Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τώρα πέτυχες διάνα!!Και εγώ το ίδιο θεματάκι έχω με τη διαφορά οτι η δικιά μου είναι 19 μηνών!!!Εχει λίγα μαλλάκια που δεν πιάνονται.Ετσι ήμουν και εγώ λεέι η μαμά μου...ξανθιά και καραφλή αλλά ξαφνικά φούντωσα :lol::lol: ΄πάντως στους μήνες που είναι η δικιά σου πέφτουν τα μαλλάκια της κοιλιάς που λέμε για να βγούνε τα νέα.Υπομονή!

αν φτασουμε εμεις στη φαση να πεσουν τα μαλλια της κοιλιας θα φτιαξουμε περουκα!!χαχαχαχαχα

αφου ηδη της πεφτουν στα ματια και με τι να της τα πιασω 3 εβδομαδων μωρο..

οποτε καλυτερα λιγα φανταζομαι!!

Ασε κι εμεις για να βγαλουμε μαλλια ειδαμε και παθαμε και ακομα δεν ειναι πλουσια σε ποσοτητα :cry: ... Καστανοξανθη και καραφλη ειναι η δικια μας περιπτωση :lol::lol:

Παντως μην ανησυχεις τα πρωτα μαλλακια (της κοιλιας οπως τα λενε) πεφτουν σιγα σιγα και βγαινουν νεα... Βεβαια μην περιμενεις θεαματικα αποτελεσματα γρηγορα αν κρινω απο μας...

Κριμα, γιατι εγώ ειχα απιστευτη μαλλούρα οταν γεννηθηκα, αλλα ειμαι και μελαχροινη, ενω η κορη μου εχει παρει τα χρωματα του μπαμπα της :cool:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

αν φτασουμε εμεις στη φαση να πεσουν τα μαλλια της κοιλιας θα φτιαξουμε περουκα!!χαχαχαχαχα

αφου ηδη της πεφτουν στα ματια και με τι να της τα πιασω 3 εβδομαδων μωρο..

οποτε καλυτερα λιγα φανταζομαι!!

Μπορεις να της βαλεις καμια κορδελιτσα που ειναι μαλακες, για να μην της πεφτουν στα ματακια :D

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μην ανησυχείτε!! και εμείς έτσι είμασταν, μέχρι τον Μάρτιο που είμασταν 1 1/2 χρονών δεν έιχαμε και πολλα μαλλιά, τώρα κάτι βγάλαμε και ακόμα μην φανταστείτε είναι λιγα. Και εγώ μου λέει η μητέρα μου έτσι ήμουν, από κάποια στιγμή και μετά θα βγουν μπολικα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το καλοκαίρι με την ζέστη δεν ζεσταινόμαστε γιατί δεν έχουμε και πολύ μαλλι στο κεφάλι, άσε που δεν κάνουμε χρήση στο πιστολάκι γιατί στεγνώνουν άμεσα.

Μην ανησυχείτε λοιπόν.

Εμείς είμαστε 26 μηνών και κομμωτήριο δεν πήγαμε ακόμα. (τι να κοψουμε δηλαδή?)

Εμεις εχουμε μαλλια απο την γεννηση μας τα οποια ταυτοχρονα με αυτα που βγαινουν, πεφτουν... Ανανεωση σταδιακη δλδ!

Ειναι πολλα κ δεν θα τα κοψουμε... Θα εχουμε μακρυ μαλλακι σε χρονο dt!

Πισω ηδη εχουμε χαιτη. :lol:

• 1 month later...

Κορίτσια, τα μαλλιά της κοιλιάς που πέφτουν το πρώτο διάστημα, πότε αντικαθίστανται με 'μόνιμο' μαλλί? έχουμε αρχίσει να γινόμαστε καραφλούληδες και δεν μ'αρέσει καθόλου :roll:

άντε να μάθουμε απο πιο έμπειρες μανούλες!!!

εμένα πάντως η δικιά μου της πέσαν αρκετά μαλάκια τα οποία ξαναέβγαλε, άραγε θα ξαναπέσουν κι αυτά ή αυτά που βγαίνουν μένουν ?

Διαφημίσεις

καλημερα και υπομονη ... εμενα τα πρωτα τα εχασε στους 2 πρωτους μηνες και μαλια αρχισε να βγαζει στο χρονο! μια αλλη φιλη της τα εβγαλε πιο νωρις οποτε μαλλον ειναι στο παιδι!!!

Διαφημίσεις

Εμας το στρωματάκι μας γεμίζει ακόμη με τριχούλες...ήδη όμως έχουμε και καινούργια μαλλάκια βγάλει (3 μηνών και 22 ημερών)...και είναι καστανόξανθες μάλιστα!

Εμείς γεννήθηκαμε με πολύ μαλλάκι και μέχρι τώρα δεν έχω βρεί ούτε μία τρίχα, στο μαξιλαράκι μας! Μέχρι να βαφτιστεί με το καλό, θα της τα έχω κάνει ράστα! :P:lol::lol::lol:

• 2 weeks later...

Και μένα η κόρη μου γεννήθηκε με πολλά μαλλάκια και μάλιστα καυχιώμουν για τα υπέροχα ξανθοκόκκινα μαλλάκια της. Εδώ και ένα μήνα έχει αρχίσει και χάνει πολλά και έχουμε αρχίσει να την φωνάζουμε "καραφλάκι"!. Αχ δεν μου αρέσει που έχει χάσει τόσα μαλλιά...Δεν συμβαίνει αυτό σε όλα τα μωρά από ότι θυμάμαι από τις ανιψιές μου. Πότε άραγε θα βγουν τα νέα μαλλιά μας; Μήπως φταίει το καθημερινό λούσιμο και ότι τα στεγνώνουμε με πιστολάκι για να μην κρυώσει;;;

πλακα κανετε?μακαρι να πεσουν τα μαλλια μας..(εξαλλου οσα και να πεσουν παλι πολλα θα εχει) ειναι τοσα πολλα και μακρια που η φρατζουλα πεφτει στα ματακια μας και οταν δενω την σαλιαρα πιανω και την ουριτσα και ποναει..

δεν θελω να τα κοψω πριν τη βαπτιση αλλα δεν βλεπω να γινεται αλλιως..ουτε κοκαλακι δεν καθεται..

κ εμας η μικρη μας γεννηθηκε με αρκετα μαλλακια, αλλα κ με αρκετο χνουδι στην πλατη κ στα χερια! αλλα΄βλέπω πως κάθε μερα εχεικ πιο λιγα...

πιστευω πως είναι αναλογα στο παιδι κ στα γονιδια....

line_flow_rose_beg_minie_time_1227934800_text_e720ecf0eff5ecf0effd20ece1f22c20e5dfede1e9.gif

• 1 month later...

Το κοριτσάκι μας είναι 5 μηνών και καραφλούτσικο. Όταν γεννήθηκε είχε μαλλάκια αλλά της έπεσαν και δεν φύτρωσαν καινούργια. Μα πότε θα βγάλει μαλλιά επιτέλους; :)

Εσάς τα δικά σας πότε έβγαλαν μαλλιά;

(Θα μου πείτε, εδώ ο κόσμος χάνεται και συ ασχολείσαι με τρίχες; Δυστυχώς με απασχολεί και αυτό γιατί διάβασα πάλι κάτι ανησυχητικά στο Ίντερνετ... :? )

δλδ τι διαβασες?

(ασχετο σορι που ρωταω αλλα οι τριχες δεν με πολυαπασχολησαν .... :lol::lol::lol::lol: )

αλλα το τι διαβασες θα ηθελα να το μαθω ΔΛΔ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΤΡΙΧΕς.....????

Ε ΟΧΙ

ΑΡΝΟΥΜΕ!!!

• 4 months later...

Η κορούλα μου γεννηθηκε με πολλά μαλλάκια, αλλά τις τελευταίες δύο μερες βλέπω πολλές πολλές τριχούλες στο μαξιλαράκι της και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της οι τριχούλες ειναι σαν χνουδάκι ενώ στο υπόλοιπο κανοονικό μαλλί. Μονο τις τελευταιες 10 μέρς δεν κοιμάται πια στο πλάι γιατί γυρίζει μονη της και δεν θέλει.. Να ανησυχήσω, ειναι θέμα διατροφής... τί μπορεί να φταίει.. γενικά φαίνεται τα υπολοιπα μαλλακια να έχουν μακρύνει

τα πρώτα μαλάκια πέφτουν! Μην ανησυχείς...εμενα εμενε το μισο κεφάλι στο σεντόνι!!!! Μαλλον θα φεύγουν τα πρώτα που εχουν απομείνει ενω τα υπολοιπα που μακραίνουν ειναι καινούργια. Νινιδα ειχατε;