Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγορά από Carter's - H&M

Recommended Posts

Καλημέρα.

Πρόκειται να γίνω μπαμπάς σε 3 μήνες και θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αρχές Δεκεμβρίου θα έρθουν συγγενείς από Αμερική και θέλουν να μου ψωνίσουν σχεδόν όλα τα ρούχα του μπέμπη μέχρι να πάει.....12 μηνών που θα πάνε πάλι Αμερική (ξέρω.....και εγώ γέλαγα).

Μου είπαν για τα καταστήματα Carter's και H&M. Ιδίως τα Carter's την Black Friday είδα ότι έχουν εξωπραγματικές τιμές.

Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί η αν έχει κάποια εμπειρία από φίλους του σχετικά με την ποιότητα των ρούχων ?

Δεν θέλω να μου φέρουν τόσα πολλά πράγματα και να μην τα φορέσω στον μπεμπάκο μου. Δεν είμαι βέβαια και από αυτούς που ψωνίζω μόνο μάρκες και ακριβά ρούχα. Απλά θέλω κάτι καλό και ασφαλές.

Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί.....

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Τα h&m είναι ευρωπαϊκά, υπάρχουν και στην Ελλάδα, οπότε δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να σου φέρουν από αυτό το μαγαζί ρούχα στην Αμερική.

Επίσης γενικά έχω φοβερή ένσταση να σου φέρουν τα ρούχα ενός χρόνου γιατί δεν ξέρετε πόσο μεγάλο θα γεννηθεί το μωρό και κατά τον πρώτο χρόνο αλλάζει συνέχεια μέγεθος, οπότε αν του φέρουν πχ καλοκαιρινά σε μέτριο μέγεθος (για 6-9 μηνών) και το μωρό είναι τεράστιο, θα πάνε χαμένα.

Ομοίως αν είναι πολύ μικρό, μέχρι να του κάνουν τα χειμωνιάτικα που θα του έχουν πάρει (για ηλικίες μέχρι 6 μηνών), θα έχει καλοκαιριάσει και δεν θα τα ευχαριστηθεί.

Ας φέρουν χρήματα να πάτε εδώ να τα πάρετε με το καλό. Και καλά και φθηνά μαγαζιά με ρούχα παιδικά υπάρχουν, θα πάτε μαζί να τα βρείτε.

Τα μόνα που μπορούν να φέρουν και να πιάσουν τόπο είναι λευκά είδη (πχ κουβερτάκια, σεντονάκια κλπ), τα οποία είναι σε πολύ καλές τιμές στην Αμερική (ακόμα και τα "ψωνίστικα", πχ ralph lauren) και θα τα χρειαστείτε για αρκετό καιρό. Εδώ αυτά είναι αρκετά ακριβά, αν θέλετε να είναι καλής ποιότητας, οπότε ας τα φέρουν εκείνοι.

Ας γεννηθεί με το καλό το μωράκι και έχουν πολύ μέλλον να του αγοράζουν ρουχαλάκια!!!

Καλημέρα.

Πρόκειται να γίνω μπαμπάς σε 3 μήνες και θέλω να ρωτήσω κάτι.

Αρχές Δεκεμβρίου θα έρθουν συγγενείς από Αμερική και θέλουν να μου ψωνίσουν σχεδόν όλα τα ρούχα του μπέμπη μέχρι να πάει.....12 μηνών που θα πάνε πάλι Αμερική (ξέρω.....και εγώ γέλαγα).

Μου είπαν για τα καταστήματα Carter's και H&M. Ιδίως τα Carter's την Black Friday είδα ότι έχουν εξωπραγματικές τιμές.

Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί η αν έχει κάποια εμπειρία από φίλους του σχετικά με την ποιότητα των ρούχων ?

Δεν θέλω να μου φέρουν τόσα πολλά πράγματα και να μην τα φορέσω στον μπεμπάκο μου. Δεν είμαι βέβαια και από αυτούς που ψωνίζω μόνο μάρκες και ακριβά ρούχα. Απλά θέλω κάτι καλό και ασφαλές.

Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί.....

Ευχαριστώ.

Tα carters εχουν υπεροχα ρουχα και πολυ καλης ποιοτητας. Οταν ημουν Αμερικη ψωνιζα απο εκει για τα ανηψια μου. Ολα τα ρουχα στην Αμερικη ειναι φτηνα, δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλα και ασφαλη, απλα δεν εκμεταλευονται οπως εδω. Δεν συμφωνω να φερουν χρηματα και να τα ψωνισετε απο εδω γιατι θα δωσουν τουλαχιστον τα τριπλασια για πραγματα χαμηλοτερης ποιοτητας. Με το καλο το μωρακι σου.

Θα συμφωνήσω ότι είναι ρίσκο να πάρουν ρούχα για ένα χρόνο. Εγώ πχ πήρα από το Mothercare τα φορμάκια για το νεογέννητο και μετά πήρα και ένα πακετάκι από το Gap. Ε αν τα έβαζες δίπλα θα έλεγες ότι είναι σίγουρα διαφορετικό νούμερο, τελικά του Gap δεν τα έβαλε ποτέ γιατί δεν του κάνανε. Επίσης ο γιός μου φορούσε σταθερά ένα νούμερο μεγαλύτερο δηλαδή όταν ήταν 2 μηνών φορούσε για 3-6, όταν ήταν 4 για 6-8 κλπ. Εγώ στη θέση σου όπως λέει και η maria ampelokipi θα έλεγα να πάρουν κουβερτούλες, σεντονάκια κλπ που δεν έχεις φόβο για το νούμερο και 2-3 μπουφάν για διαφορετικές ηλικίες (σ'αυτό δύσκολα θα πέσουν έξω).

Με το καλό το μωράκι

S02fp3.png

LnVyp3.png

Τα h&m είναι ευρωπαϊκά, υπάρχουν και στην Ελλάδα, οπότε δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να σου φέρουν από αυτό το μαγαζί ρούχα στην Αμερική.

Επίσης γενικά έχω φοβερή ένσταση να σου φέρουν τα ρούχα ενός χρόνου γιατί δεν ξέρετε πόσο μεγάλο θα γεννηθεί το μωρό και κατά τον πρώτο χρόνο αλλάζει συνέχεια μέγεθος, οπότε αν του φέρουν πχ καλοκαιρινά σε μέτριο μέγεθος (για 6-9 μηνών) και το μωρό είναι τεράστιο, θα πάνε χαμένα.

Ομοίως αν είναι πολύ μικρό, μέχρι να του κάνουν τα χειμωνιάτικα που θα του έχουν πάρει (για ηλικίες μέχρι 6 μηνών), θα έχει καλοκαιριάσει και δεν θα τα ευχαριστηθεί.

Ας φέρουν χρήματα να πάτε εδώ να τα πάρετε με το καλό. Και καλά και φθηνά μαγαζιά με ρούχα παιδικά υπάρχουν, θα πάτε μαζί να τα βρείτε.

Τα μόνα που μπορούν να φέρουν και να πιάσουν τόπο είναι λευκά είδη (πχ κουβερτάκια, σεντονάκια κλπ), τα οποία είναι σε πολύ καλές τιμές στην Αμερική (ακόμα και τα "ψωνίστικα", πχ ralph lauren) και θα τα χρειαστείτε για αρκετό καιρό. Εδώ αυτά είναι αρκετά ακριβά, αν θέλετε να είναι καλής ποιότητας, οπότε ας τα φέρουν εκείνοι.

Ας γεννηθεί με το καλό το μωράκι και έχουν πολύ μέλλον να του αγοράζουν ρουχαλάκια!!!

Το ''θα του πάρουν ρούχα για ένα χρόνο'' ήταν λίγο υπερβολή. Απλά εννοούσαν ότι θέλουν να πάρουν αρκετά πράγματα. Θα μου φέρουν και άλλα πράγματα. Απλά για τα Carter's ρωτάω γιατί αν είναι να έχουν την ποιότητα πχ των Jumbo δεν υπάρχει λόγος (χωρίς να θέλω να σνομπάρω τα Jumbo).

Θέλω απλά να είναι καλά ρουχαλάκια. Και Ralph Lauren, Tommy θα μου πάρουν 2,3 φορμάκια......αλλά μου είπαν ότι και τα Carter's είναι πολύ ωραία και φτηνά. Τα είδα στο website και όντως μου άρεσαν πολύ για τους πρώτους μήνες. Όμορφα σχέδια και set για να τα χαρεί. Απλά δεν θέλω να είναι τίποτα φτηνά κινέζικα.......

ZWH εσύ που έχεις πάρει τι λες ? Από Mothercare, Λητώ δηλαδή έχουν πολύ μεγάλη διαφορά σε ποιότητα ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας......

Διαφημίσεις

Από Mothercare, Λητώ δηλαδή έχουν πολύ μεγάλη διαφορά σε ποιότητα ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας......

Τα carters με διαφορά είναι καλύτερα. Μπορούν να σου φέρουν φόρμες, εσώρουχα (απλώς φανταστικά) που μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές. Ότι μου είχε φέρει η μητέρα μου (και ότι αγόρασα αργότερα εγώ με τον παππού μου) από εκεί τα κατ 'ευχαριστήθηκα (σεντονάκια, πετσέτες, κουβερτούλες, κορμάκια, μπλούζες, φουστανάκια, φόρμες) .

Εγώ θα πρότεινα να σου φέρουν Oshkosh. Στο Carter's τα παίρνεις κι αυτά αν δεν κάνω λάθος. Τα ίδια τα Carter's εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν, οι φόρμες τους είναι αρκετά στενόμακρες και δεν τα θεωρώ πολύ ποιοτικά (κάποια που μου έκαναν δώρο τρύπησαν μετά από αρκετή χρήση). Τα Oshkosh είναι εξαιρετικά από όλες τις απόψεις, ακριβούτσικα, αλλά συχνά κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις. H&M έχει κι εδώ, αλλά ίσως μόνο στις μεγάλες πόλεις, οπότε εξαρτάται πού μένεις.

Τα Oshkosh είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και δε παθαίνουν τίποτα!!!! Τα Carter's είναι σκυλιά, ούτε αυτά παθαίνουν κάτι!!!

παρόλο που όλα μετά το πλυντήριο μπαίνουν στεγνωτήριο

Τα Oshkosh στην Αμερική είναι πολύ φθηνά και βρίσκεις και τρελλές προσφορές. Βρήκα showsuit με 50$ και δε παθαίνει τπτ.

Πήρα από την Ελλάδα Admiral μπουφάν της κόρης μου και ΔΕΝ κρατάει καθόλου κρύο και παπούτσια του γιού μου που "σπάσανε" στο πίσω μέρος μέσα σε 15 μέρες

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Τα OshKosh είναι παράρτημα των Carter's ?

Τα είδα και αυτά....το ίδιο μου φάνηκαν. Είναι πιο ποιοτικά όντως ?

Απ' ότι ξέρω όχι. Αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις από το ίδιο σάιτ. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και με άνετες γραμμές.