Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

MAΞΙΛΑΡΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

Recommended Posts

Επειδή πλησιάζω στην ΠΗΤ ηθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες αν το νεογεννητο χρειάζεται μαξιλάρι για το κεφαλάκι του...γενικά αν δεν χρειάζεται από την αρχή , τότε μετά από ποια ηλικία θεωρείται χρήσιμο για το βρέφος?? Είδα διάφορα μαξιλαράκια στα mothercare και στα prenatal με ειδικές προδιαγραφές πχ κατά της ασφυξίας, των αλλεργιών κτλ Εχει καποια μανούλα κάποιο προιόν να προτείνει από το οποίο να έμεινε ευχαριστημενη??

Διαφημίσεις

Επειδή πλησιάζω στην ΠΗΤ ηθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες αν το νεογεννητο χρειάζεται μαξιλάρι για το κεφαλάκι του...γενικά αν δεν χρειάζεται από την αρχή , τότε μετά από ποια ηλικία θεωρείται χρήσιμο για το βρέφος?? Είδα διάφορα μαξιλαράκια στα mothercare και στα prenatal με ειδικές προδιαγραφές πχ κατά της ασφυξίας, των αλλεργιών κτλ Εχει καποια μανούλα κάποιο προιόν να προτείνει από το οποίο να έμεινε ευχαριστημενη??

απ οσο ξερω μετα το πρωτο ετος.πριν απαγορευεται.αυτα που ειδες ηταν για νεογεννητα?εννοεις μαξιλαρακι ή μηπως σφηνακι?εγω δεν ξερω να σου προτινω κατι γιατι ηξερα οτι απαγορευονται οποτε δεν κοιταξα καθολου στα μαγαζια.με το καλο το μωρακι σου:D

απ οσο ξερω μετα το πρωτο ετος.πριν απαγορευεται.αυτα που ειδες ηταν για νεογεννητα?εννοεις μαξιλαρακι ή μηπως σφηνακι?εγω δεν ξερω να σου προτινω κατι γιατι ηξερα οτι απαγορευονται οποτε δεν κοιταξα καθολου στα μαγαζια.με το καλο το μωρακι σου:D

Σε ευχαριστώ για την απάντηση:P. Την ώρα που ήμουν στα μαγαζιά δεν πρόσεξα τις ηλικιακες προδιαγραφες. Τωρα στο σπίτι αναρωτηθηκα αν το μαξιλάρι είναι ασφαλές για το νεογεννητο. Προφανώς δεν είναι...

Εμάς ο παιδίατρος μας απαγόρευσε το μαξιλάρι πριν από τα 2 χρόνια. Σίγουρα από νεογέννητο μέχρι ενός έτους δεν χρειάζεται μαξιλάρι.

Στο νεογέννητο απαγορεύεται το μαξιλάρι. Εγώ πήρα μαξιλαράκι στην μικρή μου στους 18 μήνες (και αυτό γιατί ζήλευε το δικό μας). Το πήρα από τα mothercare ειδικό για αυτή την ηλικία, πολύ ευχαριστημένη.

Διαφημίσεις

Κοιτά κανονικά απαγορεύονται τα μαξιλάρια ... Αλλα πολλοί χρησιμοποιούν αυτά τα ειδικά με την τρύπα στη μέση για να μην έχουν προβλήματα με flat head syndrome (σορυ δεν ξερω στα ελληνικα)

Το χρησιμοποίησα και εγω στην αρχή αλλα μετα αρχισε να κοιμάται ο μικρός μπρουμητα οπότε σταματησα