Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόρτα για σκάλες

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια εεε και αγορια,

Εμεις αρχισαμε να μπουσουλαμε και φυσικα το δωμαατιο μας δεν ειναι πλεον αρκετο αρχισαμ και τις βολτες. Εχθες πηραμε και πορτα για τις σκαλες μας γιατι ηθελε να αλωνιζει στα δωματια. Την βαλαμε.Πηραμε μια απο τα jumbo που φαινεται αρκετα καλη απο αποψη κατασκευης γιατι δεν ειναι πλαστικουρα αλλα μεταλλικη. Επισης δεν ειναι απο αυτες που βιδωνουν στον τοιχο αλλα αυτες που στερεωνονται κατα το ανοιγμα(δεν ξερω πως αλλιως να το πω).Και εδω ειναι το προβλημα. Εχω την αισθηση οτι δεν ειναι και πολυ γερη. Βεβαια δεν κουνιεται ή κατι να δειχνει αλλα κατα ποσο μπορει να προσφερει ασφαλεια αυτο το πραγμα?Εσεις τι βαλατε?Οι περισσοτεροι γνωστοι μας βαλανε τετοιες αλλα νομιζω οτι εδω θα το αναλυσουμε το θεμα καλα!Επισης υπολειπεται να βαλουμε αλλη μια αν ειναι να παρουμε την δευτερη πιο καλη και να τις αντικαταστησω γιατι αυτη ειναι στο κατεβασμα και η αλλη χρειαζεται στο ανεβασμα της σκαλας οπτοε να τις βαλω αναποδα(αν και τωρα που το σκεφτομαι ειναι το ιδιο εεε??Ποντια).

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Την έχω και εγώ (εάν και είμαι αντι-Jumbo) και είναι πολύ καλή!

Και φαντάσου ότι η μικρή μου ειναι τώρα 18 οδεύει για τους 19 μήνες. Το τι ταρακούνημα έχει φάνει αυτή η πόρτα και είναι στη θέση της!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Αληθεια?Ολο το βραδυ αυτο σκεφτομουν!Και αν πεσει με δυναμη κατα πανω της?Αν παει να στηριχτει και φυγει?Και αν και αν !!!Εφιαλτης!Και δεν μου λες την βαλατε με τα βιδακια που εχει ή με κατι αυτοκολλητα διπλης οψης?

Με τα αυτοκόλλητα διπλή όψης την εχουμε στηρίξει!

Σε λίγο καιρό που θα φτάνει την πετούγια της εξώπορτας σκέφτομαι να αγοράσω ακόμη δύο για τις εξωτερικές σκάλες του σπιτιού!

Τις προάλλες που πέρασα από τα ΛΗΤΩ είδα κάτι φανταστικές ξύλινες που θα ταίριαζαν με το στυλ του σπιτιού μου, μόλις είδα την τιμή .... σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα με πνίξει και το ξέχασα χιχιχιχι!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Εχουμε και εμεις αυτην την πορτα απο το jumpo (την ασπρη που προσαρμοζεται σε καθε τοιχο χωρις βιδες απλως το στριβεις και εφαπτεται με τον τοιχο). Την εχουμε τωρα 3 χρονια.. Ε δεν εχει παθει τιποτα........

και η μικρη ολο εκει ειναι σκαρφαλωνει..... :shock::shock:

και εγω φωναζω :?:?

Αλλα δοξα το θεο δεν παθαμε τιποτα.. Φυσικα δεν θα την βγαλω ακομα ασε να μεγαλωσει αρκετα και μετα, επομενως εχεις μελλον ακομα....

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες και εμας η μικρουλα μας μεγαλωσε και θελει να αλωνιζει σε ολο το σπιτι.μηπως γνωριζετε για το αν αυτη η πορτα απο το jumpo που λετε μπορει να τοποθετηθει και στο κουφωμα της ξυλινης πορτας του δωματιου της?αληθεια τι κοστος εχει περιπου?

να χαιρεστε τα ζουζουνια σας! :D

eNortjK1UrIwN7EwUrIGXDAS5QKp30.png

Η πόρτα αυτή μπορεί να προσαρμοστεί κ σε σκάλα που από τη μια μεριά μόνο έχει τοίχο κ από την άλλη έχει κάγκελο; Ρωτάω γιατί στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστούμε κ εμείς κ είχα την εντύπωση πως για τις πόρτες αυτές πρέπει να υπάρχει κ από τη μία κ από την άλλη τοίχος.

.png

γεια σας μανουλες και εμας η μικρουλα μας μεγαλωσε και θελει να αλωνιζει σε ολο το σπιτι.μηπως γνωριζετε για το αν αυτη η πορτα απο το jumpo που λετε μπορει να τοποθετηθει και στο κουφωμα της ξυλινης πορτας του δωματιου της?αληθεια τι κοστος εχει περιπου?

να χαιρεστε τα ζουζουνια σας! :D

Ναι μπορει γιατι δεν χρεαιζεται και βιδες οπως περιγραψαμε παραπανω.

Επισης κοστιζει 40ευρω και γυρω στα 10ευρω η προεκταση.

Η πόρτα αυτή μπορεί να προσαρμοστεί κ σε σκάλα που από τη μια μεριά μόνο έχει τοίχο κ από την άλλη έχει κάγκελο; Ρωτάω γιατί στο μέλλον σίγουρα θα χρειαστούμε κ εμείς κ είχα την εντύπωση πως για τις πόρτες αυτές πρέπει να υπάρχει κ από τη μία κ από την άλλη τοίχος.

Νομιζω πως οχι!Δεν ειδα κατι τετοιο στις οδηγιες!Αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια μπορει οπως εχει προεκτασεις να εχει και κανενα αλλο αξεσουαρ!!!!

Αχ κι εγω ακριβως το ιδιο εχω! τοιχο απο τη μια και καγκελο απο την αλλη......... να δω τι θα κανουμε........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς από την μια τοίχο και από την άλλη κάγκελο. Την βάλαμε το ΣΚ και φαίνεται αρκετά στέρεη...Βέβαι δεν έχει πέσει κάποιος επάνω κι ελπίζω να μην πέσει στο μέλλον αλλά μου φαίνεται μια χαρά

Εγώ είχα πάρει αυτές

http://www.babydan.com/?id=986

Τις είχα δει στο σπίτι κάποιου φίλου και μου έκαναν εντύπωση. Είναι πτυσόμενες και μπορείς να φτιάξεις μέχρι και ένα ολόκληρο πάρκο αν εννώσεις μερικές μεταξύ τους.

Οι τιμές θυμάμαι ήταν το 2003 που αγόρασα εγώ περίπου 80 με 90 ευρώ για κάθε πόρτα. Η ποιότητα όμως είναι σούπερ. Να σκεφτείτε ότι έχω βάλει δύο στον κήπο από τότε και δεν έχουν σκουριάσει.

:wink: