφιλιας και όχι μόνο, δεν ήταν καλές!! Επίσης ωοληψια έκανα και θα μπορούσα να έχω κάνει και την εμβρυομεταφορα χωρίς να μου πει τι φάρμακα χρειάζομαι!! Εννοείται πως την έχω ενοχλήσει τηλεφωνικά,αλλά χωρίς αποτέλεσμα!!! Δεν ξέρω τι φταίει!! Ίσως που δεν ειμουν αποσταλμενη του Εμβρυολαμπ!!!! Εγώ το λέω έλλειψη επαγγελματισμού!!!

Δεν ξερω, η δικη μας εμπειρια απο την Λευκου ακομα και οταν ηταν στο Ιπποκρατειο ειναι τελειως διαφορετική.

Μαθαμε για μια καλη αιμοτολογο που δούλευε στο Ιπποκρατειο (χωρις δικό της ιατρειο τότε) και την επισκευτήκαμε πληρωνοντας το παραβολο στο νοσοκομείο.

Μετά τις εξετάσεις που μας έβαλε να κανουμε αφού τις αξιολογησε εγραψε «επιτοπου» μια 4 σελιδη ιατρική γνωμάτευση με τα ευρηματα αλλά και με τις πιθανές αγωγες που θα έπρεπε να ακολουθηθούν ανάλογα με τις εξελιξεις.

Η γιατρός ήταν ιδιαιτερα δοτική, απαντουσε σε email που τις εστελνα με ερωτήσεις , ενώ ακόμα ήταν στο ιπποκρατειο! , ποιος κρατικός γιατρός το κάνει?

Γενικά μόνο για ελλεειψη επαγγελματισμού δεν θα μπορούσα να την κατηγορήσω.

Τη κατηγορώ εγώ από τη πρόσφατη εμπειρία μου!!!!!! Που έχω στα χέρια μου μόνο εξετάσεις και πάω για εμβρυομεταφορα χωρίς καμία γνωμάτευση!!!!!!!!

σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου.

Ωστόσο, κι εγώ όταν πήγα 1η φορά, την επισκέφτηκα στο ιπποκράτειο, πλήρωσα ένα παράβολο και τίποτε άλλο, μου έγραψε τις εξετάσεις, με ρώτησε πότε σκέφτομαι να κάνω την επόμενη προσπάθεια, τότε δεν ήμουν καν στο embryolab και μου είπε ότι θα με δει στο ιατρείο της μόλις έχω τα αποτελέσματα στα χέρια μου. Μου είχε πει ότι αποχωρεί από το ιπποκράτειο. Ναι δεν μου έδωσε γνωμάτευση επιτόπου, αλλά σύμφωνα με τον προγραμματισμό που της είχα επισημάνει ήταν μέσα στο πλαίσιο.

Τι να πω. Λυπάμαι κοπέλα μου και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Τη κατηγορώ εγώ από τη πρόσφατη εμπειρία μου!!!!!! Που έχω στα χέρια μου μόνο εξετάσεις και πάω για εμβρυομεταφορα χωρίς καμία γνωμάτευση!!!!!!!!

δλδ για να καταλάβω δεν σου έδωσε καθόλου κάποια επιστολη , ή η γνωματευση που εδωσε δεν κατέληγε σε κάποιο συμπερασμα? γιατι είναι άλλο το ένα αλλο το άλλο. Και αν δεν σου έδωσε, της την ζήτησες και αρνήθηκε?

Κοπελα μου και εμενα μου ειχε πει η Λευκου ότι θα παρω την γνωματευση μεσα σε 10 μερες και την πηρα ένα μηνα μετα γιατι εγω δεν την ξανα θυμισα να την γραψει και να μου την στειλει και όπως μου την εστειλε . Παρε ένα τηλεφωνο στο ιατρειο της να της το θυμισεις ανθρωπος είναι και το ποιο πιθανο να ξεχασε να σου την στειλει .

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Αν δεν είχα πάρει 4τηλ,δεν θα έγραφα σε μια τέτοια δημόσια σελίδα!!!! Άνθρωπος είναι ναι, εκεί μπαίνει και ο Επαγγελματισμός!!!!! Και ναι δεν έχω στα χέρια μου καμία γνωμάτευση από την ίδια!!!

Καλημέρα!!!! Αν δεν είχα πάρει 4τηλ,δεν θα έγραφα σε μια τέτοια δημόσια σελίδα!!!! Άνθρωπος είναι ναι, εκεί μπαίνει και ο Επαγγελματισμός!!!!! Και ναι δεν έχω στα χέρια μου καμία γνωμάτευση από την ίδια!!!

Τοτε κακος δεν σου την εδωσε . Εγω στην θεση σου θα επεμενα να την παρω . Η γνωματευση δεν είναι να την κανουμε κορνιζα πρεπει να δει ο γυναικολόγος η ο οποιος άλλος γιατρος για να εκτιμισει την κατασταση της υγειας μας και να μας δωσει την καταλληλη θεραπεια .

amla, εχεις δικιο να να τα βαζεις μαζι της, γιατι δεν σου εδωσε σημασια.

στην δικη μου περιπτωση εγινε σχεδον το ιδιο, μονο που εγω ξαναεπαιρνα και επεμενα πολυ να με παρει γιατι ηταν επειγον. ακομα και ο γιατρος μου την πηρε. τελικα και η δουλεια μου εγινε, και το ενημερωτικο μου εγραψε, στο χερι κιολας, και μετα μεσω e-mail. και με τον γιατρο μου συζητουσαν για την θεραπεια μου και αγωγη με τις ηπαρινες.

η λευκου εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της.

στα θετικα - σου δινει πολλες εξετασεις, επικοινωνει με τον γιατρο σου αν χρειαστει, κ.λ.π. το αρνητικο ειναι οτι οταν περναει ο καιρος, σε ξεχναει και πρεπει να της θυμιζεις την υπαρξη σου. επισης οτι δινει την ιδια αγωγη σε ολους, ειτε εχεις αυτοανοσα η θρομβοφιλιες, ειτε δεν εχεις.

παρε ξανα, πες οτι ειναι επειγον - οτι πας για μεταφορα, και επεμενε μεχρι να σου μιλησει η ιδια.

amla, εχεις δικιο να να τα βαζεις μαζι της, γιατι δεν σου εδωσε σημασια.

στην δικη μου περιπτωση εγινε σχεδον το ιδιο, μονο που εγω ξαναεπαιρνα και επεμενα πολυ να με παρει γιατι ηταν επειγον. ακομα και ο γιατρος μου την πηρε. τελικα και η δουλεια μου εγινε, και το ενημερωτικο μου εγραψε, στο χερι κιολας, και μετα μεσω e-mail. και με τον γιατρο μου συζητουσαν για την θεραπεια μου και αγωγη με τις ηπαρινες.

η λευκου εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της.

στα θετικα - σου δινει πολλες εξετασεις, επικοινωνει με τον γιατρο σου αν χρειαστει, κ.λ.π. το αρνητικο ειναι οτι οταν περναει ο καιρος, σε ξεχναει και πρεπει να της θυμιζεις την υπαρξη σου. επισης οτι δινει την ιδια αγωγη σε ολους, ειτε εχεις αυτοανοσα η θρομβοφιλιες, ειτε δεν εχεις.

παρε ξανα, πες οτι ειναι επειγον - οτι πας για μεταφορα, και επεμενε μεχρι να σου μιλησει η ιδια.

ειχαπαει οσο ηταν στο ιπποκρατειο,ενα κατεβατω εξετασεις χωρις να ξερω τι ακριβως ψαχνει.και οι θεραπειες οτι δεινουν και οι αλλοι τυφλες για τα nk κορτιζονη και βιταμινες.

αιματολογος ειναι η γυναικα.

το αρνητικο ειναι οτι οταν περναει ο καιρος, σε ξεχναει και πρεπει να της θυμιζεις την υπαρξη σου.

ξερεις καποιον γιατρο , και δεν μιλαω για καποια κεντρα εξωσωματικης που μπορει να σε κυνηγουν για να παρουν το 3.000 μην τυχον πας στο απεναντι μαγαζι, που όταν περνάει ο καιρός σε παίρνει τηλέφωνο για να σε ρωτήσει πως πας?!!! και να μην είναι φιλός ή συγγενής σου?!!

αιματολογος ειναι η γυναικα.

αυτο τι σημαινει οτι η ειδικοτητα της αιμοτολογου ειναι υποδυέστερη ή δεν έχει σχεση η προσπάθεια για παιδι με την αιμοτολογικη κατασταση της γυναικας?!!

Ολα στο αίμα φαινονται!! αλλιμονο στα ζευγαρια που ΔΕΝ κανουν αιματολογικες εξετασεις πιστευοντας οτι πηγαινοντας στον "μαγο" εξωσωματικο με το "μοναδικο" κοκτέιλ θα βρει την Ιθάκη του, ενω στην πραξη είναι ερείπιο αιματολογικα....

Ενταξει αν είσαι 20 χρονων και ερειπιο να είσαι ως οργανισμος μαλλον σε κάποιους μήνες θα μεινεις εγγυος ! αλλα με 20άρες ασχολείται το φορουμ?!

αυτο τι σημαινει οτι η ειδικοτητα της αιμοτολογου ειναι υποδυέστερη ή δεν έχει σχεση η προσπάθεια για παιδι με την αιμοτολογικη κατασταση της γυναικας?!!

Ολα στο αίμα φαινονται!! αλλιμονο στα ζευγαρια που ΔΕΝ κανουν αιματολογικες εξετασεις πιστευοντας οτι πηγαινοντας στον "μαγο" εξωσωματικο με το "μοναδικο" κοκτέιλ θα βρει την Ιθάκη του, ενω στην πραξη είναι ερείπιο αιματολογικα....

Ενταξει αν είσαι 20 χρονων και ερειπιο να είσαι ως οργανισμος μαλλον σε κάποιους μήνες θα μεινεις εγγυος ! αλλα με 20άρες ασχολείται το φορουμ?!

ποιος ειπε οτι ειναι υποδεεστερη η ειδικοτητα της, απλα για το θεμα διερευνηση υπογονιμοτητας θελει ανοσολόγο ή καποιον που εχει ασχοληθει με τα nk.kai γενικα να εχει ασχοληθει με την υπογονιμοτητα,το να δεινουμε σε ολους τις ιδιες εξετασεις και την ιδια θεραπεια δε ξερω τι προσφερει.

ποιος ειπε οτι ειναι υποδεεστερη η ειδικοτητα της, απλα για το θεμα διερευνηση υπογονιμοτητας θελει ανοσολόγο ή καποιον που εχει ασχοληθει με τα nk.kai γενικα να εχει ασχοληθει με την υπογονιμοτητα,το να δεινουμε σε ολους τις ιδιες εξετασεις και την ιδια θεραπεια δε ξερω τι προσφερει.

agchomeni, εγώ πάντως που επισκέφτηκα και ανοσολόγο (Δανιηλίδης) δεν μου πρότεινε κάτι διαφορετικό από τη Λευκού. δεν είδα διαφορετική μεταχείριση της περίπτωσής μας... έχεις εσύ κάποιον ανοσολόγο που έμεινες ευχαριστημένη? θα με ενδιέφερε.

πρωτα θες αιματολογο για τους λογους που ανέφερα, κατα την γνωμη μου, και μετα ψαχνεσαι με ανοσολογους, οι οποιοι ετσι κι αλλιως ειναι δεμενη ειδικοτητα με τον αιμοτολογο οσο για nk και τα πανακριβα εμβολια, η μπιζνα καλα κρατα στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα. Απο ότι εχω διαβασει τα nk που ανιχνευονται στις αιματολογικες εξετασεις δεν εχουν καμια σχεση με τα nk της μητρας τα οποια για την ωρα δεν μπορουν να απομονωθουν. Αυτά φυσικα σε ξενα σαιτς γιατι στο Ελλαντα ο καθενας στηνει την μπιζνα του.

πρωτα θες αιματολογο για τους λογους που ανέφερα, κατα την γνωμη μου, και μετα ψαχνεσαι με ανοσολογους, οι οποιοι ετσι κι αλλιως ειναι δεμενη ειδικοτητα με τον αιμοτολογο οσο για nk και τα πανακριβα εμβολια, η μπιζνα καλα κρατα στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα. Απο ότι εχω διαβασει τα nk που ανιχνευονται στις αιματολογικες εξετασεις δεν εχουν καμια σχεση με τα nk της μητρας τα οποια για την ωρα δεν μπορουν να απομονωθουν. Αυτά φυσικα σε ξενα σαιτς γιατι στο Ελλαντα ο καθενας στηνει την μπιζνα του.

ριξε μια ματια εδω http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=roussev+nk+cell αυτος που μου τα υπογραψε και μου εδωσε θεραπεια ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος δουλευει χρονια τα νκ οποτε δεν μπορεις να τον αμφισβητισεις.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Roussev+RG+Coulam+CB

για να κανουν ερευνες να δινουν θεραπειες και να δημοσιευουν τα αποτελεσματα τους κατι ξερουν παραπανω.

εγω θα πω ενα ευχαριστω σε αυτους που βρεθηκαν στο δρομο μου και τωρα ειμαι εγκυος.Θα αφησω εδω το θεμα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...