Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικο-εφηβικο δωματιο

Recommended Posts

Γεια σας για αλλη μια φορα μετα απο καιρο χρειαζομαι την βοηθεια σας το αγορακι μας σχεδον 5 ηρθε η ωρα να <<αφησει>>το μωρουδιακο του δωματιο ετσι λοιπον ειμαστε στην αναζητηση για επιπλα τα οποια λογω καταστασεων -οικονομικων θα θελαμε να τα εχει για οσο το δυνατον περισσοτερα χρονια οποτε δεν ψαχνουμε κατι πολυ παιδικο.κοιταξα στο internet και δεν βρηκα κατι ενδιαφερον εκτος απο neoset.αλλα δεν γνωριζω την ποιοτητα ........εσας πια η γνωμη σας? τι σχεδιο να προτιμησω ?

Διαφημίσεις

έχω την εντύπωση πως η neoset έχει κλείσει...

σχετικά φθηνά μπορείς να πάρεις από το ikea

επίσης πάρε σε όσο πιο ουδέτερα χρώματα μπορείς, ώστε να μην περιοριστείς να πάρεις από το ίδιο κατάστημα αργότερα το γραφειάκι ή τα ράφια

δηλ πάρε σε απλό χρώμα ξύλου και όχι πχ μπλε, ώστε να μπορείς να συμπληρώνεις τα υπόλοιπα έπιπλα από όπου βρεις πιο φθηνά

επίσης μίλα με κάποιον μαραγκό στη γειτονιά σου μήπως σου κάνει καλύτερη τιμή για να σου φτιάξει κάτι που θα σου αρέσει στο internet ή σε κάποιο μαγαζί

για να κάνεις το δωμάτιο πιο παιδικό, μπορείς να παίξεις με χρωματιστά σεντόνια ή ένα χαρούμενο χαλί και να μην ρισκάρεις να βάλεις κάποιο χρώμα στα έπιπλα που μπορεί το παιδί να το βαρεθεί σε λίγα χρόνια

τα μόνα λεφτά που αξίζει να δώσεις θα είναι για ένα καλό στρώμα

Κοίτα, καλά και ποιοτικά έπιπλα έχει και ο βασιλειάδης, και η Modeco, και η Lineart. Όμως πρέπει να τα δεις απο κοντά γιατι μόνο απο Internet δεν βλέπεις και πολλά. Και επίσης εχουν και προσφορές στα πιο πολλά. Για πιο οικονομικά στο Ikea. Πιο ακριβά ειναι τα cilek και τα laro και εκπληκτικά κρεβάτια έχει η valentina στην παραλιακή αλλά ειναι πανάκριβη!! Εμείς εχουμε απο το Lineart και 4 χρόνια τώρα δεν έχουν πάθει ούτε γρατζουνιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Προσφατα καναμε κι εμεις την μεταβαση σε κανονικο κρεβατι και το πηραμε απο το petite maison, εχει πολλα σχεδια και ειναι καλες οι τιμες σχετικα. Ποιοτικα μου φαινεται πολυ καλο, του πηρα σε χρωμα δρυ με αποθηκευτικα συρταρια απο κατω σε μπλε χρωμα, οποτε δεν ειναι πολυ παιδικο. Το στρωμα το πηρα απο το sleepys που εχει τεραστια ποικιλια και πραγματικα ειναι φοβερο στρωμα (πηρα της greco strom το must).

Καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω για το στρωμα και οχι για το κρεβατι παντως.

Διαφημίσεις

Γεια σας για αλλη μια φορα μετα απο καιρο χρειαζομαι την βοηθεια σας το αγορακι μας σχεδον 5 ηρθε η ωρα να <<αφησει>>το μωρουδιακο του δωματιο ετσι λοιπον ειμαστε στην αναζητηση για επιπλα τα οποια λογω καταστασεων -οικονομικων θα θελαμε να τα εχει για οσο το δυνατον περισσοτερα χρονια οποτε δεν ψαχνουμε κατι πολυ παιδικο.κοιταξα στο internet και δεν βρηκα κατι ενδιαφερον εκτος απο neoset.αλλα δεν γνωριζω την ποιοτητα ........εσας πια η γνωμη σας? τι σχεδιο να προτιμησω ?

Θα σου πρότεινα τα cilek. Είναι πολύ ποιοτικά, πολύ ωραία και κομψά σχέδια και σίγουρα θα τα κρατήσεις για πολλά χρόνια. Οι τιμές είναι τσιμπημένες, αλλά αν κοιτάς μακροπρόθεσμα, νομίζω ότι συμφέρει.

Ίσως αξίζει να επενδύσεις στο κρεβάτι (πάνω στο οποίο τα παιδιά περνούν 10 ώρες την ημέρα) και να αναζητήσεις οικονομικότερη λύση για βιβλιοθήκη και γραφείο.

Εμείς είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι από τη ΛΑΡΌ. Έχω ακούσει όμως ότι εφάμιλλα είναι και τα lifetime και του Βασιλειάδη. Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ.

Καρέκλες γραφείου έχει και το Πλαίσιο.

Διαφημίσεις

Να στε καλα για τις πληροφοριες! Μας σωσατε απο πολυ ψαξιμο

marilu η valentina στην παραλιακή - Φαινεται τελεια! Και τα laro!

Η valentina ήταν το πρώτο κατάστημα που ψάξαμε καθότι πολύ large...μόλις είδαμε πόσο πάει μαζί με το στρώμα ..είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω!!! Τωρα λόγω κρίσης μπορεί να έχει και καλύτερες τιμές. Βεβαια τα Laro ειναι πιο ακριβά. Αλλά θα σου πω τοεξής:

Εμείς δεν θέλαμε κάτι για 15 χρόνια, καλώς ή κακώς τα παιδιά βαριούνται. Απο εμπειρίες φίλων, εκεί γύρω στην εφηβεία θέλουν κάτι άλλο, ειδικά τα κορίτσια. Αρα περιπου 6 χρόνια αντε να το κρατήσει συβολικά η δικιά μου υπολογίζω. Ασε που έχουμε γεμίσει αυτοκολλητα που δεν βγαίνουν εύκολα και αφήνουν σημάδια!!!

Καλές αγορές!!

Κι εμείς πριν λιγο καιρό( στα 4), κάναμε την μετάβαση σε ''μεγαλα'' κρεβατια, που τα πήραμε απο το allegro στο internet!Ειναι παιχνιδοσπιτα και απλώς άλλαξα τα υφάσματα στης Θεοδώρας .Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη και νομίζω πως επειδή είναι και τα 2 λευκα, του χρονου που θα τους βάλω σε χωριστα δωματια και θα χρειαστω απο ενα γραφείο και απο μια βιβλιοθήκη δεν θα έχω κανένα προβλημα!Επειδη μάλιστα πήρα 2, τοτε ήταν σε προσφορά και μου βγηκε λιγότερο απο 300 ε το ένα!

http://www.allegro.com.gr/domatio-paidiko-koyketes/krebati/krebati-paixnidospito.php

4XDDp3.png