Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 1 month later...

γεια σου Candy

Σύντομα θα γεννησω στο Λητω και ο γιατρός μου ειναι ο Αντωνης. Είμαι αρκετά ευχαριστημενη μεχρι τωρα και όλα ειναι φυσιολογικά.

Τον γιατρό αυτόν μου τον συστησε η κουμπάρα μου η οποία και αυτη γεννησε ενα υπεροχο αγορακι πριν μερικους μήνες στο Λητω με τον Αντωνη.

Η αποψη μου ειναι οτι είναι αρκετα καλος, ευγενικος και ανθρωπινος. Με έκανε να νιωσω ανετα απο την πρώτη μερα (είχα παει μερικες επισκεψεις για εξετασεις πριν μεινω έγγυος)

eNortjK1UrI0NzG2ULIGXDAS6gKr46.png

• 3 months later...

Καλός είναι πήγαινα σε αυτόν. Εγώ δεν γέννησα εκεί. ΄Πολλές φίλες μου είναι ευχαριστημένες, είναι και πολύ φιλικός. Απλά ο συγκεκριμένος ξεγεννάει μόνο σε Λητώ. Εγώ είχα πρόβλημα με εγκυμοσύνη και ήθελα να γεννήσω σε Αλεξάνδρα.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλημέρα!

Άκουσα πολύ καλά λόγια για τον Αντώνη Νικολουδάκη.Θέλω αν κάποια από εσάς είχε ιδία εμπειρία ή εμπειρία από φίλη της που γέννησε να μου δώσει μερικές πληροφορίες πχ αν είναι οικείος και συζητήσιμος αν τον βρίσκεις εύκολα αν είναι καλός σαν επιστήμονας κλπ.

Ευχαριστώ :)

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά από τις κοπέλες που ανέφεραν ότι τον έχουν καμία δεν γράφει πια για να ρωτήσω περισσότερα.

Πάντως σε ευχαριστώ πολύ :)

• 3 weeks later...

εγω σημερα τον επισκεφθηκα,και μου φάνηκε καλός και οικείος.Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δώσω συστάσεις...Δεν εχεις να χασεις τιποτα με το να τον επισκεφθεις.Εγω πηγα γιατι ειδικευεται στο θεμα μου.τις καθέξιν αποβολές.

Διαφημίσεις

• 2 months later...
  • 5 years later...