Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, πρόσφατα έχω παρατηρήσει ότι η κόρη μου(4 ετών )κάνει μια συγκεκριμένη κίνηση αρκετές φορές στην διάρκεια της ημέρας κάτι σαν τίκ.Για να γινω πιο συγκεκριμένη όταν βάζει το εσωρουχό της το ανεβοκατεβάζει αρκετες φορές σαν να την ενοχλεί.Μια τέτοια επεναλαμβανόμενη κίνηση μπορεί να κρύβει κάποια άγχος η στρές ,το λέω αυτό γιατί μετά τον ερχομό του μωρού στο σπίτι(10 μηνών) έχουμε πρόβλημα ζήλειας

Διαφημίσεις

Sofiade δε νομίζω να ευχαριστιεται την αίσθηση(εξάλλου δεν έχει να κάνει με κάποιου είδους αίσθηση αυτό) πιο πολύ σαν συνήθεια το βλέπω .Αναρωτιέμαι απλά αν αυτό υποδηλώνει κάποιο άγχος

Η γνώμη μου είναι οτι ναι υποδηλώνει άγχος και αβεβαιότητα.

Εχει κι άλλες παρόμοιες "ψυχανγκαστικές" συνήθειες αυτη την εποχή λόγω του μωρού?

Νομίζω οτι θα σε βοηθήσει πολύ η τηλεφωνική γραμμή στην αρχκη σελίδα του φορουμ http://www.tilefonikigrammi.gr/history.asp

9XkKp3.png

HArNp3.png

Η γνώμη μου είναι οτι ναι υποδηλώνει άγχος και αβεβαιότητα.

Εχει κι άλλες παρόμοιες "ψυχανγκαστικές" συνήθειες αυτη την εποχή λόγω του μωρού?

Νομίζω οτι θα σε βοηθήσει πολύ η τηλεφωνική γραμμή στην αρχκη σελίδα του φορουμ http://www.tilefonikigrammi.gr/history.asp

Όχι μόνο αυτο έχω παρατηρήσει . βέβαια μια γενικότερη ζήλεια υπαρχει παρόλο που όλη η προσοχή μας είναι στραμενη προς αυτήν.Το μόνο που κάνω είναι να αδιαφορώ σε αυτήν τη συνήθεια ελπίζοντας ότι θα τη σταματήσει κάποια στιγμή μόνη της

Διαφημίσεις