Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποκλιση υπερηχου+εβδομαδασ εγκυμοσυνησ!!!!help!!!!!!!

Recommended Posts

Γεια σασ!!ειμαι νέο μέλοσ και αποφάσισα να σασ ανοιξω ένα νεο θέμα μηπωσ και σασ εχει τύχει...

ειχα Τ.Ε.Ρ 05/09/08 κύκλοσ που τισ τελευταίεσ φορέσ κυμαινόταν από 31 έωσ 36 ημέρεσ. εξέταση β χωριακησ στισ 14/10 2261μονάδεσ. 23/10 διακολπικόσ υπέρυχοσ που ενώ φάνηκε καθαρά ο σάκοσ και το μικροσκοπικό έμβρυο δεν ακούστηκε καρδούλα.σύμφωνα με την την ΤΕΡ είμαι 7 εβδομάδων , ο υπέρυχοσ όμωσ σύμφωνα με τισ μετρήσεισ που έγιναν το δείχνει 5 εβδομάδων!!!ο γιατρόσ μου είπε να επαναλάβουμε την εξέταση την δευτέρα΄.

θα ηθελα την γνώμη σασ ,υπαρχει περίπτωση να έγινε τόσο αργα η σύλληψη?τι γίνεται?κοντευω να τρελαθω!μετά απο οτι εχω περάσει (εχασα ενα μωρακι στον 7ο μηνα τον περασμενο μαρτιο)δεν θα το αντεξω αν κατι δεν παει καλα! :cry:

Διαφημίσεις

Αυτο που περιγραφεις επαθε μια φιλη μου η οποια γενησε τον ιουνιο! Στην αρχη βλεπανε μονο σακο η χοριακη χαμηλη. Μετα ακανε αλλες τρεις χοριακες η οποιες ευτυχως ανεβαιναν κανονικα και σε ολη την διαρκεια την εγκυμοσυνης ο υπερυχος την εδειχνε σχεδον παντα μια εβδομαδα πισω, εχει λιγο πιο μικρο κυκλο απο εσενα. Η γιατρος της ειπε οτι μπορει να εγινε πιο αργα συλληψη. Οποτε δεν ειναι κατι σπανιο. Πιστευω οτι κατι τετειο ειναι και σε εσενα .

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Γεια σου Ειρήνη μου! Είμαι η Κατερίνα... καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

Και γω πιστεύω ότι σύλλαβες αργά λόγω του κύκλου σου και θα πάνε όλα καλά.

Εγώ με κύκλο 28 ημερών στην 6η εβδομάδα δε το ακούσαμε και το ακούσαμε στην 8η. Μη βιαστείς να κάνεις ο,τιδήποτε πριν πάρεις 2η γνώμη αν ο γιατρός σου σου πει κάτι κακό. Εν τω μεταξύ κάνεις και άλλη χοριακή να δεις αν ανεβαίνει φυσιολογικά.

κοριτσια σασ ευχαριστώ πολυ!!τα μηνυματα σασ με ανακουφησαν αρκετα...απο το πρωι που σε καποιο αλλο site ενασ γιατροσ μου ειπε οτι "κατι δεν παει καλα"κλαιω συνεχεια!!!δεν ξερω αν θα αντεξω αλλη μια απωλεια ...

ειλικρινα σασ ευχαριστω..μου δωσατε πολυ κουραγιο,αυριο θα παω στον γιατρο να δουμε!!!

όλα θα πάνε καλά,μην ανησυχείς, αυτά συμβαίνουν συχνά!1

το πιο τραβηγμένο που ξέρω είναι φίλη μου με άστατο όμως κύκλο γέννησε 1 μήνα μετά την πητ :shock::shock::shock:

όλα μπορούν να συμβούν :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω εχω μια εβδομαδα αποκλιση απο την ΠΗΤ μου. Ο γιατρος που υπολογιζει βαση ΤΗΠ λεει οτι ειμαι 37 + 5 μερες πχ τωρα αλλα εγω ξερω πως εκεινη την εβδομαδα δεν.... λογω ιωσης και ειμαι σιγουρη οτι η συλληψη εγινε 1 εβδομαδα νωριτερα (την 9η μερα).

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

στην μικρούλα μου είχα απόκλιση ακριβώς 2 εβδομάδες..η σύλληψη έγινε προς το τέλος του κύκλου..δεν μπορούσα να ξέρω ακριβώς γιατί προσπαθούσαμε κανονικά όλη τη διάρκεια του κύκλου..και εγώ είχα ανησυχήσει στην αρχή, αλλά η γιατρός μου μέ είχε καθησυχάσει, από τη στιγμή που ακούσαμε την καρδούλα του και απο κει και πέρα η ανάπτυξή του ήταν φυσιολογική, άσχετα με το ότι ΄΄υπολειπόταν΄΄της ημερολογιακής ηλικίας..

σε αυτήν την εγκυμοσύνη η σύλληψη έγινε νωρίτερα 5 ημέρες!!!δηλαδή κορίτσια με σταθερότατο κύκλο 28 ημερών, και την 14η ημέρα όλα τα σημάδια ωορυξίας, η σύλληψη έγινε την 9η ημέρα!!τελικά όλα καταρρίπτονται σχετικά με τις γόνιμες ημερες, εγώ εκεί ΄κατέληξα..και επαναλαμβάνω σταθερότατο κύκλο 28 ημερών!!

Σε αυτή, τη δεύτερη εγκυμοσύνη, το μωρό μου το βγάζει μια βδομάδα μικρότερο ο υπέρηχος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη, μου το έβγαζε μια βδομάδα μεγαλύτερο. Ειδικά το κεφάλι (είναι κεφάλας ο γιος μου) μου το έβγαζε... φαινόταν τις τελευταίες μέρες ότι είχα ήδη γεννήσει.

Και νομίζω ότι δεν είναι καθόλου σπάνιο αυτό, συμβαίνει συχνά. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι, μη στενοχωριέσαι προκαταβολικά βρεεεεεεεεε :D:D:D:D

Κοριτσια σασ ευχαριστω παρα πολυ!!!ειλικρινα αν δεν ειχα και το κουραγιο σασ δεν ξερω σε τι κατασταση θα ημουν αυτεσ τισ ημερεσ!!σημερα πηγαμε για υπερηχο,το μωρακι ειναι οντωσ 1εβδομαδα μικροτερο ,δηλαδη αντι να ειμαι 7w+3d ειμαι 6w+3d!!παρολα αυτα εξελισεται φυσιολογικα και μαλιστα μεσα σε 4ημερεσ ειδα τεραστια διαφορα!!!στο τελοσ μετα απο 1,5ωρα στον υπερηχο ακουσαμε και καρδουλα!!!!!!ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη,πραγματικα σασ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

Μπράβο, μπράβο, όλα θα πάνε καλά, να σκέφτεσαι θετικά.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι αρκετά σύνηθες η ημερομηνίες να μη συμπίπτουν. Εγώ είχα τελευταία περίοδο 10 Ιουνίου, αλλά ο γιατρός τη "μεταχρονολόγησε" σε 26 Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έβλεπε στον υπέρηχο (έχω και αστατο κύκλο).

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό να πάρεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

σασ ευχαριστω παρα πολυ ολεσ σασ!!!!!ειστε ολεσ πολυ πολυ καλεσ!!!να ειστε καλα και με το καλο να κρατησετε στα χερια σασ τα μωρακια σασ!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια σασ ευχαριστώ πολυ!!τα μηνυματα σασ με ανακουφησαν αρκετα...απο το πρωι που σε καποιο αλλο site ενασ γιατροσ μου ειπε οτι "κατι δεν παει καλα"κλαιω συνεχεια!!!δεν ξερω αν θα αντεξω αλλη μια απωλεια ...

ειλικρινα σασ ευχαριστω..μου δωσατε πολυ κουραγιο,αυριο θα παω στον γιατρο να δουμε!!!

χαιρωμαι που πηγανε ολλα καλα.ευχωμαι να πανε ολλα καλα μεχρι τελος.μπες τωρα στο Site και πες αυτηνου του γιατρου οτι δεν παει καλα,και να μην πεταει κοτσανες σε γυναικες που χρειαζωνται αγαπη και στηριξη.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif