sunaya Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Να λοιπόν που δεν θα φύγουν και τόσο εύκολα τα τελευταία 10 κιλά αλλά δεν με χαλάει και τόσο η εικόνα μου και όλοι μου λένε να μη τα χάσω. Βέβαια όταν περάσουν οι ζεστές έχω σκοπό να επανέλθω με γυμναστική.Όμως μέχρι τότε τα ρούχα μου δεν μου κάνουν. Ψώνιζα απο bershka/Zara κυρίως, σε αυτά φόραγα πριν την εγκυμοσύνη το 38 σε παντελόνια τώρα φρακάρουν και δεν ανεβαίνουν. Το στυλ μου γενικά casual αθλητικό.Χειμώνα- Καλοκαίρι Jean(δεν μαρεσουν τα γόνατα μου)και αθλητικά παπούτσια. Απο κινέζικα/λαϊκή/one size υπερβολικά δύσκολο λόγο ύψους1.80 . Κάνα μαγαζί,ιδέες και προτάσεις τι να κάνω όσο πιο οικονομικά γίνεται? Το πιο οικονομικό και αυτό που είχα σκοπό να κάνω είναι να τα χάσω αλλά μια ο θηλασμός μια πως μαρέσω πιο πολύ έτσι λέω να μη βιαστω να επιστρέψω στο νούμερο μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Monkey Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "γεματούλα" (το 38 δεν είμαι σίγουρη πόσο μεγάλο είναι) πάντως ρούχα σε μεγαλύτερα νούμερα θα βρεις σε Marks & Spencer, Vertice και Mat Fashion. Οι τιμές τους είναι λίγο τσιμπημένες αλλά τώρα έχουν εκπτώσεις. M&S έχει στην Ερμού, στο City Plaza και στη Γλυφάδα. Vertice έχει στην Ερμού, στο River West και στο ίντερνετ http://www.xlcloset.gr/ Mat Fashion έχει στο Metro Mall. (αυτά ξέρω εγώ, αλλά σίγουρα θα έχει και αλλού) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunaya Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,θα τα τσεκάρω και απο κοντά. Εντάξει προς το παρών είμαι με τις καλοκαιρινά σαλβάρια μου αλλά θα χρειαστώ σίγουρα κανα2 παντελόνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts