Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταπιαμε απορριπαντικο πλ πιατων!

Recommended Posts

Αφοτου φαγαμε βραδινο, ανακαλυψα οτι το πλυντηριο ειχε σταματησει 50' πριν τελειωσει, εχουν σαπουνι πλυντηριου ακομα τα πιατα και ειχαμε φαει. Κατι ειχα καταλαβει στο ποτηρι μου, αλλα δεν ειχα δωσει σημασια...Εγω κ η μεγαλη δηλαδη, τωρα κοιμαται. Ευτυχως οι αλλοι δεν εφαγαν. Πηρα το κεντρο δηλ, ο τυπος πνιγοταν βεβαια πρεπει να καταλαβε ομως τι ειπα, λεει δεν πειραζει πιειτε γαλα. Ομως επανω λεει εξαιρετικα επικινδυνο κλπ.

Σας εχει συμβει ποτε; Τι κανατε; Εινα αργα να τη ξυπνησω να τρεχω στο παιδων αν δεν υπαρχει λογος.

Διαφημίσεις

εννοεις δεν ειχαν ξεβγαλθει προφανως καλα?αν ειναι ετσι οχι δεν πειραζει....η μικρη μου μια φορα επειδη εχει κολλημα με τις ταμπλετες για το πλυντηριο πιατων θελει να τις βαζει εκεινη στη θηκη πλυντηριου και εγω σαν ηλιθια της δινω μια μερα επειδη με βλεπει εμενα που της σκιζω με το στομα να βγει το χαρτακι κανει μια μερα και αυτη το ιδιο και ακουμπησε πολυ λιγο στη γλωσιτσα της τριμματα απο την ταμπλετα.εννοειτε εγω ειμαι παντα παρον μεχρι να την βαλει στη θηκη αλλα το θηριο προλαβε και εκανε αυτο το πραγμα.το μονο που της εκανα της επλυνα το στομα αλλα δεν ειχε προλαβει να καταπιει κατι....(μαλλον)ολα καλα δεν επαθε τιποτα.

Αφοτου φαγαμε βραδινο, ανακαλυψα οτι το πλυντηριο ειχε σταματησει 50' πριν τελειωσει, εχουν σαπουνι πλυντηριου ακομα τα πιατα και ειχαμε φαει. Κατι ειχα καταλαβει στο ποτηρι μου, αλλα δεν ειχα δωσει σημασια...Εγω κ η μεγαλη δηλαδη, τωρα κοιμαται. Ευτυχως οι αλλοι δεν εφαγαν. Πηρα το κεντρο δηλ, ο τυπος πνιγοταν βεβαια πρεπει να καταλαβε ομως τι ειπα, λεει δεν πειραζει πιειτε γαλα. Ομως επανω λεει εξαιρετικα επικινδυνο κλπ.

Σας εχει συμβει ποτε; Τι κανατε; Εινα αργα να τη ξυπνησω να τρεχω στο παιδων αν δεν υπαρχει λογος.

Εχει συμβεί πολλές φορές να μην πάρει το απορ.η πλύση & φάγαμε στα πιάτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το γάλα πάντως είναι το καταλληλότερο...σκέψου το παιδί μου όταν ήταν μωρό είπε από το μπουκάλι σαμπουάν!!! & το μόνο που μας είπε ο γιατρός ήταν γάλα...& τέλος...Χρόνια πολλά!!!

Τελικα ακομα....ζουμε. Ηπιαμε μισο λιτρο γαλα, ολα καλα. Απλα απ ο,τι καταλαβα, η διαφορα ειναι αν το καταπιεις οταν ακομα ειναι αδιαλυτο (πας νοσοκομειο ΑΜΕΣΩΣ) και το αν ειναι διαλυμενο/ξεπλυμενο ηδη, και σε τοσο μικρη προφανως ποσοτητα. Να ξεκαθαρισω οτι αλλο το απορριπαντικο και αλλο τα σαπουνια οπως το σαμπουαν που λετε παραπανω, αυτα δεν ειναι καυστικα, γι αυτο.

Διαφημίσεις

Κι εμείς το έχουμε πάθει αυτό που λες, από τότε λοιπόν κάθε φορά που ανοίγω το πλυντήριο κοιτάζω τον πάτο μήπως και έχει νερά/σαπουνάδες κλπ.

Ευτυχώς πάντως κι εμείς δεν πάθαμε τίποτα.

Αλλά δεν βάζω των παιδιών σκεύη, τα πλένω στο χέρι, φοβάμαι τα υπολείμματα απ΄τα λαμπριντικά κλπ.