Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εκτρωση

iouliatz

Recommended Posts

Καλησπέρα μαμάδες!!

Καταρχήν να πω ότι είμαι παρά 15 μέρες μανούλα.. Γεννάμε σε λίγες μέρες μετά από πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη..!!! :D:D:D:D:D:D

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πριν λίγες ώρες έμαθα πως πριν 15 χρόνια έγινε μία αναγκαστική έκτρωση και ήταν αγόρι. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν όταν η μητέρα είναι 1 μηνών και κάνει έκτρωση αν ο γιατρός μπορεί να δει τι φύλο είναι.

Διαφημίσεις

Όταν λέμε "έγκυος ενός μηνός" (4 εβδομάδων), στην πραγματικότητα το έμβρυο είναι 2 εβδομάδων περίπου, οπότε, όχι, δεν έχει διαμορφωθεί καν το φύλο.

Τα γεννητικά όργανα αρχίζουν να σχηματίζονται στην 6η εβδομάδα ζωής του εμβρύου. Στη 10η εβομάδα ζωής (που εμείς μετράμε ως 12η), είναι φανερά και εξωτερικά.

Με το καλό το μωράκι σου.

• 1 month later...

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργια εδω μέσα και θα ήθελα μεγάλη βοήθεια απο ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν θα με κρίνουν μιας κι αυτος είναι ο λόγος που ήρθα εδώ.

Ας μπώ στο θέμα μου.Είμαι έγκυος.Αλλα το θέμα είναι οτι είμαι εγκυος την λάθος στιγμή με τον "λάθος" άνθρωπο και δυστυχώς αυτο τοαγγελούδι διάλεξε εμάς για γονείς οι οποίοι δεν είμαστε άξιοι.Αυτο το παιδάκι το θέλω δεν θέλω να κάνω έκτρωσης (και είμαι κατα της έκτρωσης).Θα ήθελα την γνώμη σας απο'δω μέσα τουλάχιστον να μιλήσω με κάποιον γι'αυτο το θέμα μιας και δεν το ξέρει κανένας απο το περιβάλλον μου εκτος απο το αγόρι μου.Αν κάποιος ενδιαφέρεται και θέλει να μου μιλήσει κι οχι να με βρίσει ιδού η ιστορία μου και περιμένω γνώμες.Ας μην με κρίνεται άσχημα.

Στα 13 είχα γνωρίσει ενα αγόρι(φίλο)τον Λεωνίδα τον οποίο όμως τον είχα ερωτευτεί(παιδικός έρωτας που λένε) αυτος ήταν τότε κάπου 19 χρονών.Τα συναισθήματά μας ήταν αμοιβαία αλλά δεν τολμούσε κανείς να κάνει κίνηση.Οκ λογικό βέβαια αφού εγώ δεν ήξερα ούτε φιλί στο μάγουλο να δώσω σε ενα αγόρι όχι να κάνω κίνηση.Αυτός με σεβόταν πολύ μιας και ήταν ο κολλητός του ξάδερφού μου και δεν ήθελε να χαλάσει η φιλία τους αλλα δεν ήξερε κιόλας οτι τον ήθελα αφού εγώ σαν μικρή που ήμουν δεν του μιλούσα σχεδόν ποτέ κι όταν του μιλούσα του αντιμιλούσα λες και μου είχε κάνει το χειρότερο έγκλημα.Τέλοσπάντων...τα χρόνια περνάνε κι αυτος χάνεται για κάτι χρόνια εγώ δεν έμαθα ποτέ νέα του αφού με τον ξάδερφο μου δεν μίλαγα(οικογενειακές ιστορίες).Στα 18 μου λοιπόν γνωρίζω ένα παιδί τον Γιάννη και κάνω την πρώτη μου σχέση.Ο Λεωνίδας το μαθαίνει απο τον ξάδερφό μου αφού εγώ αρραβωνιάστηκα στα 19 μου και το είχαν μάθει όλοι.Κι ο Λεωνίδας την ημέρα που του το είπε ο ξάδερφος μου(να σημειώσω οτι εγώ δεν τον είχα δει τον Λεωνίδα για χρόνια ενώ αυτος μάθαινε τα πάντα για μένα τις κάθε μου κινήσεις)πάει και παντρεύεται και μέσα σε κάτι μήνες την αφήνει έγκυο.Μετά εγώ στα 20 μου χωρίζω λόγω απιστίας και βίας απέναντί μου.Τότε φεύγω και συνεχίζω την ζωή μου παρα του οτι είχα πέσει σε κατάθλιψη.Ο Λεωνίδας δεν είχε μάθει τίποτα για μένα.Εγώ τώρα πιάνω δουλειά σε μία καφετέρια στην περιοχή μας.Και εκεί γνωρίζω ενα παιδί ο οποίος τώρα είναι ο κολλητός μου και εντελώς τυχαία (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ) είναι και κολλητός του Λεωνίδα.Ο ΛΕωνίδας με βλέπει σε μια φωτογραφία στο φβ του κολλητού του αγκαλιά του.Και τρελαίνεται.Τον παίρνει τηλ και του λεει τη σχέση εχει μαζί μου και του λεει οτι αυτη είναι η καινούργια φιλη που σου έλεγα.Και του λέει να με πάρει για καφέ αύριο.Πάμε για καφέ με τον κολλητό μου και εκεί βλέπω τον Λεωνίδα να με περιμένει στο τραπέζι.Μετα απο 8 χρόνια.Τρελάθηκα δεν μου έβγαινε μιλιά όπως τότε στα 13 μου.Μετα πολλά και τα λίγα ο Λεωνίδας εξηγεί στο κολλητό του την ιστορία και κανόνισε να βγούμε μία παρέα το βράδυ για ποτό.Πάμε για ποτό και κάποια στιγμή με παίρνει έξω και αρχίζει να μου μιλάει ασταμάτητα.Μου λεει οτι τόσα χρόνια μάθαινε τα πάντα για μένα αλλα όταν έμαθε οτι αρραβωνιάστηκα τρελάθηκε και πήγε σε άλλη την οποία παντρεύτηκε έκανε παιδί και λεει οτι ποτε δεν την αγάπησε όπως εμένα και ποτέ δεν έπαψε να με αγαπάει και διάφορα τέτοια.Εγω στην αρχη νόμιζα οτι μου έκανε πλακα αυτα του περι γάμου και παιδιού αλλα τελικά ήταν όλα αλήθεια.Τέλοσπάντων όσο κι αν ήθελα να το πολεμήσω μου ξύπνησε μέσα μου τον παιδικό μου έρωτα και έπεσα στην αγκαλιά του σαν μικρό κοριτσάκι.Απο εκείνο το βράδυ είμαστε μαζί.ΑΛΛΑ όταν ήμασταν 1 μήνα μαζί μαθαίνει η γυναίκα του οτι είναι έγκυος στο 2 παιδί τους.Δεν ήξερε τι να πεί ήρθε σε μένα κλαίγοντας και μου λεει το και το.Δεν ήθελα να γίνει αυτο δεν μετανιώνω για το παιδί το θέλω αλλα όχι μ'αυτήν.Και εγώ εξαφανίζομαι κλαίγοντας και αυτος επι 3 μέρες είχε παρατήσει τη γυναίκα του και καθόταν με το αυτοκίνητο κάτω απο το σπίτι μου.Μέχρι που βγήκα και με έπεισε(παρόλο που ήξερα οτι ήταν λάθος η καρδιά μου τον ήθελε.Το μυαλό μου έδεινε εντολές στο σώμα μου να σηκωθεί να φύγει και το σώμα μου ήταν λες και ήταν νεκρό.Δεν μπορούσα να το κουνήσω)Τώρα έχουν περάσει 8 μήνες περίπου και η γυναίκα του γεννάει και περιμένει να γεννήσει λεει για να της πεί οτι δεν νιώθει γι'αυτήν όπως πρώτα.Κι ενώ εγώ απο την μία βρίζω τον εαυτό μου γιατι να καταστρέψω μια οικογένεια απο την άλλη εχω αυτον να μου λέει οτι η οικογένεια ήταν ήδη κατεστραμένη.Κι εγώ εδω και 2 βφομάδες εχω καθυστέρηση.Και έκανα προχθές το τέστ και μου βγήκε θετικό.Είμαι έγκυος.Και είμαι σε μία κατάσταση τραγική.Το παιδί το θέλω όπως κι αυτός.Αλλα όχι τώρα δεν έπρεπε να έρθει τώρα.Και τιθα πώ στους δικούς μου;;Θα με διώξουν απο το σπίτι θα ντρέπονται για την ηλίθια κόρη τους. αλλα τα λάθη μας τα πληρώνουμε,όμως δεν φταίει σε κάτι το αγγελούδι αυτο.

γεια σου

αν απλα ηθελες να γραψεις την ιστορια σου οκ αλλα αν περιμενεις απαντησεις καλυτερο θα ηταν να ανοιγες ενα καινουργιο δικο σου θεμα με την ιστορια που εγραψες (καντε την απλα copy paste).

Δεν υπαρχουν πολλα να σου πω. Οντως το παιδακι που εχεις μεσα σου ειναι εντελως αθωο, δε φταιει σε τιποτα. Ειμαι κι εγω εναντιον των εκτρωσεων εκτος αν ειναι αναγκαστικες (ιατρικο θεμα η εγκυμοσυνη υστερα απο εγκληματικη ενεργεια).

Τωρα ο Λεωνιδας, αν οντως ο γαμος του ηταν τελειωμενος τοτε γιατι σε λιγοτερο απο ενα χρονο πριν την αφησε εγκυο? Δυο εκδοχες: ειναι εντελως ανωριμος (η πιο πιθανη). Η δε σου λεει ακριβως την αληθεια (σχετικα με τα αισθηματα του για τη συζυγο του).

Σιγουρα κι εσυ εισαι μια κοπελα αρκετα νεα σ ηληκια, φαινεται απο τον παρορμητισμο σου. Σεβομαι το συναισθημα του αποθημενου και του κεραυνοβολου ερωτα στην παιδικη σου ηληκια (13 ετων), τοτε τα αισθηματα που νιωθουμε ειναι πολυ ισχυρα και δυσκολα τα ξεχναμε η τα ξεπερναμε. Αλλα να μεινεις εγκυος ενω δεν εισαι σιγουρη? Τουλαχιστον εργαζεσαι, εισαι οικονομικα ανεξαρτητη? Εισαι σιγουρη οτι η οικογενεια σου δε προκειται να δειξει καμια ανοχη-συμπαρασταση οσον αφορα την εγκυμοσυνη σου? Ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση. Οποια κι αν ειναι αυτη.

Διαφημίσεις

Eλευθερία μου .... αυτο που αισθάνεσαι τώρα δεν ξέρω που μπορεί να καταλήξει. Διαβάζοντας την ιστορία σου εγω περισσότερο σαν παιδικό απωθημένο το είδα και απο τις δυο πλευρές και οχι κατι πιο έντονο. Μακάρι να βγω ψευτρα. Τωρα οσον αφορα το παιδί βάλτα κάτω. Δουλευεις, πιστεύεις θα σε βοηθήσουν οι δικοί σου? επίσης να εισαι προετοιμασμένη στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η σχέση με τον πατερά του παιδιού σου , είσαι έτοιμη να αναλάβεις τις ευθύνες σου?

ayto που εχω να πω εγω ειναι...καρπερος ο Λεωνιδας τελικα

:D:D:D:D

και για να απαντησω στην θεματοθετρια,,,πιστευω 1) ότι ο Λεωνιδας σε δουλευει ψιλογαζι 2) ακομη και αν δε σε δουλευει είναι ένα ατομο ανηθικο οποτε δε ξερω αν θα τον εμπιστευομουν για κατι παραπανω 3) αυτό που εκανες ηταν επισης ανηθικο αλλα το να μεινεις και εγκυος είναι πως να το πω τραγικο...........βεβαια οκ,,ολοι κανουμε λαθη θα μου πεις,,,συζητησε το με τους δικους σου και παρε μια αποφαση εχοντας υποψην σου ότι κατά πιθανοτητα θα εισαι μονη σου σε ολο αυτό (ο,τι κι αν αποφασισεις)

Δεν θα κατακρίνω κανέναν και τίποτα δεν είναι τραγικό.. Ιουλιανα..

Ότι και να είναι ο Λεωνίδας καλός κακός εσύ θα κοιτάξεις το μωράκι.. Πες το στην οικογένεια σου κράτησε το και μην το εκτρώσεις.. Στο λέω με πολύ αγάπη και σεβασμό σε σένα και το μωράκι..

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες.

ayto που εχω να πω εγω ειναι...καρπερος ο Λεωνιδας τελικα

Προσκυνώ Kisha.

και για να απαντησω στην θεματοθετρια,,,πιστευω 1) ότι ο Λεωνιδας σε δουλευει ψιλογαζι 2) ακομη και αν δε σε δουλευει είναι ένα ατομο ανηθικο οποτε δε ξερω αν θα τον εμπιστευομουν για κατι παραπανω 3) αυτό που εκανες ηταν επισης ανηθικο αλλα το να μεινεις και εγκυος είναι πως να το πω τραγικο...........βεβαια οκ,,ολοι κανουμε λαθη θα μου πεις,,,συζητησε το με τους δικους σου και παρε μια αποφαση εχοντας υποψην σου ότι κατά πιθανοτητα θα εισαι μονη σου σε ολο αυτό (ο,τι κι αν αποφασισεις)

Αυτά.

εγω σου δίνω σαν συμβουλή κοπέλα μου να κάνεις ότι λεει η καρδιά σου και αν το θελεις κρατησε το και μόνη σου αλλιως δεν είναι κακο να κανεις εκτρωση

εξαλλου ειναι χειροτερο να ειναι δυστυχισμένο εαν δεν ειστε καλα σαν ζευγαρι

Δεν σε κρινει κανεις για την ζωη σου και οτι εκανες... αυτη την στιγμη ολες εδω μεσα σε αντιμετωπιζουμε ως μια μελλουσα μητερα και οχι ως μια κοπελα που εκανε λαθος.

Αυτο που πρεπει να σκεφτεις ειναι οχι μονο αν θες το παιδι... αλλα αν θες πρωτα τον πατερα. Ενας αντρας που απατησε την εγκυο γυναικα του με μια αλλη που αφησε εγκυο μαλλον δεν ειναι στεθερος.... ισως το κανει και σε σενα αφου αφησει την συζυγό του με τα δυο παιδια, και εσενα με το ενα για μια τριτη...

Σκεψου λοιπον την ζωη σου ως μονη μητερα... και απο εκει και περα αποφασισε τι θα κανεις. Εχεις την δυναμη να μεγαλωσεις μονη ενα παιδι? εχεις την δυναμη να παρεις σωστες αποφασεις με κυριο μελημα σου ΤΟ ΠΑΙΔΙ? να αφησεις τα παιδιαστικα λαθη?

Οταν γινεσαι μητερα... ειναι για παντα! Δεν ειναι για 5 χρονια για 10... Εσυ πρεπει να εισαι η μανα και ο πατερας, εσυ ο βραχος! Το παιδι θελει σταθερο περιβαλλον αγαπη και υπευθυνοτητα... Αν εχεις αυτα τα προσοντα κρατα το παιδι... αν οχι προφυλαξε το απο ενα μεγαλο λαθος και μια αθλια ζωη!

καθε μερα ενα θαυμα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...