Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι gadget να παρω για την 3 χρονη κορημου?

Recommended Posts

θα ηθελα τη γνωμη σας για αν παρω gadget για τη μικρη

π.χ. να βλεπει ταινιες για να μη πειραζει το δικο μου laptop θελω dvdplayer?

αν παρω tablet τι?και τις ταινιες πως τις μετατρεπω για να αποθηκευτουν στο tablet?και τι μνημη εχει ενα tablet?εχει μικρη

και αυτο το android γενικα κολλαει

δεδομενου οτι δε θελω ιντερνετ τι πρεπει ναπαρω

και παιχνιδια αφου δεν εχω σπιτι ιντερνετ πως βαζω στο tablet?

η dvd που να εχει εκπαιδευτικα παιχνιδια?οπως ειναι καποιες ιστοσελιδες που εχουν αλλα ιντερνετ δεν εχουμε

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

βιβλία και καμια ταινία στο δικό σας ντιβιντι..στα έξη δλδ τι θα της πα΄ρεις συγνώμη που στο λέω..

υπάρχει τρομερό θέμα εθισμού στα παιδιά στις οθόνες στο λέω η κορη μου ειναι εφτά και το βλέπω στις παρέες της..

στη βάφτιση του μωρού κάποια παιδάκια είχαν τάμπλετ την ώρα του μυστηρίου..δεν λέω ότι θα το κάνεις εσύ , θέλει όμως πολλή προσοχή όσο αργότερα και με μέτρο τόσο καλύτερα.

Γιατί δεν της παίρνεις ένα παιχνίδι laptop για να μην πειράζει το δικό σου;

Επίσης ένα dvd player για να της βάζεις καμιά παιδική ταινιούλα ή τραγουδάκια να βλέπει στην τηλεόραση. Το θεωρώ καλύτερο από το να κάθονται μπροστά στο nickelodeon και μαζί με τις όποιες ταινίες να βλέπουν και 100 διαφημίσεις κάθε φορά.

Διαφημίσεις

Gadjet? Θα σου πρότεινα παζλ, βιβλία, ένα παιδικό ξυλόφωνο, lego, τέτοια. Για να μην σου πειράζει τα δικά σου υπάρχει λύση. Όρια. Το laptop δεν είναι παιχνίδι και μπορείς να της το πεις και να το επιβάλεις, η μαμά είσαι άλλωστε. Είναι εργαλείο ακόμα κι όταν το χρησιμοποιούν μεγαλύτερα παιδιά. Σίγουρα όχι προσχολικής ηλικίας πάντως. Και γενικά, η επαφή με την τεχνολογία αυτού του τύπου καλό είναι να γίνεται μετά τα 7 έτη. Νωρίτερα δεν έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει σε ένα παιδί παρά μόνο προβλήματα.

Συμφωνω! Θα ελεγα οχι tablet σε τριχρονο...στα 10 τι θα εχει? το iphone? Λιγο υπερβολικο το βρισκω.

Παιδικο laptop που εχει διαφορα εκπαιδευτικα παιχνιδακια ειναι ενα ωραιο παιδικο γκατζετακι, κατα τα αλλα βιβλια που πατας κουμπακια κανενα dvd ή cd player με παιδικα τραγουδακια.

Ποδήλατο. Να βγείτε έξω καμιά βόλτα να ξεφύγετε οικογενειακώς από την οθόνη.

Μέσα από το στόμα μου το πήρες! :lol:

Καλό είναι να εναρμονίζονται τα παιδιά με την τεχνολογία, αλλά όχι και να εθίζονται από τόσο μικρά μπροστά σε ένα σωρό οθόνες όπως προείπε και μια άλλη φίλη!

Και τα παζλ είναι τέλεια ιδέα...

0mthp3.png

• 2 weeks later...

ουτε εγω συμφωνω με tablet και τετοια

καμια ντορα ή χαιντι βλεπει κανα μισαωρο αλλα επειδη δεν εχουμε DVD της το εβαζα στο δικο μου φορητο και το διελυσε

και αυτο ωρες που μαγειρευω ή σιδερωνω

μισαωρο και ουτε

γιατι και εγω τοσα χρονια απο φοιτητρια στον ΗΥ και ξερω τι πακετο ειναι o υπολογιστης και τα ματια που τσουζουν

απλα το dvd ή tablet σκεφτηκα για να βαζω ταινια αν κανω καμια δουλεια να μη το βαζω στο δικο μου φορητο

αλλα δε ξερω μοντελο και τιμες

εννοειται εχει κουκλοσπιτο,lego,παζλ και παιζουμε ωρες

ολο το καλοκαιρι ποδηλατο και πατινι ειχαμε

εξαλλου καναμε και με τη ντναντα 400 και κατασκευες,εχω τρελα με το θεμα και της αρεσει να κολλαει,να φτιαχνει κατασκευες,χρησιμοποιει το ψαλιδι σιγα σιγα,ζωγραφιζει στο τζαμι,εχουμε αυτοκολλητο στο τζαμι και κανει κατασκευες με ξυλακια,πινακα ζωγραφικης διπλο με μαγνητη και κιμωλια

εχω τις κατασκευες στο dropbox αλλα δε ξερω πως τις δειχνω π.χ. στο Parents

share σε email κανω

αλλα σα Link δε ξερω πως γινεται

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

Εγώ θα έπαιρνα ένα φορητό DVD αν βρεις κάποιο σε καλή τιμή (εμείς έχουμε ένα Philips περίπου σαν αυτό) γιατί τα tablet είναι πιο εύκολα στη χρήση και μόλις καταλάβει ότι μπορεί να μπαίνει ίντερνετ και να βλέπει ό,τι θέλει, δεν θα την ξεκολλάς από τα βιντεάκια και τις διαφημίσεις στο youtube. Το μειονέκτημα του DVD βέβαια είναι ότι πρέπει να πάρεις και τα ανάλογα δισκάκια.

Αλλιώς παίρνετε ένα DVD player για την τηλεόραση και βλέπετε όλοι ;)

Με 40 ευρώ μπορείς να βρείς dvd player στην αγορά. Το παίρνεις και έχετε όλοι η οικογένια να βλέπετε μαζί της ταινίες για την ηλικία της. Στο ιντερνετ έχει εκπαιδευτικά παιχνίδια να κατεβάσεις και να τα παίζεις ΜΑΖΙ της στον φορητό υπολογιστή, ποτέ μόνη της σε αυτή την ηλικία. Που θα τα βρείς; στο google play έχει δωρεάν εφαρμογές να διαλέξεις και να κατεβάσεις.

Δεν συμφωνώ ή δεν μου αρέσει η ιδέα να εχει ενα 3χρν δικό του ηλεκτρονικό είδος.....τύπου κινητου, ταμπλετ, υπολογιστή ή τηλεορασης και Dvd player στο δωματιο του!!!!! Ισως μονο ενα ραδιοφωνακι/ για cd....

Εγω της κόρης μου που είναι 4,5χρν για να μην ασχολείται πολύ με παιδικά στο youtube, και όταν το κάνει, είναι πάντα παρέα μας....της τα περνάω σε φλασακι και τα βλεπει μεσω τηλεορασης στο καθιστικό μας!!!! Οπότε εχει λιγοστεψει κατα πολυ η απασχοληση της με το λαπτοπ και μενει μονο σε καμια ζωγραφικη σε αυτο....

Κινητα δεν την αφηνω ή δεν της εχω δειξει να παιζει...ακόμη!

Τα παιδιά μας έχουν τόοοσα χρόνια μπροστά τους! Ας χαρούν την ξεγνοιασιά τωρα που είναι μικρά!!!!!!!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!