Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Έτσι μου απαντησε η παιδίατρος όταν την πήρα να την ρωτησω κάτι για τη μικρή που περνάει ίωση..συγκεκριμένα δεν πρόλαβα να ρωτήσω τίποτα.Να σας πω ότι στη παιδίατρο αυτή έχω πάει μία φορά μετά απο απόφαση να αλάξω τη προηγούμενη παιδίατρο που είχα.Την πέρνω λοιπόν τηλέφωνο μέσα στην ευγένεια..καλησπέρα λέω..τι κανετε κτλ κτλ......ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ! Περίμενα να μου μιλήσει αλλα....μουγκαμαρα στην άλλη γραμμη!

Με ακούτε?? Μήπως ενοχλω???Ξαναρωταω εγω!!! Και η αποστωμωτική απάντηση...ΘΕΣ ΚΑΤΙ?? ΚΟΙΜΑΜΑΙ!! :shock::shock::shock::shock:

Τα έχασα! Όχι λέω δε πειράζει αφού σας ενοχώ...να σας πάρω άλλη ώρα??

Ναι παρε μου λέει.

Μα καλά πάμε καλά ως κοινωνία ή εχουμε παρανοήσει πια!!

Είναι αυτη συμπεριφορα γιατρου και μαλιστα παιδιατρου???

Κριμα γιατι παρότι είναι καλη γιατρος δεν ειναι αυτο που πάνω απο όλα πρέπει να ειναι κάποιος..είτε είναι γιατρός..είτε βοθρατζης....ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Τελοσπάντων είπα να δοκιμάσω και άλλον παιδιατρο αλλά απογοητευτηκα και θα επιστρεψω στη προηγούμενη μου παιδίατρο που τουλαχιστον δεν ήταν αγενης!!!! :roll:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από ηλίθιους και μη επαγγελματίες γιατρούς που δεν ενδιαφέρονται έχει γεμίσει το σύμπαν δυστυχώς

ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ , ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΑΦΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

an1cv4C0g411210Nzc3NzlkaHwzNzY1NWRhfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!(το μμμμμμ ειρωνικότατο εννοειται!!!)

σίγουρα θα κάνει καριερα!!!!!!!!! :lol: (κ όντως για γέλια ειναι είναι)

καλη μου δεν είναι θεμα ελλάδος, ή θέμα γιατρου....

ειναι θέμα ανθρωπου....

κ εστω να θέλε να γίνει επαγγελματίας, έτσι να βγάλει κανά φράγκο...

παει.............το εχασε το παιχνίδι

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ακριβώς ΙΔΙΑ αντιμετώπιση από την -πρώην -ενδοκρινολόγο μου!!!!!!

καλή επιστήμονας (ο τωρινός μου είναι μακράν καλύτερος βέβαια) αλλά σαν άνθρωπος παγόβουνο!!!

καλά δεν καταλαβαίνουν ότι στο κάτω κάτω χάνουν και πελατεία με αυτή τη συμπεριφορά;

περαστικούλια στη μικρή σου :D

περαστικούλια στη μικρή σου :D

Ευχαριστω!! Ήδη ειναι καλα...αυτο που λέω έγινε πριν 4 μερες..

Όντως δεν την νοιάζει αν χάσει πελατεία.Είναι χρόνια στο επαγγελμα και ετοιμαζεται να τη κάνει σιγα σιγα γι αυτο μάλλον δεν την νοιάζει!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Χωρις να θελω να διακαιολογησω τη γιατρο..γιατι ειναι ΓΙΑΤΡΟΣ και η ειδικοτητα της επιβαλλει να ειναι standby ολο το 24ωρο(αλλιως ας γινοταν δερματολογος ή οφθαλμιατρος),υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που οταν τους ξυπνας βγαινει το θηριο απο μεσα τους.Το λεω απο προσωπικη εμεπειρια με τον αντρα μου...μην τον ενοχλησεις οταν κοιμαται.... :twisted: ..ΟΤαν ξυπνησει και αφου πιει καφε, γινεται ο γλυκουλης,normal , ζουζουνινος που παντρευτηκα!Αβυσσος η ψυχη του κοιμομενου :!:

Αλλαξε τον. Αν τυχει δλδ κατι σοβαρο θα ειναι εξαφανισμενος?

Αλλαγη οσο ειναι νωρις

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

εχει τυχει σδυστυχως να παρω ασχετες ωρες και στον γυναικολογο και στον παιδιατρο. Μπορει απο μεσα τους να με εβριζαν,μπροστα μου ομως ηταν οπως επρεπε. Τι να κανουμε,αυτα ειναι απο τα αρνητικα του επαγγελματος τους,το ξερουν κι αυτοι.

Elepet, να τολμήσω να ρωτήσω τί ώρα πήρες τηλέφωνο?

4 το απόγευμα.Παίζει ρόλο???Νόμιζα πως οι γιατρόί δεν εχουν ωράριο.Και στο κάτω κάτω και να την ενόχλησα ακόμη δικαιολογείται να μιλήσει με τέτοιο αγενέστατο τρόπο??????

Ας μη το σήκωνε καθλου...ή ας λεγε πιο ευγενικά να την πάρω αργότερα.Δεα θα χα μπρόβλη

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό που ήθελες ήταν επείγον? Εγώ φροντίζω να παίρνω τις ώρες που έχει ιατρείο και ξέρω ότι δουλεύει (από μόνη μου, δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα ο άνθρωπος), εκτός αν είναι κάτι υπερ-επείγον!!! Σίγουρα η απάντηση που σου έδωσε δεν ήταν ευγενική, αλλά κι εσύ δεν ήταν ευγενικό να πάρεις σε ώρα κοινής ησυχίας. Έχουν και αυτοί κάποια ώρα να ξεκουραστούν και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό. Δεν ενοχλούμε όταν μας έρθει, εκτός κι αν είναι πραγματικά ανάγκη. Δεν ξέρω βέβαια τι ήθελες να ρωτήσεις και ούτε θέλω να έρθω σε σύγκρουση μαζί σου, απλά δες το και από μια άλλη οπτική γωνιά.

Κοιταξε παιζει καποιο ρολο γιατι για παραδειγμα αν την επαιρνες στις 4 τα ξημερωματα για να την ρωτησεις κατι απλο θα ησουν υπερβολικη εσυ,γιατι ειπαμε ειναι γιατροι αλλα ειναι και ανθρωποι!Τωρα που την πηρες 4 το απογευμα ειναι υπερβολικη αυτη!Παντως και μενα η παιδιατρος μου ειναι λιγο αποτομη αλλα ειναι πολυ καλη επιστημονας και δεν την αλλαζω με τιποτα,με τον καιρο την συνηθισα.Βεβαια ειναι παντα προθυμη να μου μιλησει οτι ωρα και να'ναι.Εχω καει απο παιδιατρο που ηταν μεν πολυ ευγενικη και προθυμη να την ενοχλησεις οποτε ηθελες αλλα μ'εστειλε 2 φορες στο νοσοκομειο απο δικο της λαθος!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Αυτό που ήθελες ήταν επείγον? Εγώ φροντίζω να παίρνω τις ώρες που έχει ιατρείο και ξέρω ότι δουλεύει (από μόνη μου, δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα ο άνθρωπος), εκτός αν είναι κάτι υπερ-επείγον!!! Σίγουρα η απάντηση που σου έδωσε δεν ήταν ευγενική, αλλά κι εσύ δεν ήταν ευγενικό να πάρεις σε ώρα κοινής ησυχίας. Έχουν και αυτοί κάποια ώρα να ξεκουραστούν και πρέπει να το σεβόμαστε αυτό. Δεν ενοχλούμε όταν μας έρθει, εκτός κι αν είναι πραγματικά ανάγκη. Δεν ξέρω βέβαια τι ήθελες να ρωτήσεις και ούτε θέλω να έρθω σε σύγκρουση μαζί σου, απλά δες το και από μια άλλη οπτική γωνιά.

Δεν ήθελα κάτι πολύ σημαντικό να τη ρωτήσω..αλλά 4 δεν νομίζω να ειναι ώρα κοινής υσηχίας

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Κι όμως είναι....

και για έναν άνθρωπο που δουλεύει πρωί απόγευμα και ξεκλέβει μια ώρα για να κοιμηθεί, μη σου πω είναι και ιερή ώρα...

Πήρες δηλαδή σπίτι της τηλ. ή στο κινητό της για να ρωτήσεις κάτι ασήμαντο?

Κακώς!!!

Όσο είναι παιδίατρος η γυναίκα είναι και άνθρωπος και χρειάζεται και την ησυχία της...

Για σκεφτείτε το λίγο....

καμιά σχέση η ώρα, ο παιδιάτρος και ο γυναικολόγος δεν έχουν ωράριο, τι να κάνουμε τώρα όταν πρόκειται για την υγεία του μωρού μας τα δίνουμε όλα και φυσικά κάποιες φορές υπερβάλουμε αλλά οκ άνθρωποι είμαστε, νομίζω πως οταν ανησυχούμε χωρίς λόγο ο παιδιατρός μας θα μας βάλει στη θέση μας με ευγενικό τρόπο. φυσικά και η παιδιατρος ήταν αγενέστατη...

τεσπα, εμένα μου έχει συμβεί πριν δύο περίπου χρόνια όταν η μεγάλη ήταν περίπου 3 χρονών να πάρουμε τηλ. τη παιδιατρο σπίτι της βράδυ κατα τις 2 μ.μ. και αυτό γιατί υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος , έκανε η κόρη μου κρίσεις δύσπνοιας λόγω λαρυγγίτιδας σε βαθμό που από την προσπάθεια να αναπνεύσει ρουφούσε το στήθος μέσα (ήταν από τις χειρότερες κρίσεις που είχε ύστερα και από μετέπειτα εμπειρία μου) όπότε πανικόβλητοι τηλ. να μας πει τι να δώσουμε κάνουμε μέχρι να την πάμε νοσοκομείο, φυσικά και δυστυχώς την ξυπνήσαμε αλλά ήταν απάντηση να πει σε γονεις που αγωνιούσαν για τη ζωή του παιδιού τους ένα ξερό: δεν ξέρω, με αποτέλεσμα να με αναγκάσει να της πω και συγγνώμη.

εκ των υστέρων έμαθα από άλλο παιδιατρο αυτόν που τελικά έχουμε ότι υπάρχει κάτι πρακτικό που μπορείς να κάνεις μέχρι να πας νοσοκομείο και ένα φάρμακο που το δίνεις και πάλι πας νοσοκομείο (η λαρυγγίτιδα με δύσπνοιες είναι από τις πιο τρομακτικές παιδικές ασθένειες)

γιατρος= ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Διαφημίσεις

Γιατρός=άνθρωπος

Ακριβώς!!!

Κι αυτό όλοι μας πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να σεβόμαστε τον άλλο άνθρωπο...

άλλο η ανάγκη βέβαια....αλλά σκεφτείτε πόσοι τους ενοχλούν καθημερινά έτσι για το τίποτα...και σε άσχετες ώρες...

Πρέπει να σεβόμαστε και το γιατρό, αλλά και την πραγματική ανάγκη του άλλου συνάνθρωπου.....

sesame σου ειπα την πηρα 4 μεσημερι προς απογευμα δηλαδη...όχι 4 τα χαραματα!!!!!!! Δε δικαιολογειται να φερθει ετσι οτι και να μου λες!

συμφωνω ρε κοριτσια....εγω,ξαναλεω δυστυχως,εχω παρει 1.30 το βραδυ....χρειαστηκε! ο τροπος της γιατρου δεν ηταν καλος,απλα...

Μα 4 η ώρα είπαμε ότι είναι ώρα κοινής ησυχίας...εκείνη την ώρα οι εργαζόμενοι...ειδικά αυτοί που δουλεύουν πρωί απόγευμα θέλουν και να ξεκουραστούν...αν περίμενες λίγο δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα....

Τους χρυσοπληρώνουμε για να σηκώνουν το τηλέφωνο. Γι'αυτό τους πληρώνουμε, γι'αυτό δεν ζητάμε απόδειξη και κανουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε για να σηκώνουν το τηλέφωνο. Αν ηθελα εναν γιατρό που κοιτάει τα ωράρια θα πάω στο ΙΚΑ.

Συμφωνώ με την elepet!! Δε δικαιολογείται!

Ακόμη κι αν δεν μπορούσε να μιλήσει εκείνη την ώρα θα μπορούσε σαφώς να είναι πιο ευγενική! Δεν είναι συμπεριφορά αυτή σε μία μητέρα που όπως και να'χει για να τηλεφωνεί στην παιδίατρο πάει να πεί ότι ανησυχεί για κάτι. Περάσαμε κι εμείς μία ίωση πριν μια βδομάδα περίπου και η παιδίατρος ήταν σε συνέδριο στην Αυστρία όταν την πήρα τηλέφωνο. Μου είπε ευγενικά ότι δεν μπορούσε να μιλήσει και της είπα ότι θα της τηλεφωνήσω αργότερα. Ε δεν πρόλαβα να κλείσω και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα για να ρωτήσει πώς είμαστε και να μου δώσει οδηγίες! Ε μετράει η ευγένεια πώς να το κάνουμε;;

Δεν είναι συμπεριφορά αυτή σε μία μητέρα που όπως και να'χει για να τηλεφωνεί στην παιδίατρο πάει να πεί ότι ανησυχεί για κάτι.

Μμμμ αυτό δεν ισχύει πάντα. Ημουν μια φορά με τον παιδίατρό μας στο Παίδων με το μωρό και τον πήρε μια μαμά και τον ρώτησε το εξής θεικό: Επειδή μου τελείωσαν τα κολοκυθάκια μπορώ να βάλω μπρόκολο;; :roll::roll: . Ε μετά από αυτό φαντάζομαι τι θα ακούν κι αυτοί. Βέβαια σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ ότι ηταν σωστή η συμπεριφορά της παιδιάτρου, ούτε ότι 4 το απόγευμα είναι τόσο απαγορευτική η ώρα. Όμως είναι και αυτοί άνθρωποι και θεωρώ ότι πρέπει να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια πριν τους πάρουμε τηλέφωνο σε "απαγορευτικές" ώρες :wink:

Δεν είναι συμπεριφορά αυτή σε μία μητέρα που όπως και να'χει για να τηλεφωνεί στην παιδίατρο πάει να πεί ότι ανησυχεί για κάτι.

Μμμμ αυτό δεν ισχύει πάντα. Ημουν μια φορά με τον παιδίατρό μας στο Παίδων με το μωρό και τον πήρε μια μαμά και τον ρώτησε το εξής θεικό: Επειδή μου τελείωσαν τα κολοκυθάκια μπορώ να βάλω μπρόκολο;; :roll::roll: . Ε μετά από αυτό φαντάζομαι τι θα ακούν κι αυτοί. :wink:

Ακριβώς!!

Δεν έχετε ιδέα τι ακούνε αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά.....

Όλοι νομίζουν αυτό ακριβώς...ότι επειδή τους πληρώνουν μπορούν να ενοχλούν και να ρωτούν το οτιδήποτε όποτε τους καπνίσει...

Δεν είναι έτσι όμως....

Πιστεύω τις ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να τις τηρούμε γενικά, ειδικά μάλιστα όταν δεν είναι επείγον το θέμα.

Και ο γιατρός έχει ανάγκη απο ξεκούραση και δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση απο τον γιατρό να κάνει διάγνωση και να δίνει οδηγίες τηλεφωνικά.

η ilonka19 έγραψε:

Τους χρυσοπληρώνουμε για να σηκώνουν το τηλέφωνο. Γι'αυτό τους πληρώνουμε, γι'αυτό δεν ζητάμε απόδειξη και κανουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε για να σηκώνουν το τηλέφωνο. Αν ηθελα εναν γιατρό που κοιτάει τα ωράρια θα πάω στο ΙΚΑ.

θα συμφωνήσω μαζί σου,

εξάλλου συμφωνώ και με το ότι 4 το απόγευμα δεν είναι ακατάλληλη ώρα για παιδίατρο,εγώ όταν τα παιδιά ήταν έξι μηνών περίπου, και καιγόταν στον πυρετό η κόρη μου, πήρα τηλ. στην προηγούμενη παιδίατρο που είχα

-την οποία τελικά άλλαξα- Σάββατο απόγευμα για να μου πεί τι να δώσω στο παιδί(μιλάμε για 40 πυρετό), εγώ μόνη στο σπίτι και κατατρομαγμένη, και επειδή την πήρα στο κινητό τηλ., δεν είχε καλό σήμα και εγώ επαναλάμβανα ότι δεν ακούω καλά, το έκλεινα και ξαναέπαιρνα τρεις ή τέσσερις φορές, και στην πέμπτη... δεν το σήκωνε πια...

Για μένα, ήταν σαν να μου είπε να κόψω τον λαιμό μου...

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε