Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του forum

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα.

Με τόσες ευχές και τόση θετική ενέργεια δεν μπορεί, κάτι καλό θα βγει από αυτή την ιστορία.

Όσον αφορά το πόσο δυνατή είμαι (αναφέρθηκε από κάποιους), θέλω να πώ το εξής: Ο άνθρωπος έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με τις καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει. Αν με ρωτούσες πριν από μερικά χρόνια τι θεωρώ δύσκολο, θα σου έλεγα το γεγονός ότι δουλεύω και έχω 2 μικρά παιδιά. Συνήθιζα να γκρινιάζω για όλα αυτά τα καθημερινά που όλοι μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Όλα αυτά μου φαίνονται ανόητα μπροστά σε αυτό που έχω να αντιμετωπίσω και η αλήθεια είναι ότι όποιος μπει στον χορό, χορεύει.

Αν πέσει το παιδί σου στην θάλασσα, και εσύ δεν ξέρεις κολύμπι, αλλά δεν υπάρχει κανείς άλλος για να το σώσει, βουτάς ή δεν βουτάς?

Είμαι σίγουρη ότι όλοι σας θα βουτήξετε και όχι μόνο θα βουτήξετε, αλλά θα μάθετε και κολύμπι!!

Όταν βλέπεις στο διπλανό κρεβάτι να ξεψυχά ένα 18μηνο μωρό και ενώ όλοι θρηνούν, ο γιος σου παίζει και κάνει θόρυβο, γιατί φυσικά είναι και αυτός μωρό και δεν μπορεί να καταλάβει, όταν το ίδιο σου το παιδί κινδυνεύει και έρχονται οι νοσοκόμες και τον χαζεύουν σαν αξιοθέατο, όταν ο ίδιος ο γιατρός σου λέει ότι μπορεί και να μην καταφέρει και εσύ του απαντάς με τόνο έπαρσης ότι κάνει λάθος και ότι θα το ξεπεράσει, γιατί μια φωνούλα μέσα σου σου λέει ότι θα ζήσει, για όλα αυτά και για πολλά άλλα ακόμα, πρέπει να θυμόμαστε πόσο μικροί ήμαστε και πόσο πολύ πρέπει να εκτιμάμε το δώρο της ζωής που μας έδωσε ο Θεός.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Για όλου εσάς που με στηρίζετε, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σίνα

Διαφημίσεις

Εγω προσωπικά να σε ευχαριστήσω για ΟΛΑ όσα μοιράζεσαι μαζί μας !

να ξερές πόσες φορές εχω σκεφτεί πόσο "τυχεροί" γονεις είμαστε πολλοί απο εμας , που έχουμε γερά παιδάκια ... κι'ομως υπάρχουν στιγμές που εμείς οι ίδιοι τα "αρρωσταίνουμε"...

Εμείς σε ευχαριστούμε !

Να'στε πάντα καλά , εσύ , ο Νικόλας και όλη σου οικογένεια ... :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

γλυκια μου Σινα να εισαι παντα γερη και δυνατη.ολα θα πανε μια χαρα για το Νικολα και θα γυρισει υγιης.να ξερεις οτι η σκεψη μας ειναι μαζι σου.μπορει να μη γνωριζομαστε αλλα ολοι καταλαβαινουμε τι περνατε.να εισαι παντα καλα!!!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Κοπελία εγω προσωπικά σε ευχαριστώ για το μάθημα ήθους , αξιοπρέπειας και αυτογνωσίας που μου έδωσες με το που δίαβασα το post. Εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδίας και τις ψυχής σου να πανε ολά μα όλα να τελείωσουν και να γίνουν καλύτερα απο πριν. ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Διαφημίσεις

Τί να πώ ενα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ για τα μυνήματα που περνάς και για τα πράγματα που μας υπενθυμίζεις!!!Να είστε πάντα καλά και να ξεπεραστούν όλα γρήγορα!!!

Εσύ μας τιμάς που μοιράζεσαι μαζί μας όλα αυτά που σας συμβαίνουν!!!!

Να είστε παντα γεροί όλοι και γρήγορα να γυρίσετε σπίτι σας. Αυτή η ταλαιπωρία για εσάς και για τον μικρό Νικόλα να είναι η τελευταία!!! :D

n3kPp3.png

zewgp3.png

να ξερές πόσες φορές εχω σκεφτεί πόσο "τυχεροί" γονεις είμαστε πολλοί απο εμας , που έχουμε γερά παιδάκια ... κι'ομως υπάρχουν στιγμές που εμείς οι ίδιοι τα "αρρωσταίνουμε"...

Εμείς σε ευχαριστούμε !

Η Αφροδίτη με κάλυψε στην απάντησή μου απόλυτα...

Όλα θα πάνε καλά!!

1175324v8vs8exzv3.gif1175324v8vs8exzv3.gif1175324v8vs8exzv3.gif

1175324v8vs8exzv3.gif1175324v8vs8exzv3.gif1175324v8vs8exzv3.gif

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Εμείς σε ευχαριστούμε !

Ακριβως έτσι.

.png

Εμείς σε ευχαριστούμε !

Καλύφτηκα κι εγώ από την Αφροδίτη...

Περιμένουμε νέα σας.

:D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Sheena μου κουράγιο εκεί στα ξένα και υπομονή, ο μικρός Νικόλας θα βγεί νικητής.Ευχομαι ο θεός να συνεχίσει να σου δίνει δύναμη και να βγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα απο αυτή την περιπέτεια.Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να γράψω σε έναν άνθρωπο με τέτοιο μεγαλείο ψυχής.Σε ευχαριστώ.

Sheena πριν λίγο καιρό πήρα κι εγώ πολύ κουράγιο από τις κοπέλες εδώ...

Όμως εσύ διαθέτεις απίστευτη δύναμη..!

Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα πάνε πολύ καλά!

Διαφημίσεις

Εμείς πρεπει να σε ευχαριστουμε για το μάθημα ζωής και αξιοπρέπειας που μας έχετε μάθει και εσυ και ο Νικόλας!!!!!!!!!!!!!

Να είστε παντα καλά!!!!!!!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ καλη συνεχεια sheena μου σε ολους σας και ενα τεραστιο φιλι στον νικολα.

my baby was my reborn...

Εμείς πρεπει να σε ευχαριστουμε για το μάθημα ζωής και αξιοπρέπειας που μας έχετε μάθει και εσυ και ο Νικόλας!!!!!!!!!!!!!

Να είστε παντα καλά!!!!!!!!!!!!!

1006700xvp7rdy9hq.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Εμείς σε ευχαριστούμε !

Καλύφτηκα κι εγώ από την Αφροδίτη...

Περιμένουμε νέα σας.

:D

Θα συμφωνήσω...! Πολλά φιλιά, σας σκεφτόμαστε

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Σίνα αυτο που εχω να πω και εγω ειναι ενα μεγαλο μπραβο σου και ευχριστω για το μαθημα θαρρους που μας δίνεις απο τον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζεις το προβλημα του μικρου. Μπραβο και σε σενα και στον Νικολα και οι καλυτερες μερες ερχονται με τις ευχες ολων μας.

Εισαι η ΜΑΝΑ με το Μ κεφαλαιο...σε θαυμαζω

απεριοριστα..το μεγαλειο της ψυχης σου

μας εχει βαλει τα γυαλια στην κυριολεξια!!

Εγω προσωπικα σ ευχαριστω!

Πολλα φιλια..εισαι κ θα εισαι στην σκεψη μου

κ στις προσευχες μου.