Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΝΑΩ!!ΑΜΑΝ-ΑΜΑΝ!

Recommended Posts

Κορίτσια, δώστε μου κουράγιο! :oops:

Πήγα σήμερα στο Έλενα, έκανα υπέρηχο και η μικρή έχει σφηνώσει το κεφαλάκι κάτω, είναι 3,168 κιλά και βιαστική!

Οι αστράγαλοι είναι τούμπανο και ο γιατρός είπε οτι αν έχω πίεση πάνω απο 14 θα έμενα σήμερα, μέσα! :shock: Όπως καταλαβαίνετε, εγώ και ο άντρας μου "καρφωθήκαμε" στο πιεσόμετρο και ευτυχώς έγραψε 13,1! :P

Τώρα τουλάχιστον έχω λίγο χρόνο, να το συνειδητοποιήσω.Ο γιατρός είπε να μην φάω καθόλου αλάτι και να πάω την τετάρτη, στις 9 το πρωί, νηστική, για να δούμε πως θα γεννήσω.Θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις και θα δούμε.

Αχ Θέε μου...

Διαφημίσεις

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΦΙΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΡΟΥΛΑ 4ΕΤΩΝ.ΑΞΙΖΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.558527z57qveuguu.gif

Διαφημίσεις

Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου τη μικρουλα σου,

ηραμησε κ ολα θα πανε καλα!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Έχεις δίκιο να αγχώνεσαι αλλά σκέψου τι όμορφη μέρα που θα είναι η Τετάρτη. Έχεις συνειδητοποιήσει πως την Τετάρτη θα έχεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλίτσα σου κι όχι στην κοιλίτσα σου; Τι πιο όμορφο από αυτό;

Φιλιά και ευχές

*

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εεε δεν χρειαζεσαι κουραγιο!!Μια χαρα θα σαι!Δεν χαιρεσαι που ηρθε η ωρα να δεις τι φατσουλα που εχεις μεσα στην κοιλια σου??Αντε με το καλο ολα!Περιμενουμε λεπτομερειες υψος, βαρος, χρωμα...... :lol::lol::lol::lol: Γενικοτερα εμπειριες!!!!!

Σας ευχαριστώ όλες!

Θα προσπαθήσω σήμερα να κοιμάμαι κατα διαστήματα, γιατί τον τελευταίο καιρό το βράδυ, ξυπνάω κάθε 1 ώρα για τουαλέτα :oops: , άρα σιγά μην κοιμηθώ σήμερα!

Το φοβερό πάντως είναι οτι σε γενικές γραμμές κρατάω την ψυχραιμία μου και όλοι οι άλλοι έχουν χ$στ$ι πάνω τους και ενώ πάνε να το κρύψουν, είναι ολοφάνερο! Ο άντρας μου, η πεθερά μου, οι γονείς μου...κι εγώ ή που θα γελάω νευρικά ή που θα μου σπάνε τα νεύρα!

Κατά μέσο όρο...πόσες ώρες μπορεί να κρατήσει ο τοκετός?Λογικά πιστεύω, οτι θα μου σπάσουν τα νερά και αν αρχίσουν οι πόνοι, καλώς, αλλιώς θα μου κάνουν τεχνητούς πόνους.Εσείς που έχετε εμπειρία, τι λέτε? :shock::cool:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΟΔΕΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ SUPER ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Με το καλό και μ' ένα πόνο που λένε.Να είστε υγιείς η μπεμπούλα σου κι εσύ. Μην ανησυχείς για τίποτα. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να έχεις θετικές σκέψεις.

Άντε τυχερούλα, αύριο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά.

Εγώ, πρώτα ο Θεός, το Σάββατο. Ακριβώς όπως εσύ νιώθω. Τρομερό άγχος κι ας είναι το δεύτερο.

PhC7p3.pngXCt8p2.png