Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τσάντα μαμάς

Recommended Posts

Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή «τσάντα μαμάς» από άποψη πρακτικότητας, αρκετών χώρων αλλά (να μην κρύβομαι) και εμφάνισης? Ο αδερφός μου, που έχουν επίσης μωράκι, έχουν πάρει μια από τα mothercare και είναι γενικώς ευχαριστημένοι.

Το καρότσι μας είναι concord neo και έχω δει την αντίστοιχη τσάντα (http://www.kidscom.gr/product/2655/tsanta-mamas-allaksiera-concord-papabag-black-sand), τι έχεις καμία σας να με διαφωτίσει??

Ευχαριστώωω

Διαφημίσεις

Δεν εχω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη ''τσάντα μαμάς''...,,

θα σου προτείνω όμως αυτό που εκανα εγώ:

επειδή αυτές οι τσάντες μαμάς ειναι συνήθως πολυ άσχημες και πολύ ακριβές,

θα σου πρότεινα να μην εστιάζεις μονο στη συγκεκριμένη κατηγορία,

μπορείς να βρεις πολυ ωραίες γυναικείες τσάντες,κομψοτατες,μεγάλες ώστε να σε βολέψουν και δεν χρειάζεται να τις χρυσοπληρωσεις,όπως επίσης και τσάντα στυλ ταχυδρόμου...

Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή «τσάντα μαμάς» από άποψη πρακτικότητας, αρκετών χώρων αλλά (να μην κρύβομαι) και εμφάνισης? Ο αδερφός μου, που έχουν επίσης μωράκι, έχουν πάρει μια από τα mothercare και είναι γενικώς ευχαριστημένοι.

Το καρότσι μας είναι concord neo και έχω δει την αντίστοιχη τσάντα (http://www.kidscom.gr/product/2655/tsanta-mamas-allaksiera-concord-papabag-black-sand), τι έχεις καμία σας να με διαφωτίσει??

Ευχαριστώωω

Εγω απο τη γεννηση του μωρου και μεχρι πριν λιγους μηνες ειχα μια απο τα jumbo, ομως επειδη αρχισε να σκιζεται και να μην με βολευει (γιατι ηταν στυλ ταχυδρομου και δεν βολευε στο καλοκαιρινο καροτσι) προτιμησα να αγορασω μια adidas πλατης, η οποια εχει 3 ξεχωριστες θηκες με διπλα φερμουαρ και στα πλαινα εχει δυχτακια για τοποθετηση μπιμπερου, μπουκαλι νερου κλπ. Με βολεψε παρα πολυ τοσο ποιοτικα οσο και χρηστικα. Απο αποψη προυποθεσεων πληρει τις 2 πρωτες κατ' εμε, αλλα για την τριτη (αν και μαυρη με ενα διακριτικο λευκο λογοτυπο) επιφυλασσομαι διοτι ειναι πλατης.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

χαχα διαβασα τσόντα μαμας και απορησα:D:D:D

εγω εχω την τσαντα που ειχε ενσωματωμενη στο καροτσι αλλα είναι μικρη τελικα και χωρις θεσεις,,θα σου προτεινα να είναι αρκετα μεγαλη και να εχει θεσεις μεσα,,δες στα jumbo ,εχει μεγαλες και πολύ οικονομικες

ΚΚαλημερα.. Εμενα μου εκαναν δωρο αυτη41wG7R1lVjL.jpg τη τσαντα που ειναι για διδυμα.. Και παλι πολλες φορες δεν εχει χωρο:P.

Εμφανισιακα δεν ειναι κατι τρομερο, αλλα την προτιμω απο τις χρωματιστες με τα λογοτυπα...

Με εχει βολεψει και στις βολτες και στα ταξιδια..

οι περισοτερες, αν οχι ολες, τσαντες μαμας ειναι σχεδιασμενες για να καλυπτουν τις αναγκες του παιδιου στην εξοδο. Οποτε ειναι καθαρα θεμα γουστου εξωτερικης εμφανισης.. Θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια online για changing bags ή τσαντες μαμας και ειμαι σιγουρη πως θα βρεις κατι εξισου πρακτικο και ομορφο..

Να σου ζησει το μωρακι σου:P:p

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...