Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Site για αγορά μεταχειρισμένων ρούχων


Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες... Χτες μιλούσα με την ξαδέρφη μου που ζει στην Αγγλία και μου έλεγε πώς εκεί είναι πολύ διαδεδομένη η αγορά ελαφρός μεταχειρισμένων ρούχων σε πολύ καλή κατάσταση και σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές. Μου κίνησε λοιπόν το ενδιαφέρων και σήμερα το πρωί είπα να ρίξω μια ματιά. Βρήκα λοιπόν ένα σάιτ που το διαχειρίζεται μια μανούλα και κάνει ακριβός αυτή την δουλειά. Αγοράζει παιδικά ρούχα σε άριστη κατάσταση ή και καινούργια με τα ταμπελάκια τους και τα πουλάει μέσα από το σάιτ με τρομερά χαμηλές τιμές.Τα περισσότερα μάρκες . Έκανα κιόλας παραγγελία και την περιμένω μάλλον αύριο. Θα σας πω τις εντυπώσεις μου λοιπόν αύριο για τα ρουχάκια...:P

το σάιτ είναι:arrow: : http://likenew.eu/ :rolleyes:

Είμαι πολύ χαρούμενη που το βρήκα γιατί τα οικονομικά μας είναι λιγουλάκι πιεσμένα και όσο περίεργο και αν ακούγετε ( λόγο επαρχίας ) εδώ τα μαγαζιά είναι απλησίαστα..... αναγκάζομαι ή να κατέβω Αθήνα ή να περιμένω με υπομονή τις εκπτώσεις!!!! Ελπίζω να βοήθησα και άλλες μανούλες που είναι στην δική μου θέση. :-P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις


Γειά σου, δεν λειτουργεί πια το σιτε που έβαλες. Εγώ πάντως έχω πάρει κάποιες φορές από τις Ελληνίδες μανούλες εδώ στο Parentscafe.gr στις αγοραπωλησίες  ή σε άλλες ομάδες στο facebook (foreign mothers in greece καπως έτσι)   μιας και τα ταχυδρομικά σίγουρα είναι καλύτερα εδώ. 

Και παιχνίδια έχω πάρει κάποιες φορές εδώ κ ήταν μια χαρά - γενικά είναι πολλά μέλη που είναι αξιόπιστα κλπ.  Θέλει φυσικά πάντα προσοχή να βλέπεις αν έχει ξαναπουλήσει και έχει καλές κριτικές.  Δηλαδή δεν θα αγόραζα τόσο εύκολα από εντελώς νέο μέλος. 

Αν δείς γίνεται χαμός  http://www.parentscafe.gr/forum/forum/147-agorapolisies/

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με την @belleblue. Στο parentscafe έχω αγοράσει ουκ ολίγες φορές ρούχα και άλλα πράγματα αλλά και έχω πουλήσει. Άσε που αν οι συνναλαγές γίνονται εντός Αττικής εγώ προτιμώ και τις κάνω χέρι χέρι. 

 

BdmAp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...