Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Για την εγχείρησή μου....

Recommended Posts

Ευχαριστώ τον γιατρό μου κ.Μίρελη (Επιμελητής Β) ο οποίος με χειρούργησε και μου στάθηκε πάρα πολύ! Ένιωσα ασφαλής από την πρώτη στιγμή. Ειλικρινά ευχαριστώ... Αν ήταν όλοι οι γιατροί έτσι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος!

Καταγγέλω μία μαία (όνομα δεν ξέρω αλλά θα μάθω μιας και θα ξαναπάω στο νοσοκομείο για τα ράμματα) η οποία ήταν ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά της... φώναζε τσίριζε και με πρόσβαλλε κάθε φορά που την καλούσα για να με βοηθήσει ή να μου αλλάξει τον ορό... Ήρθε η μαμά μου μετά και την κατσιάδιασε και ήθελε δήθεν να καλέσει τον SECURITY αλλά μόλις εξηγήσαμε στον τύπο τι είχε παιχτεί είπε ότι ήταν απαράδεκτη!

Αυτά!!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες Νίκη και καλή ανάρωση. Αν μπορείς πες τι ακριβώς σου έκανε η μαία και γιατί δεν την κατήγειλες επισήμως στο νοσοκομείο πού ήσουνα? Τι θα πει στίριζε κάθε φορά που την φώναζες? Δημόσιο νοσοκομείο είναι? Αει να χαθούνε.

Kαλως ηρθες κοριτσακι :D

Κι εγω ειμαι της αποψης να την αναφερεις. Εστω και αν δεν γινει κατι τωρα αν εχει συστηματικα τετοια συμπεριφορα αυτη η "γυναικα" και την καταγγελουν ολες κατι θα γινει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Την ανέφερα κορίτσια... στον Διευθυντή της κλινικής Αφού σας λέω έγινε ολόκληρη φασαρία ήρθε και ο security!!! :wink:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις