Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δελασαλ, Άλιμος

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχω κατά καιρούς πάρει μέρος σε πολλές συζητήσεις για συγκεκριμένα σχολεία στο φόρουμ αυτό, και πραγματικά πήρες πολλές πληροφορίες, μέσα από τις οποίες κατάφερα να εξακριβώσω ποιες ήταν οι πιο αξιόπιστες. Ζητώ λοιπόν τη γνώμη σας για το παραπάνω σχολείο, στο οποίο σκεφτόμαστε σοβαρά να γράψουμε τα παιδιά μας, στην α' και στην γ' δημοτικού την επόμενη σχολική χρονιά. Έχω πάει από εκεί, έχω ενημερωθεί για τον τρόπο που λειτουργεί το σχολείο, τα βρήκα όλα πολύ ικανοποιητικά, τουλάχιστον αντιστοιχούν σε αυτά που θέλουμε από ένα δημοτικό. Όμως δεν ξέρω κάποιον που στέλνει τα παιδιά του εκεί, ώστε να έχω άμεση πληροφόρηση. Επειδή έχω ακόμα λίγο χρόνο (θα κάνω την εγγραφή το Μάρτιο) ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ στέλνει τα παιδιά του σε αυτό το σχολείο, και αν μπορεί να μου πει, ποια θεωρεί τα δυνατά και ποια τα αδύναμα στοιχεία του σχολείου.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 8 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...